• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI inşallah geriye dönüp bakmayacağınız güzel bir ödeme planı yapıp kurulursunuz bunların hepsinden

teşekkür ederim kızlar sag olun :)

şöyleki canım

eşim bana para vermişti kendisi için de altın al--sat yapıvermem için

ağustos ayında ortağıyla eşim hammadde( polyester) alacak oldular işletmeye
bana da dediki eşim 3-5 kuruş kazanmak istiyorsan sen de bizimle birlikte mal al dedi ( o zaman altın durgun seyrediyordu)
ben de tamam dedim eşime 50000 tl verdim
sonrası yazdığım gibi oldu
yani eşim bende olan kendi altınıyla bana yapacakları ödemenin bir miktarını ödemiş oldu :KK66:

ben yine bir şey anlamadım eşinle senin hesaplarınız ayrı mı ki eşin sana ödeme yapıyor, yoksa ortagı mı yapıyor ? kim kime ne vermiş almış valla kafam karıştı neyse sanırım iyi bir şey olmuş berektli olsun diyeyim

Günaydınnnn
Cumartesi kızımın sınıf kahvaltısı vardı 30 tl gitti dünde markete gittim bez mama süt yumurtaa kaşar peyniri kahvaltılık çikolata biraz abur cubur 95 tl tuttu. tabi eşimden aldım benden haftasonu para çıkmadı. bizim eşimle hesaplarımız ayrı oyüzden en ufak şeyi dahi ona aldırtmaya çalışıyorum :)

vergi dilimine girmişim bu ay 2040 normal maaştan bu ay 1970 yatmış. sinir oldum. bu ay bana 130 tl kaldı cebime bankaya 100 tl daha koydum. cuma günü sattığım altınlar güme gitti yani :KK51:

ben yine bir şey anlamadım eşinle senin hesaplarınız ayrı mı ki eşin sana ödeme yapıyor, yoksa ortagı mı yapıyor ? kim kime ne vermiş almış valla kafam karıştı neyse sanırım iyi bir şey olmuş berektli olsun diyeyim
ticaret yapmış oldu yani :)

canım benimle eşimin hesapları ayrı
eşim işletmelerine mal alırken benim de onlarla birlik olup istersem biraz para kazanabileceğimi söyledi

ve mal aldık bana ödeyecekleri paranın bir kısmını ödedi inşallah bundan sonra da ödemeleri devam eder ;)
ben altın döviz al-sat yapmaya kaldığım yerden devam ederim :)

Günaydınnnn
Cumartesi kızımın sınıf kahvaltısı vardı 30 tl gitti dünde markete gittim bez mama süt yumurtaa kaşar peyniri kahvaltılık çikolata biraz abur cubur 95 tl tuttu. tabi eşimden aldım benden haftasonu para çıkmadı. bizim eşimle hesaplarımız ayrı oyüzden en ufak şeyi dahi ona aldırtmaya çalışıyorum :)

vergi dilimine girmişim bu ay 2040 normal maaştan bu ay 1970 yatmış. sinir oldum. bu ay bana 130 tl kaldı cebime bankaya 100 tl daha koydum. cuma günü sattığım altınlar güme gitti yani :KK51:

ayyyy evet yaa bende vergi dilimine 2 aydır takılanlardanım.. inş ocakta çıkacağız tekrardan.. bide azcıkta zam olacak biraz daha iyi olur bizim için:-)

kızlar biz ne zaman ki dışarıda yemeyi bıraktık işte o zaman birikim yapmaya başladık.
öyle ki kahvaltı yapmaya üşendiğimizden hafta sonları sürekli kahvaltıya giderdik.
hafta içi haftada bir en lüks mekanlarda yemek yerdik.
ama şimdi geçti o tembelliğimiz. evimizde pişirip evimizde yiyoruz. hem de çeşit çeşit ve bol bol. ama yine de bereketli.
ha tabi yine gidiyoruz dışarıda ama arada sırada...

Günaydınlar herkese hayırlı haftalar ,
mutlu huzurlu bir hafta olur umarım. beni dün deniz havası çarptı sanırım. acayip sersem gibiyim yatasım var hep.

arkadaşa önereceğim de güzel dimi makine sen baya araştırmıştın
Canım arkadaşının makineden beklentisi ne?
bilgisi tecrübesi ne?
şimdi ben o konuda yorum yapamam.Benim başlangıç seviyesine ve bütçeme göre istediğim buydu ..Benim işimi görür bana yeter dedim aldım.
Onu arkadaşın araştırıp kıyaslama yapmalı.

