Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az sonra çıkacağım yola. Inşallah sağ salim atlatırım.çok teşekkür ediyorum canım amin :)
çok gerilme sakin ol :)
Canım çok sağol. Hemen okuyacağım.papatyacım 7 ayetel kürsi 7 nasr suresi oku
7 fatiha 19 besmele oku çık canım
Allah'a emanet ol Allah'ın izniyle hiçbirşeycikler olmaz![]()
1000 de ben alayım.merhaba kızlar kalan şu an hesapladım
3809 adet
oy geçmiş olsun canımcım:) bende üşütüyorum hatta polar pijama takımı istiodum ama alamicam bu ayçok üşüyorum. akşamda üstüm açıkmı kalmış ne. sırtım çok ağrıyor
sen nasılsın
naısl 42 katlı yaaa amaaan Allah yardım etsin sanaaaaaSe
Seviyorum da 42 katlı bina ve asansör yok, kasiniyorum galiba
Allah yardımcın olsun kuzum aman dikkat et lütfeeen@kayancans iyilesme yok cnm hala gripimne zaman gecicek bilmiom
Varyemez rabbm yavrucaga sifa versin solemedim unuttum ama 2bindr ben okudum dun gece yazmayi unuttum
geçen yıl yaptırdım tekrar çıktı ama daha az. tamamen kurtulmak bence çok mümkün diilmerhaba kızlar,nasılsınız
kızlar lazer epilasyon yaptıranınız var mı
tavsiye edermisiniz
canım çok sevindim senin için :)günaydın kızlar herkese :)
güzel dilekleriniz için herkse teşekkür ediyorum :)
Y yesil_zeytin_ çok öel değil ve bildiğiniz bir konu benm karışık gönül işleri çözeceğim ama inşallah kararım net ve kesin bu hayatı kimse üzülmesin diye yaşayacak kadar uzun değil hayırlı olanla devam etmek en güzeli :)
canım her şey olacağına varıyor üzme germe kendini. spora başlıcem dedim o kadar dün çok fena hastalandım hala gribim iyileince tekrar gaza gelirim inşallahCanım çok sağol. Hemen okuyacağım.
Canım başka birşeye de sıkkın bir kaç gündür. Sonra yazacağım. Şimdi Cevapları okuyacak vaktim olmaz.
Birine kafayı fena taktım. Sebebini anlatırım sonra. Ne okumalıyım. Bu durum beni rahatsız ediyor.
oh maşallah çok şükür :))elam hanımlar. teog bitti şükür :)
benim için kolaydı :) 2 günde yedek görevliydim öğrencilerim terledi baya :)oh maşallah çok şükür :))
nasıldıııı
hm :))benim için kolaydı :) 2 günde yedek görevliydim öğrencilerim terledi baya :)
benim de hep öyle olur:) bazen bilinç altım istemiyor da hasta mi yapıyor beni diye düşünüyorum:)canım her şey olacağına varıyor üzme germe kendini. spora başlıcem dedim o kadar dün çok fena hastalandım hala gribim iyileince tekrar gaza gelirim inşallah
1000 de ben alayım.
809da ben alayım