BİRİKİMCİ HATUNLAR

kalemerocum sen kafada bitirdiysen bu işi uzatmanın anlamı yok al karşına ya da telefonda çat çat diyeceklerini de ve bitir

yoksa böyle sürüncemede nereye kadar
yok ben ayrılmaktan vazgeçtim onsuz yapamayacağım herşeye rağmen diyorsan o da senin bileceğin şey tatlım
bence hayatta affedilmez durumlar vardır ve de bunun geri dönüşü yoktur ....
taviz tavizi doğurur bunu unutma
seninkinin şu an yaptığı geçmişte yaptığı edepsizlikleri tabak çanakla eşya ile kapatmaya çalışmak hangi eşya mal mülk kırılan gururu onuru tamir edebilir

canm işte yapamadığım çat çat konuşamamak ne oluyorsa ondan oluyor üzemiyorum kıramıyorum kimseyi üzülen ben oluyorum ama ben affetmek isterdim ama içim almıyor gerçekten hep aklıma geliyor heycanım gitmiş birde sebebi bana yaptıklarımı yoksa geçen yıllar mı onu da bilmiyorum taviz veriyorum şu an ona katlanıyorum ama bakalım sonumuz hayır olsun çok kafama takmamaya çalışıyorum her işte vardır bir hayır teşekkürler canım :)

K kalemero ben olayı anladığım kadırıyla senin yumaşak davranıyosun.. buda seni çevirip istediği kıvama getiroy. yanlış anlamanı istemem. ama daha güzel şeyleri hakedisoun..
aynen canım yumuşak davranıyorum durumu kabulsin ve bitsin istiyorum onca yaşanmışlık var sırtımı dönüp gitmek istemiyorum ama zorluyor işte güzel güzel ayrılalım helalleşelim yolumuza devam edelim ama o olgunluğu gösteremiyor ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ki...

DOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...

Farmasi 2000
darkseaa 2000
kalemero 500 okudu :)
joeyfun 2000 okudu :)
kgokce 1000
asminukal 1000
papatya 500
azrasılam 1000 okudu :)
delimideli 5141 okudu :)
snowy 1000
donukpudra 500

kalan 0

kızlar bitirenler okudum derse tabloda son durumu görürüz insanlık hali okuyamayan olur bişey olur biliriz en azından

bende okudum 2000 tane Rabbim kabul etsin inşaallah hayırlısıyla iyileşsin bebeğimiz.görseydim verirdim @DonukPudra cım birazını ama okumuş bulundum
doubleanne canım evde değil mi bebeğinin biri onda bir sıkıntı yok inşallah :) merak etme her şey yoluna girer annesi sen gönlünü ferah tut olumsuz düşünme ona sevgini hissettir :)
evet canım çok şükür biri yanımda, onun sayesinde biraz daha güçlü durabiliyorm..

işlerin yoğunluğundan şimdi girebildim, arkadaşlar hiçbirinizi gerçek anlamda tanımıyorum sadece sanal ortamdan ama burda ayrı bir bağ var gerçekten dua okumaya başlamışsınız çok etkilendim.. Allah hepinizden razı olsun..
ben geç kaldım sanırım ama her gece bir sürü dua okuyorum double annenin kuzusu için.. hepiniz bitanesiniz :)

Kalemero yanlış hatırlamıyorsam aynı işyerinde çalışıyorsunuz ve beş yıllık. Maziniz var.Gerçekten seni sevseydi sana değer verseydi bu kadar uzun süre bekletmezdi seni.en fazla 2-3 yıl içinde evlenirdeniz özellikle aynı yerde çalıştınız için söylüyorum bunu çünkü aynı işyerinde ilişkiler daha da zor. seni daha çok dusunmesi gerekirken adam kalkmis.bi de seni aldatmış. Şimdi de senin ona kapris yaptığını düşünüyor o yüzden apar topar sana çeyiz eşyası almış. Sanki senin tek istedigin onla evlenmekmiş deondan böyle yapıyorsun gibi gelmiş onaben öyle anladım.

bi de tatlım birine ya asiksindir ya degilsindir ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur arası yoktur bu işlerin. o heyecanı hissediyor musun hissetmiyor musun? en son ne zan onu görünce için kipirdadi yüzünü tebessum kapladı.sevgi aşk yoksa boşa vaktini harcama ttlm.

iyi akşamlar kızlar.
doubleanne allahım tez zamanda şifa versin yavruna inşallah.en kısa sürede kardeşiyle evinde buluşsun sağlıkla.amin.
bir süredir giremedim,eşim evde,bir gezme ve misafir trafiğidir aldı gidiyor.yorgunum,dinlenemiyorum.
kendime vakit ayıramıyorum,özellikle buraya.yoksa hep aklımdasınız.
hepiniz iyisinizdir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…