BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet olabilir...bulaşık makinasına kullanmışlığım varda çamaşır makinasında hiç denemedim
çamaşırda ben denedim olmuyor canm koku kalıyor mis gibi verneli tercih ediyorum o sebepten ama deterjan bölümüne koymadım hiç ikisi birleşip kimyasal bişey olur falan

bence artık salatalık yemeyin çok hormonlu

Karbonat kullandığın zaman saçına o gün şampuan yapmıyor musun?

Ben de sirke ile siliyorum. WC de bir tek çamaşır suyu kullanıyorum bir de banyo temizliğinde.

yaaa bende fairy den cok memnundum makinede de elde de..
sen neler kullanıyorsun..
Allahım ne günlere kaldık ya. herşey zarar veriyor bize.

hayır canım yapmıyorsun çok da güzel temizliyor bir kasenin içinde gül suyuyla karbonatı iyice karıştırıyorum sonra saçlarıma yediriyorum iyice masaj yapıyorum sonra da duruluyorum bitti bu kadar

slm arkadaşlar benı de alın bende biriktiremeyenlerdenım ev peşinatı için biriktirmek istiyorum hayal gıbı değil mi bana cok zor gelıyo

kızlarrrr dua edin şu altın düşsün 85 i gördüğünde alcam çok düşmesine gerek yok dün altın alacağım paradan 300 tl ye yakın harcadım

slm arkadaşlar benı de alın bende biriktiremeyenlerdenım ev peşinatı için biriktirmek istiyorum hayal gıbı değil mi bana cok zor gelıyo
merhaba hoş geldin emin ol başlayınca gerisi geliyor önemli olan istemek ve başlamak ben 7 yıldır çalışıyorum 7 yıldır da yedim o parayı çatır çatır sonra aklım başıma geldi çok şükür şimdi 2 buçuk aydır gayet iyi biriktiriyorum maaşımın %40 ı birikime gidiyor

yaaa bende fairy den cok memnundum makinede de elde de..
sen neler kullanıyorsun..
Allahım ne günlere kaldık ya. herşey zarar veriyor bize.
Benim de çok arkadaşım fairy kullanıyor. Finish ten buna geçtiler.
Hatta bana da verdi 2 tane, gerçekten de makinayı yıkama ortasında açınca iğrenç koku yerine limon kokusu geliyor. Bittikten sonra da ayrıca kapağı açınca ferah bir koku oluyor. Finish te olmuyor bu. Ama ben yıllardır süregelen alışkanlığımı değiştiremiyorum.
Mesela Pril'in makina için olanı iğrenç ötesi. Bardakları buğulu bırakıyor.

bu dediklerinizin aşırı kyasal olduğunu biliyorum ama mecbur kullanıyoruz yapılan deneyler var internette yol açtığı zararlar vs... gerçekten çok ürkütücüydü

ben bulasık makınesı ıcın priil sıvı kullanıyorum
fairy sıvı pahalı gelıyor
makınem 8 programlı elektronıkmı ne tabletı attıgında anında kendını 3 saatlık programa alıyor
3 saatte cok yanı sımdı
o sebeblen sıvı kullanıyıorum 58 dk yıkatıyorum

Selam kızlar...

Listeye beni de ekleyin lütfen :) 6 aydır çalışıyorum, ufaktan birikim yapmaya başladık eşimle...
Listelemeyi ne zaman yapıyoruz, nasıl bildiriyoruz? Aydınlatın beni bu konuda, ileteyim hemen... :)

o değilde su ımzayı nasıl yaptınız yahu

bu dediklerinizin aşırı kyasal olduğunu biliyorum ama mecbur kullanıyoruz yapılan deneyler var internette yol açtığı zararlar vs... gerçekten çok ürkütücüydü
Kesinlikle haklısın. Ama benim bulaşığa takıntım var. Aslında temizliğe komple takıntım var. Hijyen takıntısı. Makinayı açınca elimin yanması hoşuma gidiyor, elde bu hijyeni yakalamak mümkün değil.
Bir de durulama sorunu var elde bence. Bazıları bulaşık suyuna da çamaşır suyu falan koyuyor bence bunlar daha tehlikeli.
Senin yaş falan kaç?
baya bilgili buldum seni bu konuda
Meslek falan ne?

bende ilk finish kullandım ama bardaklarım rezaletti.
fairyden cok memnunum.. bu anlamda.

ohh-aa dmek istedim. 8 programlı mı?
ne zaman aldın?
benim 5 programlı hep tek programda kullanıyorum.
Neler var ki bu kadar çok programlı?

Ben finish tablet kullanıyorum. 70 derece progamında 117 dk da yıkıyor akşamki yemek sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…