DonukPudra hahaha alarm işine çok güldümmmm
yok yahu öyle fiziki gümüş değil bankadan gr olarak zaten sinirle söylediğim bişey altına ifrit oldum
Allah yar ve yardımcınız olsun bir an önce bolluk bereket versin....
vallahi bende bu günden itibaren nereye ne kadar harcadığımı yazacağım nereye gidiyor ne yapıyrum bu paralarla belli değil tamm iyi bi birikim yapıyorum ama geri kalanı şüpheli yani
fena bi oyun oynamış sana demek ki kendini koşullandırıp uyudunbilinçaltım oyun oynadı bana
ifrit olmasabır .. tecrübe deneyimlemiş oldun..
Amin canım inşallah
yaz ben deftere herşeyi yazıyorum vallahi.
evlendiğimizden beri nereye ne vermişim geçen seneleri bile kontrol ediyorum..hangi ay hast gitmiştim.. gecen sene mesela kurbana ne kadar vermişiz. araba bakımına ne kadar vermişiz.
tavsiye ederim. işe yarıyor
toz torbasız kullandıgınız önereceğiniz süpürge var mıdır?
annemlerin bitik halde ve kuru gürültü gecen gittik benimki o kadar sessiz ki kafam şişti resmen.
canm annemler vestelden almış çok güzel hem portatif hem de sesi çok değil ve dışarıya hiç toz bırakmıyor....toz torbasız kullandıgınız önereceğiniz süpürge var mıdır?
annemlerin bitik halde ve kuru gürültü gecen gittik benimki o kadar sessiz ki kafam şişti resmen.
bir bakayım. bende de philips var ama ben torbalı kullanıyorum .sessizliğinden emişinden çok memnunum.philips marathon
bakayım buna dacanm annemler vestelden almış çok güzel hem portatif hem de sesi çok değil ve dışarıya hiç toz bırakmıyor....
bir de büyük bi makine var bizde ona annem robot diyor o da sulu çalışıyor fakir sanırım markası evin havasını değiştiriyor bildiğin suyuna bir de parfüm koyuyor harika oluyor ev
ya şöyle sessiz ve iyi bir makine de bana lazımbenimki arçeliğin hani şu pembe ufacık tostoparlak bir süpürgesi var ya ondan.. doğru dürüst çekmiyor, hemen doluyor, çok ses yapıyor.. taaa evlendiğimiz zaman beyaz eşyaların yanında hediye vermişti beyaz eşyacı, ben de ha bugün ha yarın derken hala o makinayı kullanıyorum. fakir dikey portatif süpürgem bile her açıdan ondan daha iyi ya
bu arada ben de dyson ve marathon düşünüyordum, dysondan fiyatlar sebebiyle vazgeçtim (aslında ileri derecede alerjim var, hatta astım başlangıcı artık) ama 2000 tl de dysona veremem yani
K kalemero ahh gümüşte daha zarar edersin.. Alırken fiyatı nerdeyse altın gibi ama bozarken yarı fiyatına dahi geri almıyorlar.
bekarken gümüş yüzük cok takardım. hepsi de tasarımlı bir kere öylesine sordum ne kadara alırsınız diye sormasaydım keşke yazık öldürüyolar değeri.
benim de cepte kaldı 5 tl.. nakit sıkıntısı cekiyoruz bayagı bi. Umarım Rabbim bu mübarek günde yar ve yardımcımız olur hepimizin..
erkek parfümü fullspeed 'i kim önerdi unuttum ama teşekkür ediyorum kokusuna baktım sipariş verdim. 22 tl ye gelecek onu da ocak ortasında ödeyeceğim..
bugün öğle yemeğimi de evden getirdim. brokoli haşlama ve tavuklu patates..
yani akşamki yemeğim de hazır. ohh be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?