BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar ben bu yıl hiç birikim yapamadım,

Allah izin verirse 2.2015 den sonra birikime başlıycam.

gerçi evim ve arabam var.
bende daha düzene otıtturacam...online alışveriş sitelerinden çıkmıyordum..şimdi baya gerilettim bu durumu

canım prilin acıgı yok
ama cogu seyın acıgı var
dedıgım gıbı benım abımler hep kapalı saıyorlar hemde domestos bıdonundan acık satıyorlar
acık zaten daha karlı deıgl ama kalkıp mıllet kabına para odemıyor yanı 1 pet sıse 1.5 tl domestosla doluyor mesela

bizde o işi eşim yapıyor genelde takip ediyor bi bakıyorum elinde ihtiyaç olmayan şeyler...ne gerek vardı diyorum..indirimde lazım olur diyor...

canm boruları falan delmesi söz konusu değil koymaya devam et çok faydalı her temizlikte kullanırız mutlaka yerleri camları buzdolabının içini temizlerken halıları silerken şimdiye kadar bir zararını görmedik yıllardır b.makinasına da koyuyorz hatta annem hızını alamayıp bardakla içine döküyor

ben evleneli 2 yıl oldu hala alışveriş yapmayı bilmiyorum kıyafet konusunda 2 yaş büyük ablam var bedenlerimiz tam oluyor o cok sever alışveriş yapmayı bende ondan otlanıyorum iyi oluyor

ipeğim çok doğru.
gerçi ciddi anemide var ama yinede darlanıyorum.
1 senedir ayaklarımda çok yanmada var.
sanırk menopoza giriyorum :S
fsh lara bir baktırsammı :S
kız sen bir de hastanede değil misin ayağının altında. ben olsam her ay bir kan veririm

temizlikte bende kullanıyorum..buzdolabını temzilerken yerleri silerken falan sildiğim suya bir iki kapak kadar döküyorum.makinalr için zararlıd iye duyunca bende kullanmaktan vazgeçmiştim

Ben her pazar evi baştan sona sirke ile silerim. Ucuz bir sirke alırım bimden falan asla çamaşır suyu kullanmam yer temizliğinde. Çocuk var sonuçta oyuncaklar falan yerlerde oluyor.
Hem nazarı falan da aldığı söylenir ya sirkenin.
Benim mutafğımda olmazsa olmaz 3 şey: sirke, blendır ve narenciye sıkacağım.

temizlikte bende kullanıyorum..buzdolabını temzilerken yerleri silerken falan sildiğim suya bir iki kapak kadar döküyorum.makinalr için zararlıd iye duyunca bende kullanmaktan vazgeçmiştim
ya misk bazı kadınlar hiç kimyasal kullanmıyor. Hayret ettim bir kere kk da okuyunca kendi çamaşır deterjanını üretenler, bulaşık deterjanını üretenler bile var. Mutfak tezgahını lavaboları sirke+karbonatla siliyorlarmış. Denedim güzel oldu ama daha uzun zaman alıyor tabi deterjana göre. Bıraktım. Hatta şampuan yerine karbonatla yıkanan varmış

SUHAN acıkcası ıhtıyac degılde keyfı
yüksek bel pantolonlara fena dadandım buara

pazar konusuna gelince fıyatları cok bılmıyorum acıkcası yanı esım cıkıyor ama 20-30 tl fılan harcıyor
sadece yemeklık alıyoruz marketten cogu seyı aldım zaten

yarım kg kabak
1 kg patlıcan
1 kg ıspanak
patates 5 kg
maydonoz
salatalık
mandalına
muz
portakal
1 kg yufka

bu hafta bunlar alınacak pazardan bilmem k ac para tutar 30 tl sanıyorum

bence bu zararlı olayını çıkaran parlatıcıyı üreten firmalardır yoksa sirkemi daha kimyasal parlatıcı mı sirkeyi içiyoruz hadi iç bakim o parlatıcıyı ne oluyor yani saçma geliyor bana haksızmıyım

[
hadi ya....ya ipek bizim okadar zamanımız olmuyorki..afedersin ama tuvalte zor gidicez neredeyse..iş çıkışı eve gidiyoruz yemekti bilmem neydi bide sende çocukta var istesekte uğraşamıyoruzki...ben bazen haftasonları işte zamanım çok olursa limonla falan ovuyorum muslukları...bide bende çamaışırsuyu hastalığı var heyere dökücem o kokuyu duyucam illaki

onlardan biri bizim ev canm karbonatla halı yıkarız saçımı karbonatla haftada bir yıkarım sirkeyle temizlik ama emin ol bakterilere ve mikroplara karşı daha etkili ve içtiğim suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat atarım 1,5 litreye

salatalık almıyorum ben hiç kışın ..eve sokmuyorum...diğerleride aşağı yukarı aynı bizimle..biraz yeşilliğim fazla oluyor benim 30-35 civarıdır en fazla

hahaha çok hoş bende onu dün yaptım canm okus pokus bu gün iş yok dedim
Öğleden sonra oğlumu doktora götüreceğim ama yok yaptım oldu.
Bilim dünyasını ben mi kurtaracağım.
Dün psikoloğa gittim ya çok mu belli oluyor
Ay bilemedim salıncak da iyi olabilir....

Öğleden sonra oğlumu doktora götüreceğim ama yok yaptım oldu.
Bilim dünyasını ben mi kurtaracağım.
Dün psikoloğa gittim ya çok mu belli oluyor

Ay bilemedim salıncak da iyi olabilir....
valla arada bir kaçamak iyidir
çok belli oluyor canımm baya iyi geçmiş sanırım

evet olabilir...bulaşık makinasına kullanmışlığım varda çamaşır makinasında hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…