KIZLAR BANA YARDIM EDİNNNNNNNNNNN?*******
Bozdurayımmı 120 gr bileziğim var
yani altın işte çok dengesiz eğer bu aralar kullanacağın br para ise uygun bir zaman olabilir ama kimse bilemezKIZLAR BANA YARDIM EDİNNNNNNNNNNN?*******
Bozdurayımmı 120 gr bileziğim var
şimdi pudra Allah izin verirse haftaya şu kredi işinden sonra benim bankadaki parayı sıfırlamış olacağım.Hawar benim de 12 gr var hala bekliyorum.
Sanki cok riske gircem gibi. Ama bu fidisle yukselcek .
Bence yapilabilir..şimdi pudra Allah izin verirse haftaya şu kredi işinden sonra benim bankadaki parayı sıfırlamış olacağım.
Ben de zevkine alım satım diyorum. Bankaya gidip 1000 TL ile altın hesabı açtırsam eğlensem masa başı hem de kazansam?
zaten yüklü olarak giremem. eve vereceğim birikimimi ve üstü kredi tabi.Bence yapilabilir..
Parayi uzun vadede unutman gerekebilir ama..
Mesela ben 2013baharda evlendigimde grami 102lerdeydi.. ve 1.5 senedir hwp dususte ki biz zararina bozdurmustuk kimisini..
Suan tekrar yukseliyor ..
Ama anlik takip ile al sat kismi olarak yap bence
Bence yap..zaten yüklü olarak giremem. eve vereceğim birikimimi ve üstü kredi tabi.
ben masa başı eğlence olarak bakıyorum olaya. ama mesela 1 yılda X tl kar etmiş olmak da eğlenceli olabilir.
Haftaya hazır bankaya gitmişken yapabilirim kesinlikle.
siz kredi falan ödüyor musunuz?Bence yap..
Makas oranini sor bankaya.
Tabii ki degerlensin en azindan.
Hic yoktan iyidir
Hayir odemiyoruz.siz kredi falan ödüyor musunuz?
iddi mi canım?ipekcim internet bankacılığın varsa internette de altın hesabi acabilirsin .şubeye gitmeye gerekkalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?