Bakin esim bugun itiraf etti ve bole bi insan hep zaten faturalari odemek icin para kalmamisti kisinda gunluk para kolay kazanamiyor yagmur da karli havalarda
gecen hafta yada ondan onceki hafta hatirlamiyorum koye ciktigimzdan bi gun oncesi gece kaynimin evini boyadiktan sonra kahveye gdiyorum dedi esimin kuzenleri bendeydi tamam git dedim ama megersem ftura parasini cikarmak icin kimseden istememek icin copten alimunyum hurda toplamis

50tl olmus toplamda onlar dogalgaz ve elektrik fatirasini odedi bsns ilk basts borc aldim dedi sonrs kolay borc almaz bilirim kendinmi rantlardan biriktirdin dedim evet dedi megersem bi gecede hurda toplamis

ne kadr duygulandim bilemmzsiniz evini idare etmek icin

bole birine nasil yuklenebilrim daha fzl istanbul avmye 220tl borc kalmisken dun aksam hali yikamkta cok asiri yorukdugumu gordu bende giris ve oturma odaya duz kolay sikinen supurulen hli alalim dedim tsksitle tamam dedi bi plan yaptik ve o borcuda kaptcaz cok sukur bole bi esim var onceligi kendi istekleri degil brnim ve ev gecimimiz cumlemizin eslrri hep boyle olsunlar insh .. Of of bu yuzden is bulmk istiom esim bile dio benm ise girmem lazim isten cikinca baska is bulmam lazim dio ama yokki varsada ogleden sonra 2/3te bszen 5te cikiyor kimse almazki xaten calismasinda cok yoruluyorzaten kiyamam ben askima cok seviyorum onu
k.bkmayin cok yzdim ya