- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
günaydın
Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. ViZe sınavım var bugün. Olmasa evden çıkmazdım.
Çok yağıyor çok...
Başınız sağolsun canımkızlar günaydınn sabah yengemin vefatını öğrendim çok üzüldümbiraz çıkıp gitmem lazım her nekdar beklenilse de ölümü insan o haberi alınca içine oturuyor
DonukPudra bende salonu kullanıyorum. kanepe ve yatagım var. tv yemek masam falan. bende bazen küçük odayamı geçsem diyorum. bu kadar eşyayla küçük odayada sığamam bir genç kızın dramı
AMİN CANM SAOL EVET ÜST ÜSTE OLDU DİĞERİ AKRABA DEĞLDİBaşınız sağolsun canım
sizde yaprak dökümü başlamış.
Allahım kalanlara sabır versin:
saol canmK kalemero başınız sağ olsun. rabbim klanlara uzun sağlıklı ömürler versin.
DonukPudra bende salonu kullanıyorum. kanepe ve yatagım var. tv yemek masam falan. bende bazen küçük odayamı geçsem diyorum. bu kadar eşyayla küçük odayada sığamam bir genç kızın dramı
amin canm saol
amin canm çok saolgünaydın arkadaşlar hepimiz için sağlık , mutluluk, huzur dolu bir gün olur inşaallah
kalemerocum başın sağolsun Rabbim rahmet ve merhamet versin ,kalanlara sabırlar diliyorum...
canım sen nerdesin ki?Burda bile kar yok, sen benden de soğuk bir yerdesin desene.
başın sağolsun. allah kalanlara sabır versin. mekanı cennet olsun.kızlar günaydınn sabah yengemin vefatını öğrendim çok üzüldümbiraz çıkıp gitmem lazım her nekdar beklenilse de ölümü insan o haberi alınca içine oturuyor
amin canm çok saolcanım sen nerdesin ki?
başın sağolsun. allah kalanlara sabır versin. mekanı cennet olsun.
canım sen nerdesin ki?
başın sağolsun. allah kalanlara sabır versin. mekanı cennet olsun.
ben de küçük bir akdeniz ilindeyim. vana gitmiştim 2 sene önce çok beğenmiştim. babam da ilk öğretmen olarak bahçesaraya atanmış.Ben Vandayım tatlım.
küçük oda mantıklı bence. hemen ısınır hem.
işine yarayacakları al.
tv yi salla at gitsin
yer yatagı yap sende.
yemek masası ufak ise onu al. sıgarsın
bizimle değilsin mi
bizimlesin mi Asmu
**
petek kücükse bosver.
salondaki peteğinin önü acıksa oraya tünebenim 1 haftadır yaptıgım sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?