bizim doğumdu hastane öncesi bebiş alışevrişiydi evin kredisiydi arabaydı derkennn çok feci giderler.... ben birikim olanını yazam sadece
bes ödemem 100 tl
100 tl de kendime birikim harçlığım okadar...
geçen aydan 120 euro ve 50 dolarım var tüm birikimim bu...
Selam kizlar bnde bufun gezdim baya ya arkadasa gitim ordan anneme simdi otobstryiz eve gidiyoruz
yarin da mahalaledn bi oturma varmis oraya gitcm leylegi havada gordum resmn :)
kızlar bir dua mı başlasak hep beraber double annenin kuzusu için,katılır mıyız acaba
Günaydın kızlar :) bugün 7saat dersim varçok yorucu ya. Bide ben bu ay niyeyse çok skştım ya.
1000lira gün
225 yakıt
350 kira
Sabit ödemelerimdi
170 lira bal
150 lira direksiyon kurs ücreti yatırdım ve sadece
200 lira kredi kartına ayırabildim 200lira kaldı elderste ödicem. Bana geriye 100 lira kaldi ekderse kadar. Gerçi bi 500 lira da arkadaşa vermiştim. Oda gelecek ama ne zaman bilmiyorum:)
Vandayım canım. Erciş:) deprem konutları yapılunca ev çoğaldı o yüzden böyle kiralar:) hatta yukarı tokide yakıt parasıyla oturanlar bile var kira olmadan:)Gunaydın, keyifli&müjdeli haberlerle dolu bir gün olur inşallah
Bereketlenir canım sen hiç merak etme. Kuzun bir gelsin, ummadıgın yerden gelir rızkınız
İyi gezmeler canım
Katılırım elbet.
Biran önce gelsin
Hangi şehirdesin canım, 350tl kira
Vandayım canım. Erciş:) deprem konutları yapılunca ev çoğaldı o yüzden böyle kiralar:) hatta yukarı tokide yakıt parasıyla oturanlar bile var kira olmadan:)
doubleanne, kuzucuğuna Allahtan acil şifalar diliyorum.
bir an önce hastaneden çıkıp evinize geçersiniz inşallah....
(doubleanneye dua okuyalım diyen arkadaşa katılıyorum. bu durumda ne okunur bilen bir arkadaşımız varsa , hemen başlamak isterim ben....)
farmasiden bilgileri alıp başlarız o zaman. başka yapabileceğimiz bir şey yok. ha olsa da dua en makbulu zaten....Farmasi cok vakıf bu tarz bilgilere. Gelse fikir verirdi.
bende öğlen pişiricem taze fasülye. gerçi taze değil dondurucudan fasülye :)günaydın hanımlar
dün akşam eve gittikten sonra -8 de evde oluyorum- yemek yer yemez taze fasülye pişirdim, kızım pudingli bisküvili pasta istedi onu yaptım bi de balkabağı tatlısı yaptım, oturduğumda 9.10 du vay be dedim baya iyi iş çıkarmışım. Şimdi akşam gidince yemeğim de tatlım da hazır olacak oh mis
çaktırma da benimki de dondurucudan, yoksa nasıl yetiştiricem ayıkla vs :)bende öğlen pişiricem taze fasülye. gerçi taze değil dondurucudan fasülye :)
sizin branş neydi papatya hocam?doubleanneye dua okuyalım kızlar. farmasi gelince yazar sanırım birşeyler
hadi kızlar ben derse gider. neyse vizeler başlayacak artık. o hafta ders olmaz dinlenirim inşallah kağıt okumaktan kafamı kaldırabilirsem tabi.
BEN KESİN KATILIRIMMM BACIMkızlar bir dua mı başlasak hep beraber double annenin kuzusu için,katılır mıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?