- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
5 günümüz kaldı :) İnşallah canım Allah gönlüne göre versinDoubleanne hiç bir şey kalmamış iyi haberlerini alırız inşallah. Eğer sıkıntı olmazsa benimde bayaa ilerde (2-3 sene sonra kadar) sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladım olursa diye dua edebilirsen çok sevinirim:)
canım iyi bi gelişme dimi bu inşallah gelişimi güzel devam ederteşekkürler kızlar,ALLAH razı olsun
çok şükür RABBİM e kafası büyümüş kızımızın
normalde 1 cm büyümesi gerekiyor,bizim 0,5 cm büyümüş,zma olsun çok şükür RABBİM e,her gün dua ediyoruz,inşallah büyümeye devam eder
misafirlerimiz vardı kızlar
ancak ortalığı toparladım
iyi geceler herkese
canım maaşallah sana :)akşam menüm
nohutlu tarhana çorbası
köfte
patates kızartması
biber dolması
vişne kompostosu
sigara böreği
brokoli salatası
yoğurt
cevizli kabak tatlısı
Bilmiyordum bir yapayim.. bel bolgemi farketmeye basladim da kg olarak vucut direniyo sanirim...Canım belki biliyorsundur ama ben metabolizma arttırmak için
1 elma
1 limon
10 tane "tane karabiber"
1 kabuk tarçın
5 karanfil
suda kaynatıp içiyorum. Bence işe yarıyor.
Gule gule oku cnm :)bugün bu kitapları aldık ) tüyapa tekrar gitmem gerekecek sanırım çok çok kitap kaldı aklımda )
Ayyy cok guzeller gule gule kullan cnn :)Merhabalar bayanlar bende bugun 2,5 tl attım kumbarama bi de kendime bu mumları aldım
Eki Görüntüle 1298075
Teşekkür ederim canım ilk defa çok beğenerwk aldım evimde hiç mum aksesuarım yoktu cok hoşuma gittiler...Ayyy cok guzeller gule gule kullan cnn :)
minervacım,teşekkürler cnm,kafası ay olarak küçük cnm maalesef,ama ALLAH korusun hiç büyümemesi kötüymüş,inşallah hep büyümeye devam eder,daha artar diye dua ediyoruzcanım iyi bi gelişme dimi bu inşallah gelişimi güzel devam eder
güle güle oku cnm,ben de özledim kitap okumayıbugün bu kitapları aldık ) tüyapa tekrar gitmem gerekecek sanırım çok çok kitap kaldı aklımda )
merhaba canım markası mehtap idi ama ben borcama alışık olduğumdan cam sağlıktır hesabı kullanmadım iyi miminervacım,teşekkürler cnm,kafası ay olarak küçük cnm maalesef,ama ALLAH korusun hiç büyümemesi kötüymüş,inşallah hep büyümeye devam eder,daha artar diye dua ediyoruz
güle güle oku cnm,ben de özledim kitap okumayı
günaydın kızlar
fazla yazamıyorum,bayağı yorgun oluyorum
farmasicim sen geçen sene bi kek kalıbı seti almıştın ya,memnun musun,markası neydi cnm
Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olur inşallah
Bugün annem gelecek Allah izin verirse. Öğleye doğru gelir. Onu alacağım. Sabahtan bir kaç saat uğrarım artık okula.
sağol canım.Gunaydin guzeller, iyi&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah
Gozun aydin canimBen de bu sabah yolcu ettim, daha simdiden ozledim. Anne olunca anamin kiymetini daha cok anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?