• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
Ayy ne güzel antepteymişin. Biz antepte yaşıyacaz inşallah :)))
güvenmiyorum deme ben kimseyi böyle bir sorumlulukla bırakmak istemiyorum de... bencede öyle zaten şahsen ben kimseyi böyle bir sorumluluğa davet edemem ve olmamda kibarca söyle
Bi şekilde dicem artık bilmiyorum nasl derim ama:(

bu arada ben uyuken neler neler alınmış neler neler yapılmış . herkese güle güle günlerde kullanın diyorum. belki sınavdan sonra bende bir bakınırım evde hasta yatmak çok sıkıcıydı acısını çıkarmak lazım :)

bu arada ben uyuken neler neler alınmış neler neler yapılmış . herkese güle güle günlerde kullanın diyorum. belki sınavdan sonra bende bir bakınırım evde hasta yatmak çok sıkıcıydı acısını çıkarmak lazım :)

math27 math27 canım sen nerede yaşıyorsun ki
Yemekten sonra bi koşturmaya başladım anca oturdum.
Namazlar kılındı
Çocuk yıkanıp uyutuldu
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çamaşırlar yerleştirildi
Çocuğun yarın giyecekleri ütülendi
Yarın için Kendi kıyafetlerim takılarım hazırlandı
Spor yapıldı
Duş alındı
Ay sonunda oturdum da bir bitki çayı içiyorum.

Iyi geceler kızlar hafta sonu giremedik topiğe bizim hafta sonları oldukça yogun geçiyor
Bugun sabah kayınvalideme kahvaltıya ordan pazara
Pazardan markete
Eve gel market pazar torbalarını yerleştir yemek hazırla
Cocukların ödevlerine yardımcı ol cocukları yıka
Çamaşır as falan daha biraz once oturdum bakıyım topiğe dedim haftasonu hiç birikim yapamadım cuma gunu çeyreğimi aldım 135 tl tuttu
Yarın kumbarama bişeyler atarım
Yarın oruç tutcam kısmetse cok sevabı varmış....

Selam kizlar bizde amcadan simdi geldik K kalemero hayirli olsun simdiden hayirlisiyla takatsin aldiklarini inslh
Varyemez Varyemez gule gule kullan cnm sende aldiklarini ev dandini ya :( is askim yok bu aralar yarin gunesliymis hava insl yapablrm bugun guzel gecti cok sukur insl hep guzel gecer yarin bnde erzak alcm tuz makarna yogurt bereket icin
bi de namaz askim olsa ne guzel olur var ama nefsime yeniliyorum :( :(

merhaba kızlar
bugün eşim işletmeye gitmedi biz de o zaman çocukları alıp hem alışverişe hem de çocukları gezdirmeye gidelim dedim ve il merkezine gittik

alvinadan bir kap bir de kaban aldım 2 tane de eşarp
bir de bot aldım ( ihtiyacım yoktu ama rengi modeli hoşuma gitti nasılsa giyilir değişiklik olsun diye aldım )

böylelikle bugün bütün aldıklarıma 553 tl verdim

pişman mıyım kesinlikle hayır hepsi de gerekliydi :KK66:

eşime ;
yemek ve de çerezler için toplamda 155 -160 tl para verdirdim bu durum pek hoşuna gitmedi zira evde yatacaktı gün boyu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
güle güle kullan cnm

merhaba kızlar antepteydim haftasonu baya bir para harcadım ordan olsun gezdim stres attım baya... ama şöyle bir şey oldu gezdiğimiz bir fuarda altın takı tasarımı yapan bir firma vardı fuar dolayısıyla ffiyatları baya düşürdürmüşlerdi 52 gr 18 ayar bir seti 3.150 tl ye aldım :) çok mutlu oldum normal fiyatı 5.000 tl civarıydı bunu saklayacağım düğünüm olduğunda annemler takarlar düğünümde inşallah
hayırlı olsun cnm,mutlu günlerinde kullan

İlk kar düştü buraya:KK43:(
nerdesiniz cnm

Günaydın kızlar
Güzel bereketli bir hafta olur inşallah. Bir yerden okudum. Evin bereketli olması için bugün birşeyler alınsa iyi olurmuş. Ne almalı yani şunu qlmalı, bunu qlmalı gibi bir şey var mi? Biliyor musunuz
ne olursa canım farketmez ,helal olan yiyecek içecek herşey

Muharrem ayının onuncu günü olan "Aşûre günü" de, çok önemli ve bereketli bir gündür. Bugünde Cenâb-ı Hak on peygamberine on çeşit ikramda bulunmuş ve kudsiyetini artırmıştır. Aşûre Günü'nü başta oruç olmak üzere ibadet ü taatle zînetlendirmek gerekir.
Bugüne "Aşûre" denmesinin sebebi, Muharrem ayının onuncu günü olmasındandır. Büyük fıkıh âlimi Ebu'l-leys Semerandî, Aşûre isminin hikmeti olarak, o günde Cenâb-ı Hakk'ın on peygamberine on değişik ikram ve ihsanını zikreder. Buna göre:
1. Hz. Âdem'in (as) tevbesi Aşûre Günü kabul edilmiştir.
2. Hz. Nuh (as) gemisini Cûdi Dağının üzerine Aşûre Günü demirlemiştir.
3. Hz. İbrahim ateşten o gün kurtulmuştur.
4. Hz. Yakub'un (as), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
5. Hz. Yunus (as) balığın karnından Aşûre Günü kurtulmuştur.
6. Hz. Eyyûb (as) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.
7. Hz. Yusuf, kardeşleri tarafından atıldığı kuyudan Aşûre Günü çıkarılmıştır.
8. Allah, Hz. Musa'ya (as) Aşûre Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
9. Hz. Davud'un (as) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
10. Hz. İsa (as) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.

günaydın:)
antepli arkadaşlarım,bu yaz antepe tayin düşünüyoruz,nereler iyidir,kiralar nasıldır,bilgi verir misiniz
Antep merkez çok iyidir. Ama kiralar fırlamış durumda. 1+1ler stüdyo daireler bile 800 tl aylık. Onun dışında antep çok güzel bi şehirdir.

Back
X