• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:)

Önce güzel haber bu ay toplam 2412 tl altın hesabına aktardık:)

Sonra kötü haberler
elektrik 114
su 42

Eşimin öğrenim kredisi borcunu yapılandırdık 2 aya bir 1344 ödeyeceğiz

Ayrıca 3 aya bir de 590 ödeyeceğiz ve bazı aylar bunlar çakışacak:KK43:

Umarım herkes iyidir, papatya, banusultan, delimideli, karamera, math, doubleanne, cutemom ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlar..

Özellikle doubleanne bebekler çok iyidir inşallah:)

canım öncelikle günaydın :))

borçlarınız da ödeme kolaylığı versin Yaradan ımız :)
ve de maaşallah baya birikim yapmışsınız bu ay :))
nasıl o denli birikrtrdiniz bana da bilgi berir misin :D

canım öncelikle günaydın :))

borçlarınız da ödeme kolaylığı versin Yaradan ımız :)
ve de maaşallah baya birikim yapmışsınız bu ay :))
nasıl o denli birikrtrdiniz bana da bilgi berir misin :D

Amin canım hepimize inşallah

Bu ay maaşım yatar yatmaz tamamını altın hesabına yatırdım (sanırım 82 ya da 83'ten aldım) lazım oldukça bozdurup harcadım. Eşimin maaşıyla ikimizin toplamı 5500 civari oluyor, 400 kadar da ek yattı geçen ay. Biraz da dikkat ediyoruz, gelir gider yazıyoruz, ikimizde güne girdik ve aylık 150'de otomatik altın hesabına kesiliyor.

Dün bir hesap ettim birikmiş bayaa:)

Şimdi inşallah altın gramı artar:)

Kızlar eşimi sormussunuz ailesiyle ilgili en ufak yorum yapmaz. Tepkisini belli etmez
Ne düşünüyor bilmiyorum, kardeşinin msjini gösterdim öyle demek istememistir dedi ben de sen anlamiyabilirsin ama ben gayet anladım dedim. Konusmayacagim haberin olsun dedim sen bilirsin dedi

Bu ay maaşım yatar yatmaz tamamını altın hesabına yatırdım (sanırım 82 ya da 83'ten aldım) lazım oldukça bozdurup harcadım. Eşimin maaşıyla ikimizin toplamı 5500 civari oluyor, 400 kadar da ek yattı geçen ay. Biraz da dikkat ediyoruz, gelir gider yazıyoruz, ikimizde güne girdik ve aylık 150'de otomatik altın hesabına kesiliyor.

aaa bizim eve de giren aynı hemen hemen :))
inşaAllah bende bu ay ki maaşımdan direk başka hesaba aktarcam...
yoksa para ay sonuna kalmıyor..
kendimi kısıtlıyorum biraz :)

altın alsam mı bende acaba sence amntıklı mı? anca bi tam alabilirm..
yoksa direk başka hesaba para mı koyayım kaarar veremiorum

aaa bizim eve de giren aynı hemen hemen :))
inşaAllah bende bu ay ki maaşımdan direk başka hesaba aktarcam...
yoksa para ay sonuna kalmıyor..
kendimi kısıtlıyorum biraz :)

altın alsam mı bende acaba sence amntıklı mı? anca bi tam alabilirm..
yoksa direk başka hesaba para mı koyayım kaarar veremiorum

Valla 82-83-84 altın alınabilir bence yükselince bozdurursunuz, Bir tam bence bayaa iyi. Ama nedense somut altın yerine altın hesabını daha çok seviyorum ben:)

Kızlar eşimi sormussunuz ailesiyle ilgili en ufak yorum yapmaz. Tepkisini belli etmez
Ne düşünüyor bilmiyorum, kardeşinin msjini gösterdim öyle demek istememistir dedi ben de sen anlamiyabilirsin ama ben gayet anladım dedim. Konusmayacagim haberin olsun dedim sen bilirsin dedi

eşiniz sen bilirsin dediğine göre bence durumun farkında yani sizin haklı olduğunuzu biliyor ama ailesiyle aranın daha fazla açılmasını istemiyor olabilir. o yüzden tepki vermemiştir.

AYŞE EKİN GÜNDÜZ/UZMANPARA

Altın fiyatlarının seyrini yarın gerçekleşecek İsviçre referandumu belirleyecek. 'İsviçre altınımızı biriktir' sloganıyla yapılacak referandumdan şayet 'evet' çıkarsa, uzmanlar yurt içinde gram altın fiyatlarının 10 lirabirden yükselebileceğine işaret ediyor.

