BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydınnn kızlar

bugun eşimden pazar parası aldım ama yetmeyecek uzerınde o kadar vardı 20 tl
liste yapıcam bırzdan esım cok hasta doktora gıdıcek normalde pazara o cıkıyordu ama ıs basa dustu bu hafta
dun mutfak dolabı vs sıldım yıne anam aglıyor

Ha bırde dunku patates yemegımı devam edıcem ve bol salata

ve birde hesap kitap bakalım ay sonuna kadar param yetecekmi
320 tl bırıkıme atmısım bu ay kendı maasımdan kredı ve gun kalandan
160 cocugun dısını odemısım
kendı dısıme hıc gırmıyım

Günaydın Kızlar hayırlı cumalar..
ben de ilk defa bugün uykumu alarak uyandım hatta bayagı erken almısım uykumu
alarm sesine uyandım eşimin tarafında saat hadi kapat da kalk diyorum eşimi dürterek yarı uykulu halde.
eşim : ne alarmı ya ,yat uyu dedi dalar gibi oldum gene işe geç kalcaz diye eşimi dürttüm
dediği :" kızım hasta misin nesin alarm falan çalmadı. yat uyu
ben buna inanır mıyım.. eşimin uykusu ağır uyudu mu gider ..
kalktım saati elime aldım ışıgı yaktım 03.35
sanırım alarm rüyamda çaldı

K kalemero ahh gümüşte daha zarar edersin.. Alırken fiyatı nerdeyse altın gibi ama bozarken yarı fiyatına dahi geri almıyorlar.
bekarken gümüş yüzük cok takardım. hepsi de tasarımlı bir kere öylesine sordum ne kadara alırsınız diye sormasaydım keşke yazık öldürüyolar değeri.

benim de cepte kaldı 5 tl.. nakit sıkıntısı cekiyoruz bayagı bi. Umarım Rabbim bu mübarek günde yar ve yardımcımız olur hepimizin..

erkek parfümü fullspeed 'i kim önerdi unuttum ama teşekkür ediyorum kokusuna baktım sipariş verdim. 22 tl ye gelecek onu da ocak ortasında ödeyeceğim..

bugün öğle yemeğimi de evden getirdim. brokoli haşlama ve tavuklu patates..
yani akşamki yemeğim de hazır. ohh be

DonukPudra hahaha alarm işine çok güldümmmm
yok yahu öyle fiziki gümüş değil bankadan gr olarak zaten sinirle söylediğim bişey altına ifrit oldum
Allah yar ve yardımcınız olsun bir an önce bolluk bereket versin....
vallahi bende bu günden itibaren nereye ne kadar harcadığımı yazacağım nereye gidiyor ne yapıyrum bu paralarla belli değil tamm iyi bi birikim yapıyorum ama geri kalanı şüpheli yani

bilinçaltım oyun oynadı bana
ifrit olma sabır .. tecrübe deneyimlemiş oldun..

Amin canım inşallah

yaz ben deftere herşeyi yazıyorum vallahi.
evlendiğimizden beri nereye ne vermişim geçen seneleri bile kontrol ediyorum.. hangi ay hast gitmiştim.. gecen sene mesela kurbana ne kadar vermişiz. araba bakımına ne kadar vermişiz.
tavsiye ederim. işe yarıyor

kızlar hepinize günaydınlarrrr,

dünden beri fena huysuz ve keyifsizim sebebi ise yok:/ neyse bir an önce haftasonu tatili başlasın da bir kendime geleyim şöyle. neyse.. kumbarama da 3,5 tl attım. yarın da pazar var, akşama pazar parasını çekmem lazım

bu arada bugün öğlen arkadaşlarla kahvaltı salonuna gideceğiz, oyunbozanlık yapmayayım artık, dünden tembiihlediler hepbirlikte gideceğiz diye
2 gün dışarıdan yemiş olacağım bu hafta neticede neyse sağlık olsun, olur arada

toz torbasız kullandıgınız önereceğiniz süpürge var mıdır?
annemlerin bitik halde ve kuru gürültü gecen gittik benimki o kadar sessiz ki kafam şişti resmen.

fena bi oyun oynamış sana demek ki kendini koşullandırıp uyudun
aynen benim sabırlı bir insan olmam lazım ,canm inanılmaz tez canlıyım aklıma düşeni ya yapacam ya yapacam durduramaz kimse bunun üzerinde çalışacağım biraz
evet yazma işini bende yapayım bakalım ne kadar sabredeceğim bravo sana bu zor bi iş ama muhakkak 1-2 aylığına da olsa bir izleyeceğim bu hesap kitap işini

toz torbasız kullandıgınız önereceğiniz süpürge var mıdır?
annemlerin bitik halde ve kuru gürültü gecen gittik benimki o kadar sessiz ki kafam şişti resmen.
canm annemler vestelden almış çok güzel hem portatif hem de sesi çok değil ve dışarıya hiç toz bırakmıyor....
bir de büyük bi makine var bizde ona annem robot diyor o da sulu çalışıyor fakir sanırım markası evin havasını değiştiriyor bildiğin suyuna bir de parfüm koyuyor harika oluyor ev

