bende daha düzene otıtturacam...online alışveriş sitelerinden çıkmıyordum..şimdi baya gerilettim bu durumuKızlar ben bu yıl hiç birikim yapamadım,
Allah izin verirse 2.2015 den sonra birikime başlıycam.
gerçi evim ve arabam var.
canım prilin acıgı yokBen açık olanları güvenli bulmuyorum cute. Diyelim domestos üreticisi, sanmıyorum bunu açık üretsin de parekende satan yerlere versin. Bir kere Türk insanı şikeye çok müsait o domestos bereketlensin diye içine neler katarlar acaba?
Marka bence bunu göze almaz. O yüzden ucuz kimyasallarla üretim yapıldığını düşünüyorum. Eskiden annelerimizin zamanındaki kadar masum değil bu dükkanlar. Kansere davetiye çıkarıyor bence. Aslında en güzeli Arap sabunu kullanmakmış.
bizde o işi eşim yapıyor genelde takip ediyor bi bakıyorum elinde ihtiyaç olmayan şeyler...ne gerek vardı diyorum..indirimde lazım olur diyor...Ya topik benlikmiş de maşallah arkadaşlar çok birikimci.
Mesela migros tuzaklarından bahsettim.
yarın 50 tl Çaykur çay 7 tl mi ne. Aslında kronik ihtiyacım yok market için ama çayı 10 tl indirimli almak bana cazip geliyor.
canm boruları falan delmesi söz konusu değil koymaya devam et çok faydalı her temizlikte kullanırız mutlaka yerleri camları buzdolabının içini temizlerken halıları silerken şimdiye kadar bir zararını görmedik yıllardır b.makinasına da koyuyorz hatta annem hızını alamayıp bardakla içine döküyorben çamaşır makinasına parlatıcı gözüne sirke döküyordum..
boruları deliyor vs sözünü duydum.. şimdi parlatıcı alacağım..
bir de yüzey temzileyici ile bulaşık deterjanını açık almayı düşünüyorum artık. açık almak daha hesaplı.
ama fairy cok begeniyorum ve memnunum. onda kararsız kaldım..
kız sen bir de hastanede değil misin ayağının altında. ben olsam her ay bir kan veririmipeğim çok doğru.
gerçi ciddi anemide var ama yinede darlanıyorum.
1 senedir ayaklarımda çok yanmada var.
sanırk menopoza giriyorum :S
fsh lara bir baktırsammı :S
temizlikte bende kullanıyorum..buzdolabını temzilerken yerleri silerken falan sildiğim suya bir iki kapak kadar döküyorum.makinalr için zararlıd iye duyunca bende kullanmaktan vazgeçmiştimcanm boruları falan delmesi söz konusu değil koymaya devam et çok faydalı her temizlikte kullanırız mutlaka yerleri camları buzdolabının içini temizlerken halıları silerken şimdiye kadar bir zararını görmedik yıllardır b.makinasına da koyuyorz hatta annem hızını alamayıp bardakla içine döküyor
Ben her pazar evi baştan sona sirke ile silerim. Ucuz bir sirke alırım bimden falan asla çamaşır suyu kullanmam yer temizliğinde. Çocuk var sonuçta oyuncaklar falan yerlerde oluyor.canm boruları falan delmesi söz konusu değil koymaya devam et çok faydalı her temizlikte kullanırız mutlaka yerleri camları buzdolabının içini temizlerken halıları silerken şimdiye kadar bir zararını görmedik yıllardır b.makinasına da koyuyorz hatta annem hızını alamayıp bardakla içine döküyor
ya misk bazı kadınlar hiç kimyasal kullanmıyor. Hayret ettim bir kere kk da okuyunca kendi çamaşır deterjanını üretenler, bulaşık deterjanını üretenler bile var. Mutfak tezgahını lavaboları sirke+karbonatla siliyorlarmış. Denedim güzel oldu ama daha uzun zaman alıyor tabi deterjana göre. Bıraktım. Hatta şampuan yerine karbonatla yıkanan varmıştemizlikte bende kullanıyorum..buzdolabını temzilerken yerleri silerken falan sildiğim suya bir iki kapak kadar döküyorum.makinalr için zararlıd iye duyunca bende kullanmaktan vazgeçmiştim
bence bu zararlı olayını çıkaran parlatıcıyı üreten firmalardır yoksa sirkemi daha kimyasal parlatıcı mı sirkeyi içiyoruz hadi iç bakim o parlatıcıyı ne oluyor yani saçma geliyor bana haksızmıyımtemizlikte bende kullanıyorum..buzdolabını temzilerken yerleri silerken falan sildiğim suya bir iki kapak kadar döküyorum.makinalr için zararlıd iye duyunca bende kullanmaktan vazgeçmiştim
hahaha çok hoş bende onu dün yaptım canm okus pokus bu gün iş yok dedimUleyyyyyynnnnn Şura'da 1.5 saat yatayım dedim. 7 sayfa yazmışsınız.