İsviçre’de halk yarın İsviçre Merkez Bankası’nın (SNB) daha fazla altınsatmayıp, mevcut rezervini yüzde 20’ye çıkarmasını oylayacak.

İlk etapta yüzde 5 yükselir

İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Özcan Halaç, referandumdan 'evet' çıkması durumunda ons fiyatının yüzde 5 oranında artabileceğini söyledi. Türkiye'de fiyatların dolara endeksli olduğunu ifade eden Halaç, gram altına etkinin de ilk etapta yüzde 5 civarında gerçekleşebileceğini kaydetti. Halaç, referandumdan 'hayır' çıkması durumunda ise düşen petrol fiyatlarıyla birlikte altının fiyatlarının da gerilemeye devam edeceğini belirtti.

Diğer merkez bankalarını da tetikleyebilir

Öte yandan uzmanlar referandumdan çıkabilecek 'evet' kararının diğer merkez bankalarını da tetikleyebileceğini, böyle bir durumda eğer ekonomik ve siyasi konjonktür de desteklerse fiyatların ciddi şekilde artabileceğini kaydediyor.

Yapılan son anketler, destekleyenlerin oranının yüzde 44 olduğunu gösteriyor.

günaydın kızlarr canım çok sıkkın dudağımda kocaman bir uçukla uyandım sabaha sıkıntıdan dolayı :KK43:
geçmiş olsun canım
ben hem işin o yönünü düşündüm hem de benm mesleğimde şarap üretimi bana çok artı getirmezdi o yönü de önemli. şu an et sektöründe çalışıyorum-sucuk salam üretimi- benm kariyerime daha çok katlısı olacağından eminim. bi de orada alacağım maaş büyük ihtimalle buradakinden düşük olacaktı. tamam ailemle kalacaktm belki ama ben burada kira fatura gibi eve harcadığımı orada da mutlaka eve harcardım. ailem ev aldı en azndan evin bazı ihtiyaçlarını ben karşılardm. birikim de ypamazdm. annecimle birlikte olunca gezerdik eminim hihi :D

farmasi bana bi işin hayırlısı ile olması için okuyabileceğim bi kaç dua söyler misin ? ibadet söylenmez de ben her gün evden çıkarken 7 ayetelkürsi 3 ihlas 1 fatiha okuyorum. gece uyumadan da aynı şekilde bu şekilde hayırlısını diliyorum.

canım 489 ya Fettah
308 ya Rezzak çekebilirsin

ya da sayısız ya Fettah ya Rezzak şeklinde birlikte çekebilirsin mesela günlük 100 tane 1000 tane gibi alışkanlık haline getirebilirsin

Varyemez Varyemez bu arada parayi yetiremiyoruz falan dedim geçenlerde kayinvalideme kadın güldü ya. Allah yardım etsin ne diyim dedi
kesinlikle dalgasını basıyor yüzsüzlüğün böylesine gene pessssssssssssss diyorum
eşin işin farkında olup da ama olayı müdahil olmayan tiplerden
biri de benim başımda çünkü kötü gelini oynamak zorunda bırakırlar adamı
azıcık zorlasan eşini ne olur biliyor musun kabak senin başına patlatılmaya çalışılır belki herkes aynı değildir lakin işin sonunu buradan hissedebiliyorum az çok umarım yanılıyorumdur

Varyemez Varyemez bu arada parayi yetiremiyoruz falan dedim geçenlerde kayinvalideme kadın güldü ya. Allah yardım etsin ne diyim dedi
şuna bak ya
ben burada sinir oldum
walla arkadaşım soğuk davran,hele ki görümcenin tavırlarından sonra görüşme bile

maşallah cnm
biz de de eşim biraz vurdumduymaz
gelir giderleri hesaplayalım derim hiç oralı bile olmuyor
ben de kendimce birikim yapıyorum elimden geldiğince gram altın alıyorum o da ayda 1 yada 2 gram gibi
ALLAH bereket versin birikimlerimize

Varyemez Varyemez çok teşekkür ederim. en kıza zamanda alışkanlık haline getiricem inşallah :)
estağfirullah canım bence bugünden başlamaya bak adetliyken de okuyabiliyorsun ihmal etme bence ;)
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle ....:KK60:

Bu ayda kredi kartı aldı başını gitti. Ipin ucunu ben de bıraktım artık.
Bizim ders ücretlerimizin bir kısmını vermiyor okul. Şubat'ta alacak mışız. Yani her ay yarısını aldık şimdiye dek.

Back
X