• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ruya Ruya canım anlattıklarımdan ben de birşey anlamadım. Nasıl oluyor kadın nasıl ses duyuyor tövbe tövbe. Bence çok üstüne gitme. Sen elinden geleni yapmışsın sonuçta. Girmişsin derdini anlatmışsın. Onun bu kadar inat etmesi normal mi? Olmuş bi yanlış anlaşılma dese orta yol bulunsa ne güZel olurdu. Bira sessiz kal bakalım ne olacak.

Papatyacım anlayamıyorum işte.. tek başımayım evde misafir bekliyorum ne alaka ses duyuyor :( 2 defa kapısına gittim bugün derdimi anlatmak için ama anlamak istemedi napiim yanlış anlaşılma olduğunu kesinlikle kabul etmiyo.. Gitmeyeyim en iyisi üstüne

Ruya Ruya bnce yengeniz başka bişeye darılmış bunuda bahane etmiş gibi geldi düşünüyorum da kocaman kadınsınız yalanmı diyeceksiniz yani birde o da evde olduğunuzu biliyor sizde geleceğini açmamak için herhangi bir sebeb yok beklenen misafir sonuçta çok ilginç geldi tutumu bana

Bana da aynı şekilde ilginç geldi azrasılam , bir de yani kapıyı açmasam bile bile neden daha sonra arayayım tekrar gelmiyor musun diye... Başka bir şey de olmadı ki yani ona karşı özen gösteririm.. Emeği var üzerimde o kdar diye..

çok ilginç çocuğun fln bar mı canım o kim o demiş olabilir mi ?

yok minervacım yeni evliyim ben... Misafir gelecek diye eşim de arkadaşlarının yanına gitti.. Tek başımaydım evde yani..

rüyacım çok ilginç gerçekten,yani bi de seni tanımıyor mu yengen,kim o diycen kapıyı açmıycan
küseceği varmışta bahane aıyormş gibi geldi bana,umarım yanılıyorumdur

Ahh Poeticcry tanımıyor herhalde :( çıkamadım işin içinden ki.. Azrasılam 'ın dediği gibibaşka bişeye mi darıldı da bunu bahane etti ? Yoksa tövbe estağfrullah gaipten sesler duydu da bnana mı parladı bilemiyorum :(

Papatyacım anlayamıyorum işte.. tek başımayım evde misafir bekliyorum ne alaka ses duyuyor :KK43: 2 defa kapısına gittim bugün derdimi anlatmak için ama anlamak istemedi napiim yanlış anlaşılma olduğunu kesinlikle kabul etmiyo.. Gitmeyeyim en iyisi üstüne

Bana da aynı şekilde ilginç geldi azrasılam , bir de yani kapıyı açmasam bile bile neden daha sonra arayayım tekrar gelmiyor musun diye... Başka bir şey de olmadı ki yani ona karşı özen gösteririm.. Emeği var üzerimde o kdar diye..

yok minervacım yeni evliyim ben... Misafir gelecek diye eşim de arkadaşlarının yanına gitti.. Tek başımaydım evde yani..

Ahh Poeticcry tanımıyor herhalde :KK43: çıkamadım işin içinden ki.. Azrasılam 'ın dediği gibibaşka bişeye mi darıldı da bunu bahane etti ? Yoksa tövbe estağfrullah gaipten sesler duydu da bnana mı parladı bilemiyorum :KK43:

zamanında halam da böyle bişey demişti. sebep başkaydı ama insanlara bunu anlatarak küsmüştü

doubleanne doubleanne için aldığım 500 adet ya lâtifi okudum az önce. Allah kabul etsin inşallah. Kavuşsun sağlıkla kuzucuğuna
Ruya Ruya minerva1988 minerva1988 dediği gibi de olabilir. Belki de kendi iç dünyasında Karmaşık duygular yaşıyorsa bunu sebeb gösterip sana bu şekilde davranmış olabilir. Daha önce de yazdığım gibi bence fazla takılma.