Okul yok bugün... Ben onu yok yaptım...
hadi ya....ya ipek bizim okadar zamanımız olmuyorki..afedersin ama tuvalte zor gidicez neredeyse..iş çıkışı eve gidiyoruz yemekti bilmem neydi bide sende çocukta var istesekte uğraşamıyoruzki...ben bazen haftasonları işte zamanım çok olursa limonla falan ovuyorum muslukları...bide bende çamaışırsuyu hastalığı var heyere dökücem o kokuyu duyucam illakiya misk bazı kadınlar hiç kimyasal kullanmıyor. Hayret ettim bir kere kk da okuyunca kendi çamaşır deterjanını üretenler, bulaşık deterjanını üretenler bile var. Mutfak tezgahını lavaboları sirke+karbonatla siliyorlarmış. Denedim güzel oldu ama daha uzun zaman alıyor tabi deterjana göre. Bıraktım. Hatta şampuan yerine karbonatla yıkanan varmış
onlardan biri bizim ev canm karbonatla halı yıkarız saçımı karbonatla haftada bir yıkarım sirkeyle temizlik ama emin ol bakterilere ve mikroplara karşı daha etkili ve içtiğim suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat atarım 1,5 litreyeya misk bazı kadınlar hiç kimyasal kullanmıyor. Hayret ettim bir kere kk da okuyunca kendi çamaşır deterjanını üretenler, bulaşık deterjanını üretenler bile var. Mutfak tezgahını lavaboları sirke+karbonatla siliyorlarmış. Denedim güzel oldu ama daha uzun zaman alıyor tabi deterjana göre. Bıraktım. Hatta şampuan yerine karbonatla yıkanan varmış
salatalık almıyorum ben hiç kışın ..eve sokmuyorum...diğerleride aşağı yukarı aynı bizimle..biraz yeşilliğim fazla oluyor benim 30-35 civarıdır en fazlaSUHAN acıkcası ıhtıyac degılde keyfı
yüksek bel pantolonlara fena dadandım buara
pazar konusuna gelince fıyatları cok bılmıyorum acıkcası yanı esım cıkıyor ama 20-30 tl fılan harcıyor
sadece yemeklık alıyoruz marketten cogu seyı aldım zaten
yarım kg kabak
1 kg patlıcan
1 kg ıspanak
patates 5 kg
maydonoz
salatalık
mandalına
muz
portakal
1 kg yufka
bu hafta bunlar alınacak pazardan bilmem k ac para tutar30 tl sanıyorum
Öğleden sonra oğlumu doktora götüreceğim ama yok yaptım oldu.hahaha çok hoş bende onu dün yaptım canm okus pokus bu gün iş yok dedim
Ay bilemedim salıncak da iyi olabilir....benim salıncaktan iimi
hadi ya....ya ipek bizim okadar zamanımız olmuyorki..afedersin ama tuvalte zor gidicez neredeyse..iş çıkışı eve gidiyoruz yemekti bilmem neydi bide sende çocukta var istesekte uğraşamıyoruzki...ben bazen haftasonları işte zamanım çok olursa limonla falan ovuyorum muslukları...bide bende çamaışırsuyu hastalığı var heyere dökücem o kokuyu duyucam illaki
valla arada bir kaçamak iyidirÖğleden sonra oğlumu doktora götüreceğim ama yok yaptım oldu.
Bilim dünyasını ben mi kurtaracağım.
Dün psikoloğa gittim ya çok mu belli oluyor
Ay bilemedim salıncak da iyi olabilir....
evet olabilir...bulaşık makinasına kullanmışlığım varda çamaşır makinasında hiç denemedimbence bu zararlı olayını çıkaran parlatıcıyı üreten firmalardır yoksa sirkemi daha kimyasal parlatıcı mı sirkeyi içiyoruz hadi iç bakim o parlatıcıyı ne oluyor yani saçma geliyor bana haksızmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?