philips marathon
bir bakayım. bende de philips var ama ben torbalı kullanıyorum .sessizliğinden emişinden çok memnunum.
annem torbasız istiyor. araştırayım bir.
bakayım buna da

ya şöyle sessiz ve iyi bir makine de bana lazım benimki arçeliğin hani şu pembe ufacık tostoparlak bir süpürgesi var ya ondan.. doğru dürüst çekmiyor, hemen doluyor, çok ses yapıyor.. taaa evlendiğimiz zaman beyaz eşyaların yanında hediye vermişti beyaz eşyacı, ben de ha bugün ha yarın derken hala o makinayı kullanıyorum. fakir dikey portatif süpürgem bile her açıdan ondan daha iyi ya

bu arada ben de dyson ve marathon düşünüyordum, dysondan fiyatlar sebebiyle vazgeçtim (aslında ileri derecede alerjim var, hatta astım başlangıcı artık) ama 2000 tl de dysona veremem yani

dyson harika ben de ilk onu alacaktım. 1200 civarıydı ama çeyiz zamanı limitleri doldurmustum.
philipsin torbalısını aldım.. hem hafif cekince pıtır pıtır geliyor hem de sessiz.

Gunaydin kizlar dunku kosturmaca bitti ama bndr bittim dun eltim ve amcamizin esi en son geldiler bana nedn bilmiorm ama kirildim dun face gece 3te hala mutfaktayim yzdim yengemiz yardim istemedin sonuclarina katlan tatlm die yorum yapmis anlamadim ki yapamadigim bisi yokyapcaklarimin arasinda demistim sadece o o laf neye cekti bilmioem persembe kostur babam kostur saat 1de ancak ottdum o sirada eltimle tlenla konusuyordum dedemler gelcek annemlere gecicez die pat misafir geldi bizim kontesler en son geldiler herkesden sonra hatta sasirdilar biz sizi cagirmadik erken gelmisinizdir diye yengede hastaydim yeni kalktim dedi nasil vicdan ya insan arar bari gelmese bile ben 1e dogru eltimi nerde kaldi gelmiorlarmi diye gelirler dedi bende cikip geliom bile demedi nasil sinir oldum bozuldum anlatamam ben yardim istemediysem zahmet olmasjn diye gercekten bildigim icin iatemedim kotuluk yoktu yani
ama en son gelerek sasirttilar beni
millette sasti kizlar dun cok kotuydum ya bide anneme gittik geldik nasl ayakta durdum 3saatlik uykuyla bide yetistirme korkusu flan acayip zar zor yetistirdim evide kebdimide ama en cok eltime kizdim hadi yengem buyuk ama eltimde sabh 11de de oolsa gelebilirdi 1e dogru cocugu burdan okula gotururdu ona geldiklerimde bn uyandirmistim evine gitmistim saat 10da cagirmisti gel die ama cagirmasada giderdim yakisan oydu yapmasini istedigim is degil dusunmesino isterdim cidden dun sok yasadim ya
esimde kaza gecirmis cop arabasinda giderken tasli yolda tas arabmn camini kiriyor xam parcasi esimjn burnunu cizio az bisi gozunede giriyor allahtan hastaneye gidiorlar pansuman flan hallediyorlar ama korkusu yeter ya cop arabasinin arkasinda olsaydi dusseydi kafa ustu allah korudu cok sukur rabbime
kizlar hatirlamak bile istemiyorum dunu ya nasil bisi ne kinleri vardi bana eltimle yengemin anlamadim ya ofof dusundukce deli oluyorum
kizlar cumaniz mubarek olsun ...
Donukpudra alarm meselesine harbiden guldum bi kere banada oldu esimi uyandirmisim ise gecbkaliorsun diye gece 4tu :))
Dun nasil bi kosturmaydi ya yorgunluktan bi haldeyim ev toparlanck camasir yikancak ama cok yorgunum havada guzel aslinda durrun bi ya biraz yikiyim camasir :)) yazinca aska gekdim:) sadece camasira :)

ben önerdim ben cok begeniyorum hem cok pahalı da değil ben eşime alıyorum güle güle kullansn canım

Sular kesikti geldi sansina makineye camasir atarken sulara bakmak aklima geldi sular gelmis renkliler bi posta cikti zaten yikaniyor kurur bu havada da :) evide yarin toparlarim

hayırlı cumalar arkadaşlar
delimideli geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış
DonukPudra bende çok güldüm alarm olayına,arada bana da olur sanki geç kalmışım gibi aceleyle kalkarım :)
bugün pazara gidicem 2-3 bişey alırım yeter hava güzel izmirde maksat yürüyüş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…