iyi alsamlar bayanlar.doubleannenin kuzusuna YA SAFİ okuyacagim ins. Allah im tezzamanda sifasoni versin ins. evlatlarimizla sinamasin.
kul yetismedikce hizir yetismezmis misali,okulda ing ogretmenleri kurs acmayinca ben de sertifikamla acmak istedim.olur dediler.cok sevindik esimle.cok sukur Allah a ,ins rahatca oderiz bundan sonra ev taksitini.hatta biraz birikim bile yapabiliriz belki.tabi yogun bir program oldu ,kizimla zor olacak ama ins altindan kalkarim.

iyi alsamlar bayanlar.doubleannenin kuzusuna YA SAFİ okuyacagim ins. Allah im tezzamanda sifasoni versin ins. evlatlarimizla sinamasin.
kul yetismedikce hizir yetismezmis misali,okulda ing ogretmenleri kurs acmayinca ben de sertifikamla acmak istedim.olur dediler.cok sevindik esimle.cok sukur Allah a ,ins rahatca oderiz bundan sonra ev taksitini.hatta biraz birikim bile yapabiliriz belki.tabi yogun bir program oldu ,kizimla zor olacak ama ins altindan kalkarim.
had canım inşallah üstünden gelirsiniz

mutlu 1988 haydi kolay gelsin ve de hayırlı olsun senin adına çok sevindim
bak Rabbim nasıl da kapıları açıveriyor biz kullar yeter ki girmesini bilelim
O'nun rızası olmayacak şeyleri yaşamamaya gayret edelim daha neler neler karşılayacaktır bizleri emin ol ;)

Rüyacım hiç üzerinde durma gerekeni söylemişsin anlarsa anlasın anlamak istemezse de kendi bilir
insanlara derdini anlatmaya kalktıkça kasıyorlar kendilerini
benim koca kuzumun deyimiyle ''salla gitsin '' ;)

çorba olur. brokoli karnıbahar haşla..
aperatif ve doyurucu..
cidden faydası oluyor..
--

darksea ,gramları alıp unutmalık mantıgında yapıyorum ben. yoksa kısa sürede ciddi zarar. tl olarak dursun kenarda daha iyi. sana kısa sürede lazımsa bence altın alma.
Benim planım 5-10 sene sonrasına dek aldıklarımı ve alacaklarımı unutmak.. arada al-sat yaparım belki istediğim meblaglara ulaşırsam.
--
akşama benim de evde yemek yok.. yemek yapasım da yok..
yastık altı yapıp altınları unutmayın.

Günaydınlar herkese :KK19::KK19: uyku hallerimi üstümden bir atamadım gitti :KK48:
annem keçiboynuzu pekmezi göndermiş sabahları onu iciyorum bakalım.
kumbarama dün 1 tl attım.
akşam iş çıkışı eşim dışarda yemek yiyelim dedi. hem yemek yedik hem de arabayı yıkattık. 46 tl totalde harcanan.

Rüya, yengenin söyle mantıksızlığı var sen zaten misafirliğe onu da bekliyorsun. Niye kapıyı açmayasın ki. Başka birşeye mi bozuldu ki. yoksa hem zil de duymamışsın.
Bence de üstüne düşme.

Papatya ,umarım hayırlısı ile prof. olursun.. Eğer ki ayağına taş dolamak isteyen varsa da aynısı onun ayaklarına dolansın inşallah... :KK51:

Mutlu ,hayırlı olsun. kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş.

Doubleanne için ya şafi 500 tane dün okudum ama girip yazamadım..

mutlu ,bereketli günler olur inşallah :KK19:

günaydın arkadişlerim..
bereketli bir gün olsun.
RABBİM EV İSTEYENLERE, FAİZE GİRMEDEN HAYIRLI BİR EV NASİP ETSİN.
EŞ İSTEYENLERE HAYIRLI, SADIK BİR EŞ NASİP ETSİN.
İŞ İSTEYENLERE HAYIRLI, HELAL KAZANÇ KAPILARI AÇSIN....

BEBİŞ İSTEYENLERE,ALLAHA KUL, VATANA MİLLETEİ HAYIRLI, SAĞLIKLI YAVRUCUKLAR NASİP ETSİN.
SAĞLIK İSTEYENE RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFALAR VERSİN ... AMİN.. TÜM DERTLERİMİZE DERMA OL YA RABBİM . ÜLKEMİ KORU.

Back
X