Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ediyorum canım
kızlar günaydınn sabah yengemin vefatını öğrendim çok üzüldümbiraz çıkıp gitmem lazım her nekdar beklenilse de ölümü insan o haberi alınca içine oturuyor
@doubleanne den haberler nasıl son duurm ne ben pek takip edemiyorum bu aralar
çok saol canm aminAllah rahmet eylesin, sizlere sabır versin canım.
İyiye gidiyor, 2 hafta daha hastanede kalacak sonra eve gececegiz demişti canım.
çok zor zormagünaydın
Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. ViZe sınavım var bugün. Olmasa evden çıkmazdım.
Çok yağıyor çok...
amin kuzum aminGünaydın kızlar
Yarın sınav günü, öğrencilerim heyecanlı inşallah alnımızın akıyla çıkarız bu sınavdan.
Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
Allah rahmet eylesinkızlar günaydınn sabah yengemin vefatını öğrendim çok üzüldümbiraz çıkıp gitmem lazım her nekdar beklenilse de ölümü insan o haberi alınca içine oturuyor
kolaydı kolay...notum kıt değildir benim.çok zor zormayazık bebelere :) kolay gelsin canım. istan bul yağmurluu
kolay gelsin canım.kolaydı kolay...notum kıt değildir benim.
şimdi de kağıt okuyacağım diye debeleniyorum...
günaydın kuzum sınav görevin var mı ? bana çıkmadı ama yine de gidilecekmişGunaydin kizlar![]()
Allah yardımcınız olsun canım ,inşaallah herşey yoluna girer....günaydın kızlar herkese.bol birikimler:) haftasonu eşimin iş görüşmesi için istanbula gittik. fiyatta da.anlasabilirlerse önce eşim gidecek. arkasından ben ne zaman iş bulursam gideceğim. birkaç ay ayrı kalacagizşimdi anadolu yakasında gebzeye yakın olan yerleşim yerlerinden güzel olanlar hangileri kiralar nasıl? bize maltepe,kartal,pendik,tuzla ve kurtköyü önerdiler.kartalı beğendik,pek ıstanbul gibidegil yeşillik siteler falan var. maltepe fazla merkezi geldi evler de eski gibiydi.tuzla pendik ve kurtköy nasıldır?kira.açısından uygun hangileri?bi fikir verebilir misiniz?
he.bu arada 82den aldığım 2,5 gram altını 85e çıkınca bozdurdum. bende bu ay birikim yok kızlar, hatta bu gidişle birikimleri de kullanıcaz hep![]()
günaydın canımGünaydın kızlar
Dışarısı acayip soğuk. Allah sokakta kalanların yardımcısı olsun inşallah
Varyemez Allah senden razı olsun. Sayende teeeee lise yıllarımda düzenli kolduğum sabah namazıma kalkıyorum artık. Her sabah sen geliyorsun aklıma.