422 adet canımKızlar yoğunken giremiyorum kaçırdım ama ya şafi okurum kaç okumam lazım
doubleanne rahatsız olmasaydım bende okuyacaktım esmalardan ama içten içe dua ediyorum inşallah bebbişine sağlıkla kavuşursun..
Kızlar
Bir şeye takıldım yardımcı olur musunuz bana ?
özet geçeyim umarım işin içinden çıkmama yardım edersiniz...
Oturduğum apartmanda yaklaşık 8-10 yıldır oturuyorum daha önceden anlatmıştım annem babam rahatsız diye o yüzden evlenince de aynı apartmanda kiralık yer tuttuk. Annemin bir akrabası da bu apt. da hatta şu an alt katımda oturuyor...
Geçen gün bana misafirliğe birileri gelmek istemiş numaram olmadığı için o kişilerde alt katımda oturan yengeme arattılar haber vermek için...
Telefonda "şimdi gelin hep beraber " dedim. akşama dediler.. Neyse akşam 8 gibi yengem aradı gelmediler mi diye.. yok dedim gelmediler. sen ne zaman geliceksin ? diye sordum gelirim dedi.. saat 9 buçuk gibi kahveye geldiler misafirler...
Aradım yengemi gelmiyormusun geldiler diye.. " ben sana geldim kapıyı çaldım , 'kim o' dedin kapıyı açmadın bana " dedi.. "Ya olur mu oyle şey duymadım kapıyı gel hadi " falan dedimse de gelmedi yukarı... Hatta bir kere daha aradım bu defa da telefonu açmadı..
Bir kaç gün önce oldu bu olay.. İşlerim vardı , Kv gittim falan derken fazla üstünde durmadım bende açıkçası..
Bu akşam gittim kapısını çaldım. "Küstün mü yoksa bana kaç gündür görüşmüyoruz "dedim.. "Evet küstüm " dedi.. "Sen kapıyı açmadın bana" dedi.. anlattım hatta yemin ettim " duymadım kapıyı , çalmadı kapı , çalsa neden açmayayım hemde üstüne üstlük misafir bekliyorum " dedim se de dinlemedi beni... komşumuza telefon ettim dayanamamış kalktı geldi barıştırsın diye.. Onun yanında da aynı şekilde konuştu sadece dedi ki " ben kimseye küs değilim ama konuşmak istemiyorum.. Yeterince derdim var bir de RÜYA'nın derdine üzülemeyeceğim
.. Bende özür dilemek amaçlı derdimi anlatmaya çalışıyorum , " Kaç yaşında kadınım uydurucam mı " diyor , " kim o dedin açmadın " diyor başka bişi demiyo...
Üzerimde emeği var düğünümde çok yardımcı oldu hatta apt. da bir tek ona giderim kahve içmeye.. Derdimi anlatırım.. Akrabamız yengem sonuçta.. Kırgınlık dargınlık olsun asla istemedim , istemiyorum da ...
Nedir neyin nesidir anlamadım kızlar çıkamıyorum işin içindenNerden duydu " kim o " dendiğini ? Kapıyı çaldım diyor ben nasıl duymadım kapıyı misafir beklerken ? Aklım almıyo
Kendimi onun yerine koyuyorum kim o deseler açmasalar bende olsam kızarım Ama olay şu ki ne kim o diye seslendim ne de kapının çaldığını duydum... Ama onu inandıramıyorum
Napmalıyım sizce kızlar nasıl davranmalıyım ? bir akıl verin bana
canım akademisyenlikte dönen şeyler o kadar iğreti edici ki. lisans eğitim sırasında bile gördüklerim yetti ego savaşları vs. hiç kimseye yakışmayan şeyler Allah kolaylık versinŞu akademik camiadaki küskünlüklerden, fesatlıklardan, sürtüşmelerden usandım artık. Nerdeyse profesör olacağım kurtulamadım gitti. Canım çok sıkkın bugün.
Sadece lisans Eğitim'in sırasında gördüklerinde bunları söylüyorsan lisans üstü eğitimde neler görürdün neler.canım akademisyenlikte dönen şeyler o kadar iğreti edici ki. lisans eğitim sırasında bile gördüklerim yetti ego savaşları vs. hiç kimseye yakışmayan şeyler Allah kolaylık versin
:) canım benim insanalr bir şey üretmek yerine zaten saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar. sen muhatap olmasan bile yakandan paçandan tutuyorlarSadece lisans Eğitim'in sırasında gördüklerinde bunları söylüyorsan lisans üstü eğitimde neler görürdün neler.
Gerçekten çok bunalıyorum bazen. Sebepsiz yere küsmeler laf sokmalar ters bakmalar dedikodular. Gerçekten bazen usandırıcı oluyor.
