• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

aynen sonuna kadar katılıyorum dışarıda yeme olayına.. biz de çok çıkıyorduk, buna bir dur dememizle birlikte hesap kitap çok farketti.. yine 10-15 günde bir çıkıyoruz ama gerçekten çıktığımıza değecek ve cidden keyif aldığımız mekanlara gidiyoruz. onun dışında evde hep pişmiş yemek bulundurmaya çalışıyorum. başka türlü olmuyor bu işler maalesef..:KK14:
evet ben de sürekli buzdolabında birşeyler bulunduruyorum. mesela dün pazara gittik dönüşte çok acıkmıştık. eskiden olsa hemen dışardan birşeyler söylerdik ama benim dolabımda pırasa köftesi , bir tabak bezelye yemeği vardı. yanınada pazardan aldığımız katmeri, cerry domates filan koyup bir güzel doyurduk karnımızı.
hem uzuz hem temiz daha ne olsun di mi :)

evet ben de sürekli buzdolabında birşeyler bulunduruyorum. mesela dün pazara gittik dönüşte çok acıkmıştık. eskiden olsa hemen dışardan birşeyler söylerdik ama benim dolabımda pırasa köftesi , bir tabak bezelye yemeği vardı. yanınada pazardan aldığımız katmeri, cerry domates filan koyup bir güzel doyurduk karnımızı.
hem uzuz hem temiz daha ne olsun di mi :)
kesinlikle.. en olmadı bi kahvaltı sofrası.. bi de ev yapımı mantı alıyorum ben arkadaşımın annesi yapıyor, o da çok işime yarıyor böyle acil durumlarda.

bu arada haftasonu evde artıkları temizleme çalışması yaptım resmen:KK70:

dolapta dışı buruşmuş ve kimsenin yüzüne bakmadığı elmalar vardı, cumartesi pazardan sonra eve gelip onların bir kısmını yulaflı bisküvi ceviz vs ile üzeri kremşantili bir tatlı yaptım. ama bitmedi:KK70: dün de hem oğlumla oynamış oluruz diye elmalı kurabiye yaptım. bir de biraz eskimiş bir tereyağı vardı dolapta, kimde yüzüne bakmıyordu, onu da tatlılarda kullandım, hepsini temizlemiş oldum:) he bir de fıstık vardı, o da biraz yumuşamış yiyen yoktu, onu da tatlıya bastım gitti:KK70:o akşam annemlere gidecektik yemeğe zaten, tatlıyı aldım götürdüm orada hep beraber yedik:KK76:

he bir de pırasa yemeği yapmıştım dün, kalan yapraklarını da ayıklayıp incecik kıydım, biraz da eski peynirim var evde onu da börek yapacağım ama dün yetişmedi artık. bugün inşallah..

kızlar bir de ıspanak kökü pişireceğim var mı farklı bir tarifiniz?
ben genelde zeytinyağlı, pirinçli ekşili yapıyorum ama farklı bir tarifi olan varsa denemek isterim:KK58:

bu arada haftasonu evde artıkları temizleme çalışması yaptım resmen:KK70:

dolapta dışı buruşmuş ve kimsenin yüzüne bakmadığı elmalar vardı, cumartesi pazardan sonra eve gelip onların bir kısmını yulaflı bisküvi ceviz vs ile üzeri kremşantili bir tatlı yaptım. ama bitmedi:KK70: dün de hem oğlumla oynamış oluruz diye elmalı kurabiye yaptım. bir de biraz eskimiş bir tereyağı vardı dolapta, kimde yüzüne bakmıyordu, onu da tatlılarda kullandım, hepsini temizlemiş oldum:) he bir de fıstık vardı, o da biraz yumuşamış yiyen yoktu, onu da tatlıya bastım gitti:KK70:o akşam annemlere gidecektik yemeğe zaten, tatlıyı aldım götürdüm orada hep beraber yedik:KK76:

he bir de pırasa yemeği yapmıştım dün, kalan yapraklarını da ayıklayıp incecik kıydım, biraz da eski peynirim var evde onu da börek yapacağım ama dün yetişmedi artık. bugün inşallah..

kızlar bir de ıspanak kökü pişireceğim var mı farklı bir tarifiniz?
ben genelde zeytinyağlı, pirinçli ekşili yapıyorum ama farklı bir tarifi olan varsa denemek isterim:KK58:
ooo harikaymış :KK9::KK9:

ilk defa altın sat yaotım çok zevkliymiş:D
benim değil kardeşimin

17 gram altını vardı
14 tanesini 82,50 almıştım 14*82,50 = 1,115
3 tanesini 86.00 almıştım 3*86= 258
toplam: 1373
şimdi 89,50 sattım
1,521

148 kar :) 2 ayda :KK49: demek çok altın olsa baya kar olacak

ay ben bide dip boya ve kaş bıyık için kuaföre gittim haftasonu yaa, unutmuşum onu, eşimin kartıyla ödedim ya, unuturum tabi:KK70: 70 tl de orada harcadım:KK17:

neyse şimdi hamile falan kalırsam boyatamayacağım zaten aradan çıkmış olsun:KK66: bir de lazer var halledilmesi gereken, bayadır gitmiyorum. şimdi gitsem 6 ay idare eder zaten o beni, baya azaldı çünkü:anneadayı:

ya ben zeytinyağının kaynağındayım genlede ev yapımı zeytinyağı alıyorum ama şimdi yeni sıkıldı zeytinler ondan bir kaç litre almıştım marketten. ben keki bile zeytinyağıyla yapıyorum. ama ben napıcam bu ayçiçek yağını bilemedim :KK43:
Kek ağır olmuyor mu zeytinyağıyla.
en azından ona çiçek yağı kullan gitsin.

Bugün maaş günü olunca herkes hesap kitap derdinde :KK45:ben de yazım bari
2070 konut kredisi
400kira yakıt şu elektipik gida
Telefon faturami nisanlim oduyo :KK48:
100 birikim hesabıma
400 de bana kalıyo onuda harcamicam bi dahaki ay altın hesabı actircam :D
sen konut kredisi çekmişsin.
benim de öyle bir projem var.
Hangi bankadan çektin sen? Kaç para kay ay?

Back
X