- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kızlarr nasılsınız bu gün ?ben biraz üzgün biraz yorgunum haftasonu bi vefat haberi aldık bekleniyordu ama genç olduğu için üzülüyor insanyanlış ilaçtan ihmalden gitti gencecik 40 günlük b ebeği olan bir insan
ne kadar ucuz hayat
öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum :)
canım çalışan arkadaşımın da çok kötü geçmiş. iyice zorlaştırıyorlar galiba.Gunaydin canlarYeni hafta hepimize guzellikler getirsin insallah.
Ales cok degisti diyorlardi. Kalem oynatamamislar. Ama tabi sen vakit ayirmadigini itiraf ettin. Bahar doneminde iyi gecer insallah:)
Hayirli olsun canim gule gule kullanin.
Biz de cocuk magazalarina gidince elimiz durmuyor. 370 harcadik bu hafta sonu. Cok yakisti ama hepsi minigime
Ben hic dertli degilim hamdolsun. Esimin ailesini cok seviyorum. Hepsi o kadar dusunceli ve sevgi dolu ki. Kendi kizlari&kardesleri olsam ancak bu kadar sevilirdim. Rabbim eksik etmesin buyuklerimizi basimizdan.
hayırlı uğurlu olsun. çocuk kitapları gayet eğlenceli olabiliyor :) bebişe kitap hazırlığı . bebiş yok ama yakında olacak bence içime öyle doğdu hayırlısı tabikiyeni görüyorum kusura bakma hafta sonu telden girince net cekti cekmedi gözümden kaçmış..
hayatın kaynağı , kendimi durduracak değilim 1-2, ve biraz da çocuk kitapları aldım..arada cocuk kitabı okumak keyif veriyor bana. ve o alanda da şimdiden kitaplığımda arşiv olsun istiyorum açıkçası.
canım seni,nde öğretmenler günün kutlu olsunGünaydınlar ,hayırlı haftalar diliyorum..
Öğretmen olan arkadaşlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun..kendime pay biçeyim benimki de kutlu olsun
Umarım yeni nesil daha bilinçli bir nesil olur.
tek temennim bu.![]()
yok canm vefat eden genç bir adam yaniAnnem hatirlatti nasil unutmusumTum ogretmen arkadaslarin ogretmenler gununu kutlarim
Anne mi vefat eden?
Allah rahmet eylesin, merhameti ile muamele etsin...cennet ehli olur insallah...
oyy Allah rahmet eylesinyok canm vefat eden genç bir adam yanibabasız kaldı yavrucaklar biri 2 yaşında biri 40 günlük kucakta bebek
amin
amin amin canım bereketimiz bool olsun inşaallah :))günaydın arkadaşlar
bol bereketli bir hafta olsun rızkı veren ALLAH alan da
verdiği kullardan eylesin bizide
Gunaydin arkadaslar ogretmen olanlar ogretmenler gununuz kutlu olsun :)
ben hala gribim oksuruk ve burun akintim gecmedi aksam eltimin disi agrimis dun kaynim aradi gotur doktora diye sabh aradi 8de gel sen kizin yaninda dur yengeni ben gotrcem ded kalktm geldm hastaneye gitmekten iyidir o gelince eve gecicem belki kahvaltiya kal derlerse kalirim eve gecincede lahana dolmasi yapicam tarhana corbasi bide salata tamam
Optum kizlar gribim sizede bulassin : ) :)yegenim uyandi simdi allahtan bebek degil 6yasinda uslu bi kiz :) benide annesi kadae sever :)
Allah ım rahemt eylesin inşallah kalanlarına sağlık huzuur mutluluk sabır versin inşaallah...günaydınn kızlarr nasılsınız bu gün ?ben biraz üzgün biraz yorgunum haftasonu bi vefat haberi aldık bekleniyordu ama genç olduğu için üzülüyor insanyanlış ilaçtan ihmalden gitti gencecik 40 günlük b ebeği olan bir insan
ne kadar ucuz hayat
öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum :)
merhaba kızlar
sabahtan toplantıların biri bitti biri başladı. ben de bittim ama.
