- 6 Ağustos 2010
- 41.748
- 76.112
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kv iyi sizin yüzünüze bakabiliyor. dedede elinden geleni yapmış yazık adam torunuma iyi bakılsın diye uğraşmış ne bilsin sonucun böyle olacağına.Eşim bekarken hep ezilmiş. Eşimin dedesi çok para gönderirmiş. Hatta bizim düşünde de çok para vermiş kp e ama malesef biz hiç görmedik onları. Üstüne yattılar. Borç harç içinde evlendik.
Biz evlendiğimizde kv bana aynen şunu dedi. Biliyorsun kp eşini büyüttü baktı. Ona minnet borçlusun. Hııııı dedim geçtim. Hayır değilim. Herkesin babası BAKIYOR çocuğuna ki zaten eşimin atlasında Amca'sı dedesi babaannesi varmış. Beni de aynı çemberin içine almaya çalıştı. O minnet nedeniyle hizmet eden parasını veren her dediğini yapan gelin istedi. Ben yapmayınca kafalarına göre biZe küstüler tekrar barıştılar. Sonra da iftiralar başladı. Papatya kötü dedi. Ben hiç kafama takmıyorum. Böyle çok rahatım. Benim zor günü de yanımda olmayan insanı hiç istemem
AbovvvvvvVaryemez tam çirkefmiş senin kv. Ama sen de haddini bildirmişsin. Ağzına Sağlık.
Onları da silmiş güya
ben çocuğa anahtarı veriyordum okuldan gelince eve girsin diye çünkü çocuk babaannenin yanına gitmiyor beni silmiş diye .... o günlerde de evin anahtarını kaybetmiş
ben de kendimi kaybettim anahtarı aradık bulamadık geldik eve ...... aşağıda kaynana oturuyordu büroda girdik yanına
ben çocuğun takım formasını çıkarmasını istedim makasla güzelce gözünün önünde parçaladım
bundan sonra maç yapıyorum diye anahtara sahip çıkmamak var mı diye
döndüm kaynanaya bu çocuk anahtarı niye kaybetti biliyor musun ( normalde anahtar taşımıyor babaannesinin yanında duruyordu ben gelene kadar ) senin lüzumsuz lafın yüzünden çocuk yanına gelmek istemiyor soğukta merdiven boşluğunda dakikalarca beni bekliyor diye anahtarı verdim onu da kaybetti ...
ben ona diyorum yavrum seni ne kadar kabul etse de etmese de bu senin babannen olduğu gerçeğini değiştirmez
daha neler neler
seni içeri almasa bile çıkacaksın caddeye bütün ilçeyi başına toplayacaksın beni eve almıyor diye dedim
bunları kaynanın yanında diyorum
kayınpeder de vardı
ne diyeceksem çat çat bağıra bağıra dedim çıktım
çocuklarla eşşşekkkkkkkkk gibi de konuşuyor konuşmak zorunda kalıyor arada dengesiz hallerini gösterse de oğlanlar da onun dengesizliklerini iplemiyorlar
işlerini gördürüp kenara geliyorlar muhatap olmuyorlar
inşallah görüp göreceği torunlar bunlar olur
çok güvendiği dağlara karlar yağar dallar elinde kurur
iyice saçmaladı
görgüsüzlüğün dibine vurdu
galiba başına gelecek var ( kuduran köpeğin zavalı yakındır derler )
Allah'a havale ediyorum bildiği gibi yapsın AMİN
geçen papatyadannn canım çekince akşam akşamm portakallı üzümlü kek yaptımmm... ne olacak bu halim çok iştahım açıkk... hepde tatlıya açıkkk.. enrde o eskiden etçil gökçe nerde bu hamurişi tatlı meraklısı gökçeee... ne olacak bu halimm ahh ahhh... yiyom yiyom sonrada abartınca pişman oluyommbakalımm ne olucak
selam hanımlar sınavdan geldim uyudum. sınavım çok kötü geçtiders çalışmazsam böyle olur :)
Kızlar bu hafta sonum bayağı yoğun geçti uğrayamadım bile buraya..
Cuma akşamı eşimin arkadaşı yemeğe geldi , cumartesi eşimin iş yerinde motivasyon için ailelerin de katıldığı bir organizasyona gittik.. Ordan da Kvalideme eltimler gelmiş , oraya gittik.. Kayınvalidem 50 şer tl harçlık verdi eltimle bana.. Giyecek birşeyler alalım diye :)
Eltimle alışveriş merkezine gittik.. LCW dan kazak aldım 2 tane , bir de eltimin kızına hediye aldım 77 lira tuttu..
Cumartesi gününü eşimin teyzesine yemeğe giderek bitirdik...
Bu sabahta eltimler bende kahvaltıdaydı.. Bu akşam da yemekte kayınvalidemdeydik hepbirlikte...
