BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar bende heveslendim sizden ben önceden kızım için gram altın alıyordum, sonra araba için falan kredi çekince 1 yıldan fazladır alamıyorum 2 ay önce , 84 ten 2 gram, 87 den de 3
gram almıştım o beş gramla al sat mı yapsam yoksa karışmasam mı

kızlarrrr deliyimmm ben deliiiiii 92,30 dan 67 gr altınn aldımmm inşallah kar getirirrrecekk

Hawar benim de 12 gr var hala bekliyorum.
Sanki cok riske gircem gibi. Ama bu fidisle yukselcek .

Hawar benim de 12 gr var hala bekliyorum.
Sanki cok riske gircem gibi. Ama bu fidisle yukselcek .
şimdi pudra Allah izin verirse haftaya şu kredi işinden sonra benim bankadaki parayı sıfırlamış olacağım.
Ben de zevkine alım satım diyorum. Bankaya gidip 1000 TL ile altın hesabı açtırsam eğlensem masa başı hem de kazansam?

Bence yapilabilir..
Parayi uzun vadede unutman gerekebilir ama..
Mesela ben 2013baharda evlendigimde grami 102lerdeydi.. ve 1.5 senedir hwp dususte ki biz zararina bozdurmustuk kimisini..
Suan tekrar yukseliyor ..
Ama anlik takip ile al sat kismi olarak yap bence

zaten yüklü olarak giremem. eve vereceğim birikimimi ve üstü kredi tabi.
ben masa başı eğlence olarak bakıyorum olaya. ama mesela 1 yılda X tl kar etmiş olmak da eğlenceli olabilir.
Haftaya hazır bankaya gitmişken yapabilirim kesinlikle.

Bence yap..
Makas oranini sor bankaya.
Tabii ki degerlensin en azindan.
Hic yoktan iyidir

ayy kızlar siz böyle al sat yaptıkça bende yapmak istiyorumm
bizim kuveytte var altın hesabı ama eşimin üstüne şimdi int bankacılığına girip çıkmak için hep onu aramam falan lazım o yüzden yapamıyorum

aa c
ipekcim internet bankacılığın varsa internette de altın hesabi acabilirsin .şubeye gitmeye gerekkalmaz.
iddi mi canım?
ama benim usd hesabm var. defteri almak için yine gitmem gerekecek. ben garantici biriyim
bir de maaş aldm bankada tl var tabi. oradan olur mu acaba bir bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…