kv kp konum ççok karışık. biz eşimle çıkarken ve nişanlılık döneminde onlarla hiç problemimiz yoktu. sıkıntı evlendikten sonra başladı. kv klasik bir gelin istermiş meğer. eşimin kp e minnet duyması gerektiğini ve bu nedenle bizim 4 kişilik bir aile olacağımızı düşünüyorlardı. paramı isterlerdi benden..yada ben işten çıkar eve giderdim. 5 dk sonra kv gelirdi. biz babanla (kp) konuştuk. bu akşam burada yemek yiyeceğiz. kp de gelirdi çarşıdan. yada cuma akşamı arardı kv. pazar günüm var. yarın temizliğe pazar da yardıma gel derdi. ama ben bunların hiçbirine izin vermedim. öyle öyle gerildik işte...
kalem kalem yazmışsın ne hoş...KİRA 500
AİDAT 85
BONUS KREDİ KARTI 200
AMERİKAN KREDİ K. 1055
İNTERNET 43
TEL 31
SU 32
DOĞALGAZ 15
YAKIT 39
ELEKTRİK 21
KUAFÖR 90
KİŞİSEL HARCAMA 420
BES 100
TOPLAM 2551
AY sonu gelirken bende durum şimdilik budur
excel dosyası hazırladım. her ay yeniliyorum güzel oluyor nereye ne harcamışım biliyorum en azından öneririmamin amin canım bereketimiz bool olsun inşaallah :))
geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşaAllah :))
Allah ım rahemt eylesin inşallah kalanlarına sağlık huzuur mutluluk sabır versin inşaallah...
aslında yardımlaşmak onlara hürmet etmek onurverici ama karlşı tarafın hal hareketleri önemli..anlayışlı kibar söyleseler rica etseler tamamdır anlarım ama ..sen de napacan ki..?
ailesidir deyip sabretcen artık
kalem kalem yazmışsın ne hoş...
ben de akşamliste yapacam ..bakalım yeni ayda neler bekler bizi
aslında bende excel de hazrladm ama sence harcamadan da plan şeklinde mi yapayım listeyi...ay sonunda mı liste yapayım bileemdimexcel dosyası hazırladım. her ay yeniliyorum güzel oluyor nereye ne harcamışım biliyorum en azından öneririm
ben harcadıkça ekliyorum. o zaman excellede iki sütın yap ilkine plan yap ikinciisne harcadıklarını yaz böylece aşıp aşmadığını da görürsün. günlük yaz derim ay sonuna unutursun flnaslında bende excel de hazrladm ama sence harcamadan da plan şeklinde mi yapayım listeyi...ay sonunda mı liste yapayım bileemdim
ttnrtte vardı galbacanım bir bak araştırinternet bağlatmak istiyorum. 1 2 ay kullanmak için. böyle bir pakete denk gelsem keşke
aa bak haklısın ..ben öyle yapayım..çok mantıklı ...ben harcadıkça ekliyorum. o zaman excellede iki sütın yap ilkine plan yap ikinciisne harcadıklarını yaz böylece aşıp aşmadığını da görürsün. günlük yaz derim ay sonuna unutursun fln
excel dosyası hazırladım. her ay yeniliyorum güzel oluyor nereye ne harcamışım biliyorum en azından öneririm
samimiyete göre değişir ben memleketteyken komşumla ortak kullanıyordum o daistiyordu faturayı paylaşıyorduk ona da bana da iyi geliyordu. aranız iyiyse söyle. ya da önce ne kullanıyoursunu çekim fln nası diye konuya gir ona göre sosrarsan direk sormak istemiyorsankızlar internet bağlatmayı düşünüyrm.
altkat komşumda internet var . buradaki arkadaşlarım onlarla konuş beraber ödersiniz diyorlar. altkatımda aile oturuyo.
bende böyle birşey teklif etmeye çekiniyorum. paylaşmak istemediklerini düşünüyorum.
sizin fikirleriniz neler.?