Inanılmaz bir ortam var. Güya bilim yuvası ama insanlar herşeyi konttol ediyor. Kim kimin odasına girdi. Kim kiminle konuştu. Kim ne kadar ders ücreti aldı. Kim kaç saat derse girdi. Yükselmeyi engellemeye çalışanlar, küs olanlar, öğrencilerini asistanlarını küs oldukları hoca ile konuşturmayanlar. Kimseye bulamıyorum. Ama üstümden çekmiyorlar ellerini.:) canım benim insanalr bir şey üretmek yerine zaten saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar. sen muhatap olmasan bile yakandan paçandan tutuyorlar
çok garip ama gerçek. hani hep deriz ya eğitim vs diye boş aslında :) birde asistanken yükselip ezenler oluyor biz hocamız hırsında ölüyordu adam başı göğe de ermedi. kendisini yetiştiren profun arakasaından işler karıştırdı rezil oldu sonuçta bölüm başkanı oldu ama b, gram saygı duyulmayan biri olup çıktı. tabi ki çok değerli hocalar da gördüm ama az :) canım kuyuya çekmeye muhakkak ki çalışırlar. bizim eğitim fakültesi ayrı ilçedeydi o ndenler hocalrla çok içli dışlıydık birlikte çok vakit geçirince yakından şahit oluyordum. bazı hocalarımız onlardan kaçıp bizimle takılıyordu :)Inanılmaz bir ortam var. Güya bilim yuvası ama insanlar herşeyi konttol ediyor. Kim kimin odasına girdi. Kim kiminle konuştu. Kim ne kadar ders ücreti aldı. Kim kaç saat derse girdi. Yükselmeyi engellemeye çalışanlar, küs olanlar, öğrencilerini asistanlarını küs oldukları hoca ile konuşturmayanlar. Kimseye bulamıyorum. Ama üstümden çekmiyorlar ellerini.
rüyacım çok ilginç gerçekten,yani bi de seni tanımıyor mu yengen,kim o diycen kapıyı açmıycandoubleanne rahatsız olmasaydım bende okuyacaktım esmalardan ama içten içe dua ediyorum inşallah bebbişine sağlıkla kavuşursun..
Kızlar
Bir şeye takıldım yardımcı olur musunuz bana ?
özet geçeyim umarım işin içinden çıkmama yardım edersiniz...
Oturduğum apartmanda yaklaşık 8-10 yıldır oturuyorum daha önceden anlatmıştım annem babam rahatsız diye o yüzden evlenince de aynı apartmanda kiralık yer tuttuk. Annemin bir akrabası da bu apt. da hatta şu an alt katımda oturuyor...
Geçen gün bana misafirliğe birileri gelmek istemiş numaram olmadığı için o kişilerde alt katımda oturan yengeme arattılar haber vermek için...
Telefonda "şimdi gelin hep beraber " dedim. akşama dediler.. Neyse akşam 8 gibi yengem aradı gelmediler mi diye.. yok dedim gelmediler. sen ne zaman geliceksin ? diye sordum gelirim dedi.. saat 9 buçuk gibi kahveye geldiler misafirler...
Aradım yengemi gelmiyormusun geldiler diye.. " ben sana geldim kapıyı çaldım , 'kim o' dedin kapıyı açmadın bana " dedi.. "Ya olur mu oyle şey duymadım kapıyı gel hadi " falan dedimse de gelmedi yukarı... Hatta bir kere daha aradım bu defa da telefonu açmadı..
Bir kaç gün önce oldu bu olay.. İşlerim vardı , Kv gittim falan derken fazla üstünde durmadım bende açıkçası..
Bu akşam gittim kapısını çaldım. "Küstün mü yoksa bana kaç gündür görüşmüyoruz "dedim.. "Evet küstüm " dedi.. "Sen kapıyı açmadın bana" dedi.. anlattım hatta yemin ettim " duymadım kapıyı , çalmadı kapı , çalsa neden açmayayım hemde üstüne üstlük misafir bekliyorum " dedim se de dinlemedi beni... komşumuza telefon ettim dayanamamış kalktı geldi barıştırsın diye.. Onun yanında da aynı şekilde konuştu sadece dedi ki " ben kimseye küs değilim ama konuşmak istemiyorum.. Yeterince derdim var bir de RÜYA'nın derdine üzülemeyeceğim
.. Bende özür dilemek amaçlı derdimi anlatmaya çalışıyorum , " Kaç yaşında kadınım uydurucam mı " diyor , " kim o dedin açmadın " diyor başka bişi demiyo...
Üzerimde emeği var düğünümde çok yardımcı oldu hatta apt. da bir tek ona giderim kahve içmeye.. Derdimi anlatırım.. Akrabamız yengem sonuçta.. Kırgınlık dargınlık olsun asla istemedim , istemiyorum da ...
Nedir neyin nesidir anlamadım kızlar çıkamıyorum işin içindenNerden duydu " kim o " dendiğini ? Kapıyı çaldım diyor ben nasıl duymadım kapıyı misafir beklerken ? Aklım almıyo
Kendimi onun yerine koyuyorum kim o deseler açmasalar bende olsam kızarım Ama olay şu ki ne kim o diye seslendim ne de kapının çaldığını duydum... Ama onu inandıramıyorum
Napmalıyım sizce kızlar nasıl davranmalıyım ? bir akıl verin bana
cnm,inşallah iş bulursun en yakın zamandaKizlar okudum usten yazilanlari maasi cektik ve bittigram altin aldm 85tl artan 15tlye dolar dusukmus 7dolar yaptirdim bankamatige de 50tl koydum elde kalan 50tl pazar yapcm cuma gunu fatura paralarinu borc alcz 180market yaptim ama aaz az aldim evde bisi olmayinca az bisi oldu ama ne yapalm firin aldim 320tl pesin verdm istanbul avmyede 150verdim 220tl borcun kaldi onuda bidahaki ay sifirlicm inslh of of skldm maasimin yetmemesinden bi is bulsam rahatlicam
papatyacım,bitmez cnm akademik camianın kıskançlıklarıŞu akademik camiadaki küskünlüklerden, fesatlıklardan, sürtüşmelerden usandım artık. Nerdeyse profesör olacağım kurtulamadım gitti. Canım çok sıkkın bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?