- 1 Aralık 2006
- 2.360
- 4.163
- 733
Ruya canım anlattıklarımdan ben de birşey anlamadım. Nasıl oluyor kadın nasıl ses duyuyor tövbe tövbe. Bence çok üstüne gitme. Sen elinden geleni yapmışsın sonuçta. Girmişsin derdini anlatmışsın. Onun bu kadar inat etmesi normal mi? Olmuş bi yanlış anlaşılma dese orta yol bulunsa ne güZel olurdu. Bira sessiz kal bakalım ne olacak.
Papatyacım anlayamıyorum işte.. tek başımayım evde misafir bekliyorum ne alaka ses duyuyor
Ruya bnce yengeniz başka bişeye darılmış bunuda bahane etmiş gibi geldi düşünüyorum da kocaman kadınsınız yalanmı diyeceksiniz yani birde o da evde olduğunuzu biliyor sizde geleceğini açmamak için herhangi bir sebeb yok beklenen misafir sonuçta çok ilginç geldi tutumu bana
Bana da aynı şekilde ilginç geldi azrasılam , bir de yani kapıyı açmasam bile bile neden daha sonra arayayım tekrar gelmiyor musun diye... Başka bir şey de olmadı ki yani ona karşı özen gösteririm.. Emeği var üzerimde o kdar diye..
çok ilginç çocuğun fln bar mı canım o kim o demiş olabilir mi ?
yok minervacım yeni evliyim ben... Misafir gelecek diye eşim de arkadaşlarının yanına gitti.. Tek başımaydım evde yani..
rüyacım çok ilginç gerçekten,yani bi de seni tanımıyor mu yengen,kim o diycen kapıyı açmıycan
küseceği varmışta bahane aıyormş gibi geldi bana,umarım yanılıyorumdur
Ahh Poeticcry tanımıyor herhalde