- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hepsiburada tarzı yerden altın alırsanız sigortalı ve cok güzel paketlenmiş şekilde giderhem bi eksiğini kapatır
bence açık açık söyleyin ihtiyacı olanı alırsın diye bezi ihtiyaç oldukça da alır ama şimdi 300 tl gönderseniz atıyorum 50 lirasına bez alır 50 lirasına mama 100 litrasını yol masrafı yapar vs....ama iban numarasını istesek vermezki. nasıl yapabilirizki..
bezlerden iyi anlıyorum.
7-18 KG olandan alıcaz. 1bçk yaşına kadar rahat kullanır.
Molfix İkiz Paket 40'lı x 4 adet + 2 Adet 63'lü Islak Havlu Hediyeli ==>69,99 TL
laf arasında sorduk molfix kullanıyormuş mesela. buda aslında onların büyük bir masrafı.
4 x 40 yani 160 tanesi mi ?çok uygunmuşama iban numarasını istesek vermezki. nasıl yapabilirizki..
bezlerden iyi anlıyorum.
7-18 KG olandan alıcaz. 1bçk yaşına kadar rahat kullanır.
Molfix İkiz Paket 40'lı x 4 adet + 2 Adet 63'lü Islak Havlu Hediyeli ==>69,99 TL
laf arasında sorduk molfix kullanıyormuş mesela. buda aslında onların büyük bir masrafı.
internetten çok alışveriş yaparım ama altın hiç almadım. sigortalı derken sahte olmadığına karşılıkmı:)
aslında haklısın bez suan onların temel masraflarından biri.
2 kisi gönderecekmissiniz ya biriniz bez biriniz para yollasanız da makbule gecer.
4 x 40 yani 160 tanesi mi ?çok uygunmuş
sitelerden hiç öyle altın almadım ama denenebilir yorumlar olumluysa.oda ucuz olcak bez. ben sonra bidaha bez alıp gönderebilirim sonuçta..
hepsi burada çeyrek altına baktım baya iyi yorumlar var.
:) oyle oluyor heveslı heveslıGünaydın kızlar
azcık param var bekliyorum dolar dussun dolar alicam çok hevesliyim valla sanki milyonlarim var
bende hafta sonu derın temızlık yapıcam ufak tefek bır ıkı halımı yıkamaya verıcem stor yıkamam lazımkızlar herkese günaydın,
akşam annemlerde yiyince öğlen yemeği getiremedim bugün (evde yemek yok)
akşam annemlerden geldikten sonra saatlerce evi derledim topladım, çamaşır ütü vs gece 1i bulmuşum, bu akşam da devam edecek gibiyim. haftasonu büyük temizlik yapmayı planlıyorum o yüzden çamaşır bulaşık işi kalmasın haftasonuna kadar diye uğraşıyorum.
bu arada duşakabini değiştirmem ve oğlumun odasına dolap yaptırmam gerekiyor, bir taraftan da onu araştırıyorum. minimum 2000e patlayacak bu iş banaama mecbur işte
kactan bozdun canım allah berekerını gostersın428 tl karla dolarımı sattım. şuan ortalık durgun.
fed faiz arttırımına gitmedi, rusya faizi arttırıp rublenin değerini arttırdı merkez bankasıda piyasaya para saldı.
doların bu sebeple düşeceğini umuyorum. 2,18-2.19 dan yine almayı umuyorum. kısmet bakalım.
kesinlikle bez ve mama mutfak masrafımın yarısı nerdeyse gerçekten çok güzel bi yardım olur :)aslında haklısın bez suan onların temel masraflarından biri.
2 kisi gönderecekmissiniz ya biriniz bez biriniz para yollasanız da makbule gecer.
:) oyle oluyor heveslı heveslı
bende hafta sonu derın temızlık yapıcam ufak tefek bır ıkı halımı yıkamaya verıcem stor yıkamam lazım
bu kısta ama mutfakta oyle battıkı resmen yag yag
tezgahın lavabonun onunde cam
buarada dolabı marangozamı yaptıracaksın malum cok pahalı
ben dusa kabını teknesıyle fayans satan bır yerden almıstım sonra bır baktık koctasta aynı set 550 tl olarak satılıyor ve emınım hala aynı fıyata satılıyordur
selam kızlar bo lbereketli bi gün olsun altın düşsünde alalım azcık sonra yükseliversin
oglumda kızımda grip oldular uyku sıfır
akşam olsada uyusam modundayım keyifsizim
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMgeçmiş olsun canım, acil şifalar yavrulara
sen ne mezunusun asmuDGS kitabı aldım.. üşenmicem artık ertelemicem. mühendislik sınavına hazırlancam inşALLAH.. rabbim yardımcım olsun. bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?