BİRİKİMCİ HATUNLAR

aslında haklısın bez suan onların temel masraflarından biri.
2 kisi gönderecekmissiniz ya biriniz bez biriniz para yollasanız da makbule gecer.

bence açık açık söyleyin ihtiyacı olanı alırsın diye bezi ihtiyaç oldukça da alır ama şimdi 300 tl gönderseniz atıyorum 50 lirasına bez alır 50 lirasına mama 100 litrasını yol masrafı yapar vs....

4 x 40 yani 160 tanesi mi ?çok uygunmuş

internetten çok alışveriş yaparım ama altın hiç almadım. sigortalı derken sahte olmadığına karşılıkmı:)

ben cok aldım bir şey olmuyor garanti verebilirim ayrıca kredi kartına 4 taksik yapılıyor gayet te uygun kesesinde geliyor cok şık güzel bir hediye olur içinde altın oldugu yazmıyor evrak gibi geliyor bi düşün derim

aslında haklısın bez suan onların temel masraflarından biri.
2 kisi gönderecekmissiniz ya biriniz bez biriniz para yollasanız da makbule gecer.

oda ucuz olcak bez. ben sonra bidaha bez alıp gönderebilirim sonuçta..
hepsi burada çeyrek altına baktım baya iyi yorumlar var.

4 x 40 yani 160 tanesi mi ?çok uygunmuş

evet baya uygun

Günaydın kızlar
azcık param var bekliyorum dolar dussun dolar alicam çok hevesliyim valla sanki milyonlarim var
:) oyle oluyor heveslı heveslı
bende hafta sonu derın temızlık yapıcam ufak tefek bır ıkı halımı yıkamaya verıcem stor yıkamam lazım
bu kısta ama mutfakta oyle battıkı resmen yag yag
tezgahın lavabonun onunde cam

buarada dolabı marangozamı yaptıracaksın malum cok pahalı
ben dusa kabını teknesıyle fayans satan bır yerden almıstım sonra bır baktık koctasta aynı set 550 tl olarak satılıyor ve emınım hala aynı fıyata satılıyordur

kactan bozdun canım allah berekerını gostersın
benım 512 tl 546 cıkardıgımda bozdum 2.3550 den
:) esım bugun maas aldı ondanda 200 alıp uzerını tamamlamayı dusunuyorum

selam kızlar bo lbereketli bi gün olsun altın düşsünde alalım azcık sonra yükseliversin
oglumda kızımda grip oldular uyku sıfır
akşam olsada uyusam modundayım keyifsizim

Bilmiyorum ki cute ya araştırıyorum hala, fiyat alıyorum işte, marangozla da görüştüm bir kaç tane, diğer gömme dolaplaarı falan da atölye de yaptırtmıştım aslında ama bu sefer aman aman da uygun fiyat vermediler yani.. evet duşakabin tekzen koçtaş vs yapı marketlerde daha uygun ama onlarda da montaj sıkıntı olacak sanki..
yani eski duşakabini, tekneyi vs sökecek-yenisini takacak falan.. yapı marketlerin elemanları yapmıyorlardı, ya da ücret talep ediyorlardı diye hatırlıyorum, birkaç ay önce görüşmüştüm en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…