- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
samimiyete göre değişir ben memleketteyken komşumla ortak kullanıyordum o daistiyordu faturayı paylaşıyorduk ona da bana da iyi geliyordu. aranız iyiyse söyle. ya da önce ne kullanıyoursunu çekim fln nası diye konuya gir ona göre sosrarsan direk sormak istemiyorsan
o zaman bu akşam konuş bakalım :) kolay geleşu şekidle girmeyi düşünüyorum. sınavlara hazırlamam için 1 2 aylık inter kullanımına ihtiyacım var.
o yüzden direk bağlatamadım vs demeyi düşünüyorum.
pek muhabetimiz yok. ben tek yaşıyorum. sabah gidip akşam geliyorum zaten.
geçen sürahi kırıldı kadın apartopar yukarı çıktı. başına bişi geldi sandım dedi. düşüp bi yerinimi kırdın diye bakmay gelmişti
kadın 35 40 yaşlarında
3 çocuğu var. 18 yaş üstü
Asmu ,kadın düşünceli biriymiş belki bu sebepten bile konusulabilir.
ama evde onlar da yeterince kullanıyordur bilemedim.
bu işler karışık işler.
telefon paketinde yok mu wi-fi gibi bilg. onu baglasan çok mu yer..
bende tel. paketimden memnun değilim. turkceell idim pahalı diye vodafone yaptım ama evde de netim çekmiyor vodafone de ya da bazen konusurken sesler cazıl cuzul oluyor. 25 tl 500 dk 5000 sms 2 gb int. sorsanız 100 dakika ve 60 sms anca kullanıyorum.
sizlerin paketleri nasıl?
avea yı da mı denesem napsam
ya da tekrar turkcelle donus yapcam kazık ama.
benim de vodafone kağnı gibi.telefonu bağlayınca facebooka bile giremiyorum. geçengün acil işim vardı zar zor gmailme girebildim.
benmde 28 TL 500dk heryöne+2000dk traftarlarla+5000sm+2GB internet . benim avea. telefonumdan dolayı bilmiyorum ama benimki yavaş.
komşuyada emrivaki olmasın istiyorum bilemedim.
yok canm vefat eden genç bir adam yanibabasız kaldı yavrucaklar biri 2 yaşında biri 40 günlük kucakta bebek amin
kızlar internet bağlatmayı düşünüyrm.
altkat komşumda internet var . buradaki arkadaşlarım onlarla konuş beraber ödersiniz diyorlar. altkatımda aile oturuyo.
bende böyle birşey teklif etmeye çekiniyorum. paylaşmak istemediklerini düşünüyorum.
sizin fikirleriniz neler.?
Asmu ,kadın düşünceli biriymiş belki bu sebepten bile konusulabilir.
ama evde onlar da yeterince kullanıyordur bilemedim.
bu işler karışık işler.
telefon paketinde yok mu wi-fi gibi bilg. onu baglasan çok mu yer..
bende tel. paketimden memnun değilim. turkceell idim pahalı diye vodafone yaptım ama evde de netim çekmiyor vodafone de ya da bazen konusurken sesler cazıl cuzul oluyor. 25 tl 500 dk 5000 sms 2 gb int. sorsanız 100 dakika ve 60 sms anca kullanıyorum.
sizlerin paketleri nasıl?
avea yı da mı denesem napsam
ya da tekrar turkcelle donus yapcam kazık ama.
telefonu bağlayınca facebooka bile giremiyorum. geçengün acil işim vardı zar zor gmailme girebildim.
benmde 28 TL 500dk heryöne+2000dk traftarlarla+5000sm+2GB internet . benim avea. telefonumdan dolayı bilmiyorum ama benimki yavaş.
komşuyada emrivaki olmasın istiyorum bilemedim.
günaydın canım,bizim kızlar da bekliyor kar yağsın diye.günaydın
Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. ViZe sınavım var bugün. Olmasa evden çıkmazdım.
Çok yağıyor çok...
Konuyu acarsan netleri sinirli mi sinirsiz mi onu ogren canim. 3 cocugu varsa senin net yine cok yavas olabilir ama mecburiyetten denemeye deger.
vınn almayı düşündün mü ? ben kullanmadım ama dayım gidip 30 40 tl gibi bir şey yatırıyordu aylık 4 gb interneti oluyordu. diğer ay yüklemiyordu. yani canı ne zaman isterse gibiydi. bu arada vınn turkcelldi
Günaydın kızlar
Yarın sınav günü, öğrencilerim heyecanlı inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan.
Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?