BİRİKİMCİ HATUNLAR

hayat biraz tuhaf mutlaka
ama güzel bir gelişme var
kayınvalidemler miras bölüştürecekler daire satacaklar 3 cocuguna bölüştürecekler 150 bın tl temmuz agustos ayı gıbı verecekler , üzerini ekleyip ev alma durumu gundeme dustu
hemde sevındım hem uzuldumd aha 2 sene once yaptırıp tasınmıstık bu eve ama merkezı degıl hos araba oldukca heryer bana gore aynı ama esım ıstemıyor begenmıyor suandakı semtı,
bakalım hayırlısıyla ne olacak sanırım uzerıne 100 bın lıra eklemmız gerekecek , araba var 35 bın tl degerınde ama sattırmam asla,
bu evımızı kıraya verıp 900 fılan gıder uzerını tamamlayop kredı cekılır.
tabı guzel seyler yazın hamıle kalmayı planladıgım ıcın kafam rahat dogum sonrası tanısılır ooo bu kadar gelecegı ongormek zor tabı ınsallah gonlumuzce olur hersey

Çok teşekkür ederim. Parayı çar çur etmemek lazım. Her ay kredi kartımla internetten alıyorum bir altın bütçemi hiç sarsmıyo çok şükür.

Ne güzel bir haber canım. Allah gönlünüze göre versin.

Benim de kayınpederim arsasını satılığa çıkardı, tabii 6 çocuğu olduğu için bize düşen sizinkinden az olacak ama bizim için bir ev peşinatı. Hayırlısıyla Allah nasip eder inşallah.

CuteMom hayırlı olur inşallah. Allah gönlünüze göre versin. bizim de dedemiz yani eşimin öz dedesi yıllar önce paylaştırdı fakat ben ölmeden satılmayacak dedi...
dedenin ölmesini bekliyoruz dört gözle dermişimmmmmm

Altinin modasi gecmez bence de
Altin dusman ceker demisler bosuna mi denmis.. o isildaklar goz kamastiriyor..
Uzun vadede gayet akillica yatirim bence..

bugun gazetede haber vardı sanırım 2015 sonuna kadar altının ıyıce dıbe vuracagından bahsedıyordu kızlar
altın uzun vadede kardı eskıden ama sımdı bır getırısı oluyormu

bugun gazetede haber vardı sanırım 2015 sonuna kadar altının ıyıce dıbe vuracagından bahsedıyordu kızlar
altın uzun vadede kardı eskıden ama sımdı bır getırısı oluyormu
canm bilmiyorum ki ama bence asparagas vardır altında bir bit eniği altın yerli sermaye ondan bu çalkantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…