- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninle :)farmasi ablacım teşekkrler bilgiler için :)
Günaydın kızlar :) dua edin sınavım iyi geçsin sadece sabah notlara bakabildim hastaydım malum h.sonu çalışmadım pek
farmasi ablacım teşekkrler bilgiler için :)
Günaydın kızlar :) dua edin sınavım iyi geçsin sadece sabah notlara bakabildim hastaydım malum h.sonu çalışmadım pek
merhaba canm inşallah olacak bu yaza :) düşünüyoruz konuşuyoruz yavaş yavaş
Günaydın kızlar
Güzel bereketli bir hafta olur inşallah. Bir yerden okudum. Evin bereketli olması için bugün birşeyler alınsa iyi olurmuş. Ne almalı yani şunu qlmalı, bunu qlmalı gibi bir şey var mi? Biliyor musunuz
al benden de o kadar. biz de neredeyse4-5 gündür küsüz. çok konuşmamız gerekirse oğlumuzu kullanıyoruz.Günaydın kızlar hayırlı haftalar.
Pek tadım yok, 2 gündür eşimle küsüm konuşmuyorum. Bugün de doğum günü üstelik. Gerçi öncesinde kutlamıştım biliyorsunuz.
günaydın kızlar
alışveriş yapanlar güle güle kullanın aldıklarınızı
krisopraz geçmiş olsun canım
ben de çok yoğun bi haftasonu geçirdim, kızımın doğumgününü kutladık ikramlar vs, geldim şimdi işte oturdum resmen