Çok yoğun bir hafta sonu oldu yani kızlar
Lcw alışverişi dahil 200 lira gitti bu hafta sonu...![]()
Kayınvalideden ne kadar dertli bir toplumuz..kime sorsak dertli...ben soyle duusnuyorum bu benim fikrim...insanın onuruna serefine namusuna iftira atmıyorsa her insan affedilebilir...bunu ben degil Allah soyluyor..iyi anne kotu anne tarifi yoktur Kuranda anne vardır ne olursa olsun hatalarıyla anne..hatta musrik anneniz bile olsa bakcaksınız der efendimiz sas ..Nitekim Hz peygamberimiz amcasını canı gibi sevdigi amcasını sehit eden vahsiyi bile affetmiştir musluman olunca..cunku Allah emretmişti...bence Allah için sevin Allah için nefret edin..bende oyle kızardımki hep haksızlıga ugradıgımı dusunur dusunurde dusunurdum..ama artık bıraktım..hatasız insan yok..ne kadarda nefsanı kızmısım..yok para yardımı yapmadı yok dugunde birşey takmadı...aman ogluna ne kadar duskun..kızlarını cok seviyor..neler neler..halada nefsimle mucadele içindeyim ama Allah için artık herkesi sevmeye calışıyorum...dedigim gibi iftira atmadıktan sonra...bizde evlat yetiştiriyoruz...zannediyoruzki biz cok duskunuz evladımıza soyle yapcaz boyle yapcaz kayınvalidemiz gibi olmuyacaz...hepsi boş...biz neleri gorduk...ne ekersek bizde onu biçecegiz...benim kayınvalidem kadar ogluna duskun bir anne gormedim...eşime ben demesem haftada bir zor ugrar...hala canı ne istese anında yapar kayınvalidem ama karsılıgını eşim gostermiyor...evlada hizmetle olsaydı hersey iş kolaydı..
yeni görüyorum kusura bakma hafta sonu telden girince net cekti cekmedi gözümden kaçmış..neler aldın canım
ayy evet bende çok seviyorum çocuk kitabı okumayı :) okumadıysan küçük prensi okuyeni görüyorum kusura bakma hafta sonu telden girince net cekti cekmedi gözümden kaçmış..
hayatın kaynağı , kendimi durduracak değilim 1-2, ve biraz da çocuk kitapları aldım..arada cocuk kitabı okumak keyif veriyor bana. ve o alanda da şimdiden kitaplığımda arşiv olsun istiyorum açıkçası.
rabbim rahmet ve merhamet eylesin ,mekanını cennet eylesin çok üzüldümgünaydınn kızlarr nasılsınız bu gün ?ben biraz üzgün biraz yorgunum haftasonu bi vefat haberi aldık bekleniyordu ama genç olduğu için üzülüyor insanyanlış ilaçtan ihmalden gitti gencecik 40 günlük b ebeği olan bir insan
ne kadar ucuz hayat
öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum :)
amin canm saolrabbim rahmet ve merhamet eylesin ,mekanını cennet eylesin çok üzüldüm![]()
Allah rahmet eylesin.günaydınn kızlarr nasılsınız bu gün ?ben biraz üzgün biraz yorgunum haftasonu bi vefat haberi aldık bekleniyordu ama genç olduğu için üzülüyor insanyanlış ilaçtan ihmalden gitti gencecik 40 günlük b ebeği olan bir insan
ne kadar ucuz hayat
öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum :)
okudum o da var kitaplığımda...ayy evet bende çok seviyorum çocuk kitabı okumayı :) okumadıysan küçük prensi oku
yok canm okumadım okuyayım ilk fırsatta d&r ım geldi zaten bu hafta sonu gitmedim bu hafta içi kesin giderimAllah rahmet eylesin.
Kıyamam o bebeğe de.
Mekanı cennet olsun ,ailesine Allah sabır versin.
okudum o da var kitaplığımda...
sen de okumadıysan Kim Korkar Kırmızı Başlıklı Kızdan kitabını oku derim.
Allah rahmet eylesin.
Kıyamam o bebeğe de.
Mekanı cennet olsun ,ailesine Allah sabır versin.
amin canım o bebeğin kaderini güzel yapsın Rabbim kimselere muhtaç olmadan büyüsün
günaydınn kızlarr nasılsınız bu gün ?ben biraz üzgün biraz yorgunum haftasonu bi vefat haberi aldık bekleniyordu ama genç olduğu için üzülüyor insanyanlış ilaçtan ihmalden gitti gencecik 40 günlük b ebeği olan bir insan
ne kadar ucuz hayat
amin canm teşekkürlerBaşınız sağolsuni geride kalanlara Allah sabırlar versin.