Günaydınlar :) Topici ben kapatıp ben açtım bugün. Ama stresten uyuyamadım. Bugün yine hastaneye gidicem inşallah hayırlı haberler alırım..
Allahü teala her şeyi görüp,gözetendir.
Nerede olursanız olun O,sizinle beraberdir.
Rakib ismi şerifinin okuma günü ve saati Cuma zühre saatidir.Müşteriolma durumda olabilir genilmektedirkaynaklarda o zaman perşembe günü okunur.
Her iki duarumda da sabah erken sabah güneş doğarken yada İkindi namazı sonrası gece ise akşam namazı sonrasıyada akşamadan 6 saat sonra okunabilir.
Zikir adedi 312 dir.Ya Rakib c.c olarak okunur.
Her kim Canabı hak’ın bu ismişerifni kendi,ehli yada evladı üzerine 7 defa okursa,Allahın himayesi altında olur.
Korku içerisinde bulunan kimsenin üzerien;7 defa enseye konularak okunursa korkusu geçer.Zikir edinerek her gün okuyan kişi her türlü musbetten korunmuş olur.
Hayırlı işlerinkolaylıkal halledilmesi için Cuma günü zühre saatinde okunması tavsiye edilir.
benm hamileliğim çok kötü geçti cnm,ben çok okudum
ALLAH ım inşallah sağlıkla kucağına verir ikisini de
hayırlı haberlerle gel inşallah
poe ben de walking dead severim,şöyle takılmayan,reklamsız,alt yazısı güzel bir siteyse izlediğiniz adını alayım senden.
banucum,eşime sordum,karışık izliyormuşuz,belli bi siteden ayarlamıyormuş
günaydın kızlar..
bugun benim doğum günüm.. ve ben bugun çok ağlamaklıyım.. dün gecede durup duruken ağladım..
aslında böyle biri değilim.. rahat bir insanım. çok dert etmem herşeyi..
bir sorunumda yok.. çok üzgün ve mutsuzum
mutlu yıllar cnm,hiç bi şeye üzme kendini
günaydın kızlarr
herkese teşekkür ederim ne kadar ilgilendiniz, ama işte bu kadar sabır hiç iyi değil. aslında bir cinnet herşeyi halledecek ama saygısızlık yapmak istemiyorum. onlar da bu yönümü öğrenmiş iyice tepeme çıkıyolar. hayırlısıyla bu sene en geç eylülde gidecekler konuştum kayınvalidemle, artık gitmezlerse de ben gidicem yani
tez zamanda kurtulursun inşallah arkadaşım,çok çekmiş biri olarak canı gönülden isterim gitmlerini
sütlükawecim bu el oğulları hepsi için bir şey diyemem çok kurnaz oluyor kendilerini aileleleriyle hiç muhatap etmeden el kızını kötü ediyorlar gibi geliyor bana
aynennnnnnn farmasicim,sana yürekten katılıyorum
günaydın kızlarrrrrr

hayırlı cumalar