• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
Farmasi ben alamadım bebiş için. Çünkü henüz Turkuaz'ın dualarını okuyamadım. Inşallah yavrucak iyileşir bir an önce. Rabbim şifa versin inşallah
K kalemero hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun.
Bugün sabahtan işe gitmeyeceğim. Öğleden sonra başka bir Şehre gideceğim. Gergin bir ortamda bulunmam gerekecek. Ben de şimdiden gerildim.

Günaydın kızlar
dün kuyumcuya gittim, eşim a lyansını hiç takmıyor buyuk gelıyor ve altın oldugu ıcın yatak odasında orada burada atılıyor en sonunda bozudrmaya goturdum 235 tl dedıler yahu modelıde yenı
benım yuzumugde sordum her ıkısınede 475 tl dedı ama sneın yuzugun guzel bence hıc bozdurma dedı adam
tekrar gerı aldım alyansları geldım
sımdı dusunuyorum tek tasmıı alsamm tamtur mu alsam olmadı sızden fıkır alsam?

Günaydın kızlar
Farmasi ben alamadım bebiş için. Çünkü henüz Turkuaz'ın dualarını okuyamadım. Inşallah yavrucak iyileşir bir an önce. Rabbim şifa versin inşallah
K kalemero hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun.
Bugün sabahtan işe gitmeyeceğim. Öğleden sonra başka bir Şehre gideceğim. Gergin bir ortamda bulunmam gerekecek. Ben de şimdiden gerildim.
Allah razı olsun canım :)

günaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .

günaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .
yüzüklerde daraltma olmuyormuş canım , neden bılmıyorum

selam kızlar. hayırlı sabahlar

K kalemero hakkında hayırlısı. kararın nedir. özel değilse

CuteMom CuteMom ben tek taşları çok beğeniyorum:) bu yğzden bilemiyorum:)
zaten bu para anca tek taşa yeter :D
ama akıllı olup 2 ceyrek almam yerıne of :D

gunaydin kizlar.guzel bir gun olsun ins herkes icin. desteginiz icin sagolun kizlar. dediginiz gibi Allah bir kapiyi kapatir baska kapiyi acar.ins guzel sryler olur

aynen kuzum :) her şey daha hayırlısıyla oluşuyor...bitti derken başlıyor bu olmadı derken daha iyisi güzeli oluyor:) elhamdülillah :))

Günaydın kızlar
dün kuyumcuya gittim, eşim a lyansını hiç takmıyor buyuk gelıyor ve altın oldugu ıcın yatak odasında orada burada atılıyor en sonunda bozudrmaya goturdum 235 tl dedıler yahu modelıde yenı
benım yuzumugde sordum her ıkısınede 475 tl dedı ama sneın yuzugun guzel bence hıc bozdurma dedı adam
tekrar gerı aldım alyansları geldım
sımdı dusunuyorum tek tasmıı alsamm tamtur mu alsam olmadı sızden fıkır alsam?

canım ikisinin de yeri farklı aslında ...tam tur un minik taşlı -olursa daha şık durur..ama taşlı yüzüklerin sorunu sağa sola çarpması ve de kıyafetlerin tini ipliğini vs sini sökmesi :(
benm tek taşım olmadı hiç :) istemedim..
eşim 5taş aldı :))
çok seviyorumiçim çok ısındı..:))

Back
X