Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kabul etsin kızlar.kızlar ya latif paylaşımı bitti Allah hepinizden razı olsun :)
:) inan bende terledim canım insan heycan yapıyohm :))
terlettim diosunnn ohh :))
aaa olabilir bak ben,m başıma da çok gelir :)benim de hep öyle olur:) bazen bilinç altım istemiyor da hasta mi yapıyor beni diye düşünüyorum:)
canım altını 83 -82 seviyelerine gelirse almaya başlarımMERHABA ARKADAŞLAR
Farmasi altın almam doğru mu bu ay biraz birikim yapmak istiyorum hiç bişey atamadımev vergisi ispark borcu muayene gecikme faizi falan derken bitti gitti daha kredi kartını ödeyemedim çok değil 200 lira ama parama kıyamıyorum
![]()
farmasi 82 fln görürsen yazar mısın canım. ben takip edemiyorum gün içinde en azından burdan görürümcanım altını 83 -82 seviyelerine gelirse almaya başlarımgüvenemiyorum şu aralar
yazarım canım :)farmasi 82 fln görürsen yazar mısın canım. ben takip edemiyorum gün içinde en azından burdan görürüm
ilk sınav nöbetin miydi kuzum:?:
:) inan bende terledim canım insan heycan yapıyo
ilk sınav nöbetin miydi kuzum:?
teşekkürler canımyazarım canım :)
heyecanın daim olsun inşaallah ..o biterse her şey biter....şimdiye kadar çok almadım da . onlarla birlikte yatıp kalktım bende teog teog diye insan benimsiyor ne bilim 4 yıllık öğretmenim her sınavda bende heycan yapıyorum :)
evden yemek götürmek hem sağlıklı hem ekonomik :)kızlarcım :))
2 gündür işe servisle gidiyorum(başka kuruma ait)
ve de öğlenleri için yemeği evden götürüyorum
2 gündür elhamdülillah 2 gündür 1 kuruş bile harcamadım :)))
amin canım amin seviyorum ben çocuklarımı yaheyecanın daim olsun inşaallah ..o biterse her şey biter....
aynen kuzum :) ne olduğu belli nasıl ypıldıgı belli...evden yemek götürmek hem sağlıklı hem ekonomik :)
amin canım amin seviyorum ben çocuklarımı ya
aynen öyle o nedenle evde yapılabilecek şeyler evde yapılmalı diyorum çok daha uyguna geliyo. akşam yemeklerinden 2 kasık ayırsan ertesi güne yeter de artar sana. ben geçen yıl hep götürdüm baya etkilemişti. her şeyden 1 değil en az 2-3 şeyimiz var . en son neyim eskidi bilmiyorum mesela hepimizde öle canım. doyumsuzluk fazlasıyla mevcutaynen kuzum :) ne olduğu belli nasıl ypıldıgı belli...
ayrıca artorık para yetmior..ne kadar çok kazanırsak o kadar çok harcıyoruz..
sürekli bir şeylere ihtiyacımız var ..istekler hiç bitmiyoar yahu..
hangi test kuzum. ev zyaretleri güzel ve yorucu oluyor kolay gelsin. nasıl çocukların durumu. Türkçeden bi ağaç sorusu vardı hepsini çeldirdi biizmkilerin yarın bakalım ortaya çıkacakkMerhabalar
Sonunda sınavları bitirdik, benim de üzerinde bir yük kalktı.
Şimdi sıra ev ziyaretlerinde. Cumartesi gübü bir test eğitimi varmış ücretli, ona katılacağım. 200 tl de oraya gitti böylece.
Bu ay birikim yok, sadece günden gelen 2000 var. Özellikle kendimizi sıkmadık bu ay rahat geçsin istedik.
hangi test kuzum. ev zyaretleri güzel ve yorucu oluyor kolay gelsin. nasıl çocukların durumu. Türkçeden bi ağaç sorusu vardı hepsini çeldirdi biizmkilerin yarın bakalım ortaya çıkacakk
canım bi kaç öğrencimde kolay kolay dedii. kitapçıklarına bakmıştım baya yanlış vardı. bakalım. türkçede kitap vs okuyan öğrenci yapardı . inşallah güzel gelir sonuçları. fiyatı iyiymiş testleri kolay gelsin şimdidenValla canım kolay kolay deyip durdular ama biliyorum yarın kitapçıklarını eline aldıklarında patır patır yanlışları ortaya çıkacak. Bi türkçe azıcık zorlayıcıydı, gerisi kolaydı bence de.
Metropolitan
Okula Hazırlık
Cattel 2A-3A
Frankfurter Dikkat Testi
Gessel
AGTE
Peabody
Son üççünü biliyorum zaten. Arada onları da güncellemiş olacağım.