özür dilerimmmmmm zaten başlanılmışDOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI
öncesinde
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...
Farmasi 2000
darkseaa 2000
-------------------
kalan 12641
güncel
canm bende 2.000 alıyorum da ne oldu kiiiiDOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI
öncesinde
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat
okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...
Farmasi 2000
darkseaa 2000
-------------------
kalan 12641
güncel
canm yok bitmedi daha varVaryemez bacım sanırım ya latif dağıtımı bitmiş ben ya şafi alayım o halde okumak içinnnn... okuyunca yönlendirirsinn ben de varım inşallahh... rabbim tüm miniklere sağlık sıhhat versin inşallahh
canm başladık duaya sayı bildirirsen senide ekleyelim hemengünaydın herkese
evet double anne için dua edelim.. herkes ediyordur elinden geldiğince ama birlikte yapsak daha iyi olabilir.
havalar değişti sinüzitim coştu
canım bugün ki dersi mühendislik fakültesinde idi.sizin branş neydi papatya hocam?
hangi fakültede ders veriyorsunuz?
yani öyle bi zamanı yok olabildiğince çabuk okuyup bitiriyoruzbnde 1000 alabilirim
kaç gün içinde ona göre başlayım
canm kalan 5141 adet ne yapalım ? onun hepsini mi alacaksın ?Gunaydin kizlar ne guzel dusunmussunuz 6000 aliyim 3bin ben okirum 3bn kpmsulara dagtirim bugin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?