Günaydınnnn

sen de bendensin ;)

ayyyy evet yaa bende vergi dilimine 2 aydır takılanlardanım.. inş ocakta çıkacağız tekrardan.. bide azcıkta zam olacak biraz daha iyi olur bizim için:-)
memurmusun canım bende iki aydır takılıyorum birde taşınır kayıt yetkilisi yaptılar ayda 30da ordan kesiliyor
evet 60 küsür zam geliyor birde 50 kadar fark yatar ocakta birde sendika aidatı. bereketli ocak :)

benim kredi kartı 95 gibi birşey. sağolsun benzinime kadar eşim alır. doldurup verir arabayı bana. ha tabi ihtiyaç halinde hemen gönderirim eşime.
bizde birikimleri yapan ben olduğumdan harcamalaı eşim yapar. ben sadece oğlumun kreş parasını veririm.

sen de bendensin :KK66:

farmasi benim eşim esnaf bi zaman parası oluyo bi zaman olmuyo. güvenemiyorum. ben arabamın kredisini birde oğlumun bakıcısını ödüyorum. kılık kıyafet masraflarıda bana ait haliyle bana hiçbişey kalmıyo. araba için 140grda altın bozdum. baya güzel biriktirmiştim. market pazar fatura ve aidatlarıda ona bıraktım. aylık300 kadar sigara parası var. marketi falan kartla hallederim o bana ay sonu ödeme yapar. ay ortasında param bitti diye tırtıklarım biraz yoksa yetiştiremiyorum.

kızlar biz ne zaman ki dışarıda yemeyi bıraktık işte o zaman birikim yapmaya başladık.
öyle ki kahvaltı yapmaya üşendiğimizden hafta sonları sürekli kahvaltıya giderdik.
hafta içi haftada bir en lüks mekanlarda yemek yerdik.
ama şimdi geçti o tembelliğimiz. evimizde pişirip evimizde yiyoruz. hem de çeşit çeşit ve bol bol. ama yine de bereketli.
ha tabi yine gidiyoruz dışarıda ama arada sırada...

dışarıda yeme - içme ve bunu abartma konusunda eşimi frenleyebildiğim kadar frenliyorum
eşim bu konuda saçmalar resmen
ben onun dışarda yemeye verdiği para ile eve ne kadarlık malzeme alacağımı hesaplarım
ama erkek milletinin 2 bardağı varsa arada 1 tanesini de kırmak lazım
çünkü eşim cebinde para gördü mü ya eşine dostuna ısmarlar ya da gider çaputçuluk yapar yani kendine giysiler alır
o nedenle ben de olayı şöyle çözmeye çalışıyorum bana verdiği mutfak parasının dışında gelirken bir şey lazım mı diye sorduğunda en azından 5 kerenin 3 keresinde birkaç parça birşeyler sipariş ediyorum ;)

arada da çoluk çocuk dışarıya çıkıyoruz her ne kadar içim acısa da ama başkalarına çarçur edeceğine hiç olmazsa bize harcasın ahahahahahaah

dışarıda yeme - içme ve bunu abartma konusunda eşimi frenleyebildiğim kadar frenliyorum
eşim bu konuda saçmalar resmen
ben onun dışarda yemeye verdiği para ile eve ne kadarlık malzeme alacağımı hesaplarım
ama erkek milletinin 2 bardağı varsa arada 1 tanesini de kırmak lazım
çünkü eşim cebinde para gördü mü ya eşine dostuna ısmarlar ya da gider çaputçuluk yapar yani kendine giysiler alır
o nedenle ben de olayı şöyle çözmeye çalışıyorum bana verdiği mutfak parasının dışında gelirken bir şey lazım mı diye sorduğunda en azından 5 kerenin 3 keresinde birkaç parça birşeyler sipariş ediyorum :KK66:
arada da çoluk çocuk dışarıya çıkıyoruz her ne kadar içim acısa da ama başkalarına çarçur edeceğine hiç olmazsa bize harcasın ahahahahahaah
günaydın kızlarr
Varyemez Varyemez idolümsün :KK19:

memurmusun canım bende iki aydır takılıyorum birde taşınır kayıt yetkilisi yaptılar ayda 30da ordan kesiliyor
evet 60 küsür zam geliyor birde 50 kadar fark yatar ocakta birde sendika aidatı. bereketli ocak :)
30 mu :KK57:
bana 5-6 lira bişey zaten diyerek bu ay benim üstüme yapmışlardı:63:
bende vergi diliminden bu kadar az maaş aldım sanıyorum :KK1:

sen de bendensin :KK66:

bende öyle olcam :)

asmunikal kiran ne kadar azmış. ne güzel.. apart gibi bir yer mi?

yok canım 2+1.
3. kat doğal gazlı.
parkesiz. parkeliler 350 400. ben bulamamıştım ev ilk atandığımda.. seviyorum evimi. :)
1999 depreminde evi yıkılanlar için yapılan evler. şehir merkezine 20 25 dk uzak. benimde iş yerime çok yakın..

canım benimle eşimin hesapları ayrı
eşim işletmelerine mal alırken benim de onlarla birlik olup istersem biraz para kazanabileceğimi söyledi

ve mal aldık bana ödeyecekleri paranın bir kısmını ödedi inşallah bundan sonra da ödemeleri devam eder :KK66:
ben altın döviz al-sat yapmaya kaldığım yerden devam ederim :)

anladım şimdi canım iyi olmuş hem eşim için hem senin için :) seni takipteyim farması yatırım konusunda bizden tecrübelisin bu tevrübelerinden faydalanmam lazım :D bol kazanclar canım

inşallah ya büyük bir hevesle bekliyorum :D

benimde 412 lira geldi kk 150 markete gitti eşimden geri aldım onu :) 100 benzin 30 telefon faturası 30 çocuklara balıkyağı 100de taksit

ben hiç kredi kartı borcumu söylemeyim korkarsınız :) neyse ki eşim hepsini sıfırlıcak bugün. Balık yağı ben de almayı düşünüyorum canım ya hangi marka kullanıyorsun ? tadı nasıl içiyorlar mı

Back
X