• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

tam anlamadım. googleden baktımda anlamadım
şöyle anlatayım:
1 ONS altın 31.10 GR altın demek.
şuanda altının ons u (yani 31,10 gr altın) 1210 dolar.
altının 1 gramı 1210/31,10 = 38,90 dolar
dolar şuanda 2,33 dersek
1 gram altın= 38,90* 2,33 =90,637 tl olur.

şöyle anlatayım:
1 ONS altın 31.10 gr altın demek.
şuanda altının ons u 1210 dolarda yani altının 1 gramı 1210/31,10 = 38,90 * dolar kuru
dolar şuanda 2,33 dersek
1 gram altın= 38,90* 2,33 =90,637 tl olur.

saol dark kafamda canlandı en azından bişeyler

asmunikalcim aslında gr tl ile değil de dolarla ons al-sat yapmak daha avantajlıdır
işbankasına umarım gelir o sistem
önceden garantiden ons al-sat yapıyordum
hesap işletim ücreti kesmeleri hoşuma gitmedi
2 adet otomatik ödeme talimatı isteniyor
ben işbankasına talimat verdim kaç tane faturam varki zaten ;)
garantinin şubesi bulunduğum yerde yok en yakın il merkezi şubeye gitmem gereken durumlarda zor yani

asmunikalcim aslında gr tl ile değil de dolarla ons al-sat yapmak daha avantajlıdır
işbankasına umarım gelir o sistem
önceden garantiden ons al-sat yapıyordum
hesap işletim ücreti kesmeleri hoşuma gitmedi
2 adet otomatik ödeme talimatı isteniyor
ben işbankasına talimat verdim kaç tane faturam varki zaten :KK66:
garantinin şubesi bulunduğum yerde yok en yakın il merkezi şubeye gitmem gereken durumlarda zor yani

dediğim gibi ben hep çeyrek cumhuriyet alırdım. o yüzden yeni yeni takip ediyorum bunları.

otamatik ödeme talimatını, ons şukadar olunca al otomatikmi diyorsun?

dediğim gibi ben hep çeyrek cumhuriyet alırdım. o yüzden yeni yeni takip ediyorum bunları.

otamatik ödeme talimatını, ons şukadar olunca al otomatikmi diyorsun?
hayır canım

otomatik fatura ödeme talimatı verirsem hesap işletim ücreti kesmiyorlar ama benim onlarca faturam yok ;)

kızlar hafta sonum yine çok yoğun geçti annemi göz kapağı operasyonu yaptırdım tabii onun bakımı kızımın bakımı hafta sonu işleri falan pertim çıktı.harcamalara gelince eczane muayene derken 100 tl kızımın bezi 52 tl pazar 30 tl ufff çok harcamışım ha bide cuma hastaydım dayanamdım 57 tl hastaneye gitti:KK42::KK42:daha maaş yatmadı 2080 tl de maaşım kızlar rabbim bin bereket versin hepimize inşallah zam alabilirim.

Duzlestirici ihtiyaci olan var mi kutisunda acilmamis duzlestirici var
PhotoGrid_1418656778909.webp

Back
X