- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim bitanemVaryemez tam ornek alinasi birisin ya :)yeminle tecruben super dicek laf bulamadim inan cok guzel cumlelerin var :)
Aynen oyle ablacim bende ilerde akillanirim inslh :)teşekkür ederim bitanem
ama artık akıllanalım ya yaş 37 daha hayattan çıkarımlarda bulunmazsak bir daha ne zaman bulunuruz öyle değil mi ?![]()
Canım ben gerçekten ailemin üzerinde kötü gözlerin olduğuna inanıyorum. Geçen yıl da buna benzer bir şekilde kötü günlerimiz olmuştu. Eskiden nazara inanmadım ama şimdi çok inanıyorum. Namazdan sonra okuyayım birşeyler diyorum netten bulup. Senin var mı bir önerin. Okumam için söyleyebileceğin bir dua esma gibipapatyacım afiyet olsun şimdiden
bazen bu adamlar okumalık olabiliyor oku üfle üstüne üstüne![]()
Evet ya ne zamandır aklımı kurcalıyodu. Size sordum rahatladım.math27 zor bu isler araya altin girmrsi falan dugun arefesinde yasanan seyler cok sacma maddi seyler ama illaki cikiyor ve huzursuz oluyor insan :-/
Ben diyim işte kasa işini bakalım ne diyecek:)anladım tatlım. ya mesela dayımlar köyde oturuyor sülalaede tek köyde onşar var ve herkes gelir. köy halkından daçok gelen var evin güvenliği yoktur. yengem evde hiç bişey saklamaz mesela
Burda sağlam banka yok canımMarketlerde bufelerde butunletrsun en olmadi bankalar butunluyie cnm
Canım ben gerçekten ailemin üzerinde kötü gözlerin olduğuna inanıyorum. Geçen yıl da buna benzer bir şekilde kötü günlerimiz olmuştu. Eskiden nazara inanmadım ama şimdi çok inanıyorum. Namazdan sonra okuyayım birşeyler diyorum netten bulup. Senin var mı bir önerin. Okumam için söyleyebileceğin bir dua esma gibi
pc deki listeye ekledim yeni listeyi 1. sayfaya ekliyorum canım oradan bulabilirsiniz :)Varyemez cim ben listeye eklenmedim sanırım bildirim için geç mi kalmıştım mesajda atmıştım sana ama
Ben de bime gidip tümleteyim o zaman:)math27 ben geçen gün bimde 100 tl bütünlettirdim. Bayıla bayıla alıyorlar. Sonuçta onlara da para üstü için bozuk para gerekli.
banusultan çok teşekkür ederim dua içşn. Fotosunu çektim. Boş kaldıkları heryerde okurum telefonumdan.
Ben gerçekten bu negatif etkiyi çok hissediyorum. Kimin gözü var bilmiyorum ama çok huzursuz edici bir durum.
Yemeğimi koydum. Taze fasülye yapıyorum akşama. Akşama doğru da köfte patates yaparım.
Bu hafta A101 e Cem'in tava tencereleri gelecekmiş. Onlaran almayı düşünüyorum.
Cumartesi düğünümüz. Pazar günü çıkmayı düşünüyoruz. Ama diyeyim pazartesi günüde çıkabiliriz.Gunaydinlar hayirli pazarlar... yeni uyandim... esim hala uykuda ..
Papatya o dedigini bizim evde ben de hissediyorum.. dun evi vuleda yaparken sirkeli su damlattim ama garip bir huzursuzluk var uzerimde...
Math uzun uzadiya aciklama yapmana gerek yok canim... mesela balayi tatilini ona gore ayarlarsiniz.. dugun pazar ise balayi icin pazartesi aksam ya da sali yola cikin rahat rahat kasaya koyarsiniz..
Ben kimseyi altinla.sorumluluk yuklemek istemem de .kasada bankada kafamiz rahat olsun dersin..
Nezle olan arkadasim cok gecmis olsun...
tamam canım çok sağolpc deki listeye ekledim yeni listeyi 1. sayfaya ekliyorum canım oradan bulabilirsiniz :)