BİRİKİMCİ HATUNLAR

5 günümüz kaldı :) İnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Birikimci hatunlar listemde :) Birkaç arkadaşımda dua istedi inşallah herkese edicem.

canım iyi bi gelişme dimi bu inşallah gelişimi güzel devam eder

Canım belki biliyorsundur ama ben metabolizma arttırmak için

1 elma
1 limon
10 tane "tane karabiber"
1 kabuk tarçın
5 karanfil

suda kaynatıp içiyorum. Bence işe yarıyor.
Bilmiyordum bir yapayim.. bel bolgemi farketmeye basladim da kg olarak vucut direniyo sanirim...
Tesekkur ederim..

canım iyi bi gelişme dimi bu inşallah gelişimi güzel devam eder
minervacım,teşekkürler cnm,kafası ay olarak küçük cnm maalesef,ama ALLAH korusun hiç büyümemesi kötüymüş,inşallah hep büyümeye devam eder,daha artar diye dua ediyoruz
bugün bu kitapları aldık ) tüyapa tekrar gitmem gerekecek sanırım çok çok kitap kaldı aklımda )
güle güle oku cnm,ben de özledim kitap okumayı

günaydın kızlar
fazla yazamıyorum,bayağı yorgun oluyorum
farmasicim sen geçen sene bi kek kalıbı seti almıştın ya,memnun musun,markası neydi cnm

merhaba canım markası mehtap idi ama ben borcama alışık olduğumdan cam sağlıktır hesabı kullanmadım iyi mi
aklıma getirmişken bugün öğleden sonra evdeyim Allah nasip ederse çocuklara kek yapayım

Son düzenleme:
bugün dersim yoktu ama okulda 10 kasım Atatürk'ü anma töreni var oraya gideceğim

eve geldikten sonra kuzucuklarım için
öğle menüsü için
köfte
makarna
yoğurt
içecek
düşünüyorum

akşam menüm için de

mercimek çorbası
tavuk incik
biber dolması
kereviz yemeği ( patatesli , havuçlu)
vişne kompostosu
yoğurt
salata
cevizli kabak tatlısı

Gunaydin guzeller, iyi&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah

Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olur inşallah
Bugün annem gelecek Allah izin verirse. Öğleye doğru gelir. Onu alacağım. Sabahtan bir kaç saat uğrarım artık okula.

Gozun aydin canim Ben de bu sabah yolcu ettim, daha simdiden ozledim. Anne olunca anamin kiymetini daha cok anladim

Gunaydin guzeller, iyi&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah

Gozun aydin canim Ben de bu sabah yolcu ettim, daha simdiden ozledim. Anne olunca anamin kiymetini daha cok anladim
sağol canım.
allah kavuştursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…