• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

vakıf bankasına sabahtan beri giremiyorum ki.
sabahtan dolar alsaydım şimdi kaç para kardaydım belki.
bu yaptıklarına ne demeli :KK47::KK47:

ah darkçım ahhhhh

2.29 - 2.30 lu seviyelerden güvenemedim dolara

eğer sabah bütün tl de bekleyen parayla dolar alıp 2.30 tlden şimdi 2.33 tlden satsam 469 tl kar vardı

ah darkçım ahhhhh

2.29 - 2.30 lu seviyelerden güvenemedim dolara

eğer sabah bütün tl de bekleyen parayla dolar alıp 2.30 tlden şimdi 2.33 tlden satsam 469 tl kar vardı
evet canım ya. e napalım zaten bilsek böyle olacağını ne paralar kazanacağız da...
neyse kazandığımız yanımıza kar. ama dolar arttıkça altının da düşeceği yok. düşse de alsam diye çok heyecanlanıyorum.
aslında ben sabah niyetlendim dolara ama hala vakıfbankı açamıyorum ya çıldırmamk elde değil. ki doların 2.4 ü göreceğini kestiriyorum aşagı yukarı. siyasi çalkalanmalar sürecek ve dolar durmayacak gibi.

kızlar altın 90 seviyesini gördüğünde altın alacağım yülselişte olacak bence olmasa da risk almış olacağım alıp bekletirim ne yapayım

kızlar altın 90 seviyesini gördüğünde altın alacağım yülselişte olacak bence olmasa da risk almış olacağım alıp bekletirim ne yapayım
altının 90 ı geçmesi çok zor.
abd ekonomisi güçleniyor, petrol düşüyor ve bir zaman sonra dolara da merkez bankasından dur işareti geleceğinden yakın zamanda altının değeri çok artmayabilir. tabi dolara merkez bankasından dur gelmezse onsun düşmesine rağmen TL karşısında değer kazanabilir. yani dediğin gibi büyük risk...

altının 90 ı geçmesi çok zor.
abd ekonomisi güçleniyor, petrol düşüyor ve bir zaman sonra dolara da merkez bankasından dur işareti geleceğinden yakın zamanda altının değeri çok artmayabilir. tabi dolara merkez bankasından dur gelmezse onsun düşmesine rağmen TL karşısında değer kazanabilir. yani dediğin gibi büyük risk...
valla şimdiye kadar tüm varsayımlar alt üst oldu ne olcağı belli değil bende hislerimle hareket edeceğim bu yüzden 78 seviyesi deniliyordu ama nerdeee altın birden fırladı 93-94 seviyeleri muhtemel görünüyor şu an :KK66:

kızlar dolar için ne diyorsunuz
sürekli güncelleme yapıyorum
bir miktar dolarım var
bozayım diyorum 2.32 kusurden bozuyor suanda garanti
bi ara alısı 2,3375 gordum da yükselir deidm ama ne bilim

Selam kizlar bende koyden indim sabah erken kalktik esi uyuyor bnde yazdiklarinuzi okudum maaslarainiz bereketli olsun bakalim inslh yarin cekcez maasi nikah icin kuyafet falanda bakarim inslh bereketlenir maasimiz
yorucu ama guzel bi gundu masrafsiz ciktik geldik :)

valla şimdiye kadar tüm varsayımlar alt üst oldu ne olcağı belli değil bende hislerimle hareket edeceğim bu yüzden 78 seviyesi deniliyordu ama nerdeee altın birden fırladı 93-94 seviyeleri muhtemel görünüyor şu an :KK66:
aslında bizim ülkede dolar fırladığından böyle oldu yoksa altının onsu 1210 civarlarında dolanıyor..

Back
X