canm işte yapamadığım çat çat konuşamamak ne oluyorsa ondan oluyor üzemiyorum kıramıyorum kimseyi üzülen ben oluyorum amakalemerocum sen kafada bitirdiysen bu işi uzatmanın anlamı yok al karşına ya da telefonda çat çat diyeceklerini de ve bitir
yoksa böyle sürüncemede nereye kadar
yok ben ayrılmaktan vazgeçtim onsuz yapamayacağım herşeye rağmen diyorsan o da senin bileceğin şey tatlım
bence hayatta affedilmez durumlar vardır ve de bunun geri dönüşü yoktur ....
taviz tavizi doğurur bunu unutma
seninkinin şu an yaptığı geçmişte yaptığı edepsizlikleri tabak çanakla eşya ile kapatmaya çalışmak hangi eşya mal mülk kırılan gururu onuru tamir edebilir
yok canım ya sanmıyorum blöf yapılacak bir durum yok o zaten öyle bişey hissetse sallamaz yanimerhaba kızlar
doubleanne inşallah güzel heberler alırsın
K kalemero ne denir bilemiyorum. acaba senin blöf falan yaptığını mı düşünüyor.
aynen canım yumuşak davranıyorum durumu kabulsin ve bitsin istiyorum onca yaşanmışlık var sırtımı dönüp gitmek istemiyorum ama zorluyor işte
hımm ellerine sağlıkk :)yemepğimi yaptım :)
kıymalı karnabahar yaptım çok da güzel oldu :)
bende okudum 2000 tane Rabbim kabul etsin inşaallah hayırlısıyla iyileşsin bebeğimiz.görseydim verirdim @DonukPudra cım birazını ama okumuş bulundum
evet canım çok şükür biri yanımda, onun sayesinde biraz daha güçlü durabiliyorm..doubleanne canım evde değil mi bebeğinin biri onda bir sıkıntı yok inşallah :) merak etme her şey yoluna girer annesi sen gönlünü ferah tut olumsuz düşünme ona sevgini hissettir :)
Canım ben ve yanımdaki bebeğim iyiyiz, diğeride iyi olup yanımıza gelirse inşallah daha iyi olcazdoubleanne hoşgeldin. nasılsınız
Okumuştum, mesajını yeni gördüm canım.kızlar bitirenler okudum derse tabloda son durumu görürüz insanlık hali okuyamayan olur bişey olur biliriz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?