• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben de anlamıyorum gerçekten ne oluyor. birşeylere sinirleniyorum ve sonra oturup düşününce o kadar saçma geliyor ki sinirlendiğim şey. çok şükür bizim evde namaz kılınıyor allah kabul ederse. ben de kılıyorum yardımcımız da..
ben de okumaya çalışıyorum elimden geldiğince...
çalışıyoruz eve gelen olmuyor ama dışarıda bir çok insan görüyor bizi.

ayyyy buldum ya....çok şükür. deli oldum artmaktan.

çocuk etkilenir ama bunu o bir oyun gibi algılıyor. anne babama bir şey dicen mi...baba annem şunu diyor falan diyor. ben de ona gerçekten küs değiliz seninle oyun oynuyoruz diyorum.
iyi sevindim hissetmemesine :)

bende anlamadım canım. şimdilik idare ediyoruz böle....

bizim oğlumuz bu aralar işe yarıyor. tabi onun psikolojisi için iyi değil ama küste olsak konuşmamız gereken konular oluyor
kızlar cuma günü bir rapor yazmaya başlamıştım. onun bazı önemli noktalarını not aldığım bir kağısım vardı. masamı öyle bırakıp çıkmıştım. allahım kağıt yok delireceğim ya...odamı da ben tek kullanıyorum. çıldırcam. heryeri aradım taradım yok.
temizleyenler fln mı oldu ki ? sağ olsun benimde birlikte kullandığım hocam her şeyi yok ediyor

kızlar size bir akıl danışayım ben geçen hafta kuyumcuma 20 çeyrek yazdırmıştım ordan almıyorum diye bana o gün ki çeyrek fiyatına göre hesaplıyor ve hesabıma borç kaydediyor 10 gün oldu neredeyse 20 çeyrek 2920 olarak kaydedildi sizce bu gün gidip onu sildireyim mi malum altın çok düştü birde artık kuyumcudan değil banka hesabından alacağım durduk yere zarar etmeyeyim değil mi ne dersiniz ?

kızlar size bir akıl danışayım ben geçen hafta kuyumcuma 20 çeyrek yazdırmıştım ordan almıyorum diye bana o gün ki çeyrek fiyatına göre hesaplıyor ve hesabıma borç kaydediyor 10 gün oldu neredeyse 20 çeyrek 2920 olarak kaydedildi sizce bu gün gidip onu sildireyim mi malum altın çok düştü birde artık kuyumcudan değil banka hesabından alacağım durduk yere zarar etmeyeyim değil mi ne dersiniz ?
bence en mantıklısı sildirmen canım niye fazla veresin ki,hem bankadan alıyosun zaten

evet maalesef....çarşamba bir hafta olacak. bir haftadır birbirimizi telefonla bile aramamışız...

çok şükür buldum. ben odamı yalnız kullanıyorum. kimse giremez yani.
Canım tabi ki özeliniz ama barışın ya . ben küs kalamam mesela uyuyamam bile. belki adım atmak istemiyorsun çok kırıldın ama ölümlü dünya. sen de eşinde kafayı takıydur bu durumu güzel günler geçirmek varken . 1 hafta çok fazla araya soğukluk girmesin. sevindim bulmana canım

Canım tabi ki özeliniz ama barışın ya . ben küs kalamam mesela uyuyamam bile. belki adım atmak istemiyorsun çok kırıldın ama ölümlü dünya. sen de eşinde kafayı takıydur bu durumu güzel günler geçirmek varken . 1 hafta çok fazla araya soğukluk girmesin. sevindim bulmana canım
ben de hep aynı şeyi düşünürüm ölümlü dünya. hergünü çok güzel geçirmek gerek. fakat sorunumuz yıllardır devam eden bir problem. ve çözüm onda. tam 14 yıldır aynı şeyi çekiyorum ben. artık ne kadar üzüldüğümü anlamalı. aslında çok büyük bir problem değil belki ama ben üzülüyorum işte.
yıllarıdr hep ağladım yalvardım adam tınlamadı. şebeklik yaparak o an için aramızı düzeltti ama problemi çözmeye çalışmadı. bu sefer gittiği yere kadar gidecek.

ben de hep aynı şeyi düşünürüm ölümlü dünya. hergünü çok güzel geçirmek gerek. fakat sorunumuz yıllardır devam eden bir problem. ve çözüm onda. tam 14 yıldır aynı şeyi çekiyorum ben. artık ne kadar üzüldüğümü anlamalı. aslında çok büyük bir problem değil belki ama ben üzülüyorum işte.
yıllarıdr hep ağladım yalvardım adam tınlamadı. şebeklik yaparak o an için aramızı düzeltti ama problemi çözmeye çalışmadı. bu sefer gittiği yere kadar gidecek.
anladım canım. ama bazı şeyleri değiştirmek mümkün olmuyor . umarım yoluna girer ikinizde incinmeden

bazen insan yıllar öncesinde boş bir bardak ama gelinen noktada artık
yıllar öncesinin en basit şeyini bile içine alamayacak kadar dolu hissediyor kendini

ve bazen inceldiği yerden kopsun deyiveriyor kendine
bu sene bu duyguyu çok sık yaşar oldum inan

bazen insan yıllar öncesinde boş bir bardak ama gelinen noktada artık
yıllar öncesinin en basit şeyini bile içine alamayacak kadar dolu hissediyor kendini

ve bazen inceldiği yerden kopsun deyiveriyor kendine
bu sene bu duyguyu çok sık yaşar oldum inan
böyle sizleri görünce evliliğe o kadar uzak bakıyorum ki bir an diyorum ki sonu belli neden evleneyim ki çünkü erkekler hep aynı bir yerde değişiyorlar ve kabalıkları başlıyor düşüncesizler biz kadar fedakar değiller bazen ben erkek arkadaşımda da deniyorum o da öyle düşüncesiz davranıyor ki eminim ki bir çok erkeğe göre görmüş geçirmiş iyi bir aileden geliyor ama sonuç ortada bana göre onun gibi erkek az ama o da bir yerde çıldırtıyor beni kahır çekip idare etmek için mi evleneyim diyorum kendi kendime o da bu aralar çok niyetli ev diziyoruz düğünde takacağı altınları alıyor vs.. ama bakalım zor iş

P PembePaltolu eşin gergindi demek ki, aşırı tepki vermiş sen sıkma canını düzelir. bazen öyle gereksiz çıkışlar olabiliyor işte ama bence düzeldikten sonra o laptopun parçalarını yedirirdim ona ben olsam :)
M maviduvar1 inşallah sizin de biran önce düzelir, gerçekten dolunay mı etkiliyor nedir herkes bi gergin

Back
X