• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar günaydınn sabah yengemin vefatını öğrendim çok üzüldüm :KK43: biraz çıkıp gitmem lazım her nekdar beklenilse de ölümü insan o haberi alınca içine oturuyor

@doubleanne den haberler nasıl son duurm ne ben pek takip edemiyorum bu aralar

Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin canım.

İyiye gidiyor, 2 hafta daha hastanede kalacak sonra eve gececegiz demişti canım.

kizlar merhaba,hayirli aksamlar herkese.biraz canim sıkkın bugun,ing kursu acmistim,sertifikayla olmaz diyorlar simdi de;( enbastan actirmasaydin o zaman.mudur ve mudur yardimcisinin ilgisiz ve kirici tavirlari da ustune cabasi.ne sorsan arkasini donup cevap vermemesi knusmamasi beni iyice sinir etti.bugun de ayni tavri sergileyince ben de biraz sert ciktim artik.anlayacaginiz kotubir hafta geciriyorum.bunaldim iyice:( parasi falan umrumda degil ama o kadar ogrencitle ugrastim grup olusturdum vs. simdi de kurs iptal dicem:( salak birmudur yuzunden.Allah a havale ettim ne deyim.

basiniz sagolsun kalemero,Allah sabir versin ins

İyi akşamlar arkadaşlar bugün de 4tl attım

Akşam yemekli pastalı misafirim vardı yeni gittiler oturdum şimdi hmn bura bakayım dedim

Dışarı çok soğuk rabbim dışarda kalanlara yardım etsin

Merhaba kızlar
Oğlum şimdi uyudu. Ben de spor yapacağım. Aslında kağıtlarım da getirmiştim eve belki okurum diye ama aynı şekilde yarın geri götüreceğim Anlaşılan

günaydın kızlar herkese.bol birikimler:) haftasonu eşimin iş görüşmesi için istanbula gittik. fiyatta da.anlasabilirlerse önce eşim gidecek. arkasından ben ne zaman iş bulursam gideceğim. birkaç ay ayrı kalacagiz:( şimdi anadolu yakasında gebzeye yakın olan yerleşim yerlerinden güzel olanlar hangileri kiralar nasıl? bize maltepe,kartal,pendik,tuzla ve kurtköyü önerdiler.kartalı beğendik,pek ıstanbul gibidegil yeşillik siteler falan var. maltepe fazla merkezi geldi evler de eski gibiydi.tuzla pendik ve kurtköy nasıldır?kira.açısından uygun hangileri?bi fikir verebilir misiniz?
he.bu arada 82den aldığım 2,5 gram altını 85e çıkınca bozdurdum. bende bu ay birikim yok kızlar, hatta bu gidişle birikimleri de kullanıcaz hep:(

günaydın kızlar herkese.bol birikimler:) haftasonu eşimin iş görüşmesi için istanbula gittik. fiyatta da.anlasabilirlerse önce eşim gidecek. arkasından ben ne zaman iş bulursam gideceğim. birkaç ay ayrı kalacagiz:KK43: şimdi anadolu yakasında gebzeye yakın olan yerleşim yerlerinden güzel olanlar hangileri kiralar nasıl? bize maltepe,kartal,pendik,tuzla ve kurtköyü önerdiler.kartalı beğendik,pek ıstanbul gibidegil yeşillik siteler falan var. maltepe fazla merkezi geldi evler de eski gibiydi.tuzla pendik ve kurtköy nasıldır?kira.açısından uygun hangileri?bi fikir verebilir misiniz?
he.bu arada 82den aldığım 2,5 gram altını 85e çıkınca bozdurdum. bende bu ay birikim yok kızlar, hatta bu gidişle birikimleri de kullanıcaz hep:KK43:
Allah yardımcınız olsun canım ,inşaallah herşey yoluna girer....

Günaydın kızlar
Dışarısı acayip soğuk. Allah sokakta kalanların yardımcısı olsun inşallah
Varyemez Varyemez Allah senden razı olsun. Sayende teeeee lise yıllarımda düzenli kolduğum sabah namazıma kalkıyorum artık. Her sabah sen geliyorsun aklıma.
günaydın canım
ne demek estağfirullah Rabbim senden de hepimizden razı olsun....
çok sevindim kendi adıma da inşaallah '' hayra vesile olan hayrı yapan gibidir'' sözüne mazhar olabilmişimdir diyorum ne diyeyim ...
Allah'ım farmasiye de akıl fikir hidayet ver ameli makbul duası kabul bağışladığın kullarından eyle deyiverir misin
:KK60:

Back
X