• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

papatyacım 7 ayetel kürsi 7 nasr suresi oku

7 fatiha 19 besmele oku çık canım
Allah'a emanet ol Allah'ın izniyle hiçbirşeycikler olmaz
:KK60:

papatyacım 7 ayetel kürsi 7 nasr suresi oku

7 fatiha 19 besmele oku çık canım
Allah'a emanet ol Allah'ın izniyle hiçbirşeycikler olmaz
:KK60:
Canım çok sağol. Hemen okuyacağım.
Canım başka birşeye de sıkkın bir kaç gündür. Sonra yazacağım. Şimdi Cevapları okuyacak vaktim olmaz.
Birine kafayı fena taktım. Sebebini anlatırım sonra. Ne okumalıyım. Bu durum beni rahatsız ediyor.

lazer epilasyon.. bende yaptırdım. memnumum ama kesinlikle bitmiyor. bu ümitle bosuna gitmeyin. 2 3 ay çıkmıyor sonra bidaha çıkıyor. çıkınca gidiyorum. 2 3 ay sonra bidaha çıkıyor. kadın bana artık yapabileceğimiz bişi yok istersen gelmeyebilirsin dedi. bende en azından 3 ay temizim diye düşünüp gidiyorum. her gittiğimde 20 30 TL veriyorum. gittiğim yer bulunduğum ilçenin en iyisi diyebilirim..
dün arkadaşımla konuştum. arkadaşım da genital, koltuk altı, tüm bacak anlayacağız tüy çıkan heryer için İĞNELİ epilasyona gitmiş. 3 senedir çıkmıyor. bebek poposu gibi heryanım diyerek örnek verdi. kız kardeşide gitmiş. şuanda ablası gidiyor.
benim koltuk altında bir parmak kadar var(ki parmaklarım ince :) ) onun için bende gidicem iğneliye. lisedeyken koltuk altıma gitmiştim. acısına dayanabilmiştim. ama taşınma durumumuz olduğu için devam etmemiştim. bide lise aklı arkadaşların gazına gelip gitmiştim çokta umursamadım..

günaydın kızlar herkese :)
güzel dilekleriniz için herkse teşekkür ediyorum :)
Y yesil_zeytin_ çok öel değil ve bildiğiniz bir konu benm karışık gönül işleri çözeceğim ama inşallah kararım net ve kesin bu hayatı kimse üzülmesin diye yaşayacak kadar uzun değil hayırlı olanla devam etmek en güzeli :)
canım çok sevindim senin için :)

Canım çok sağol. Hemen okuyacağım.
Canım başka birşeye de sıkkın bir kaç gündür. Sonra yazacağım. Şimdi Cevapları okuyacak vaktim olmaz.
Birine kafayı fena taktım. Sebebini anlatırım sonra. Ne okumalıyım. Bu durum beni rahatsız ediyor.
canım her şey olacağına varıyor üzme germe kendini. spora başlıcem dedim o kadar dün çok fena hastalandım hala gribim iyileince tekrar gaza gelirim inşallah

Back
X