• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Papatyacım kesinlikle küçük bir problem değil bu, geçinmeye gönlü olan ister kadın ister erkek olsun birazda karşısındakinin durumunu düşünüp ona göre davranmalı. Bence senin eşin durumun ciddiyetinin farkında değil. Oturup konuş anlat ve düzelmezse boşanacağınıda belirt. Ne kadar kararlı olduğunu da görsün. Eğer konuşarak anlaşamayız diyorsan mektup yaz. Evet mektup yaz ve ne hissettiğini anlat. Ben bir kez yapmıştım çünkü yazarak kendimi daha iyi anlatabiliyorum. Hatta eşim mektubu okuduktan sonra çok üzülmüştü ve mektubu saklayacağını arada bir okuyacağını söylemişti. Sen de dene, en azından vicdanen rahat olursun, herşeyi yaptım dersin. Tüm bunlara rağmen eşin değişmemekte ısrar ederse de yolu izi açık olsun, o zaman bizde destekçin oluruz kararında...
İnşallah hakkında en hayırlısı olur.

Kızlar merhaba
Gerçekten artık hiç birşey yapmak istemiyorum. Ister hastalık olsun ister keyfi insan 14 yılda hiç mi adım atmaz. Akıllı telefonlar yokken de sürekli tv izlerdi. Ben elimden geleni yaptım. Çözüm onda. Artık beni istiyorsa o uğraşsın biraz da.
Istemiyorsa gitsin anasının evinde uyusun...

hayırlı günler hanımlar
papatyacım kararını ve sebebini okudum.yaşadığını bir sen bilebilirsin.14 yıl bunu yaşamak gerçekten zor olsa gerek.en azından çaba sarfetse bu durumu azaltsa ama o da yok sanırım.bir ilişkiyi hep bir taraf yüklenmemeli,herkes sorumluluklarını bilmeli,karşısındakinin ne hissettiğini önemsemeli,tek taraflı bu şekilde yürümez.en iyi kararı sen vericeksein hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar herkese ayrı ayrı öneriler ve desteğiniz için teşekkür ederim.
lemide lemide belki bşr mail atabilirim. Yada diğer arkadaşların dediği gibi artı eksi yazabilirim. Ne kadar yazsam da sonuç değişmez. Çünkü biz de başke şeylerde minımum sebiyede. Adam uykudan başını alamıyor ki.
Mail yazsam da adım atan taraf olmak istemiyorum.

lemide lemide belki bşr mail atabilirim. Yada diğer arkadaşların dediği gibi artı eksi yazabilirim. Ne kadar yazsam da sonuç değişmez. Çünkü biz de başke şeylerde minımum sebiyede. Adam uykudan başını alamıyor ki.
bence yeterince vermişsin daha fazla üsteleme sana da yazık yapıcı taraf olmayı her zaman severim ama bu kadar ödün vermeyede gerek yok

Haklısın canım evlilik iki kişilik, bir tarafın fedakarlığıyla yürümez. Sen üzerine düşüne yapmışsın gerisi ona kalmış artık, sen zaten inançlı bir insansın bol bol dua et, inşallah her şey istediğin gibi olur.

papatyacım adamın karakteri bu demek ki,sen elinden geleni yapmışsın.
rest de çekmişsin,çözüm yolu da sunmuşsun.
ben eşinin her koşulda tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.
insan sevdiklerine bu kadar duyarsız olamaz.
güzel,eğitimli ve çok iyi kalpli bir insansın,illa kaybedince mi anlayacak değerini eşin.o zaman ne kıymeti var gerçi.

selamlar kızlar.
benim de keyfim yok ama sebepsiz.
evde işe sardım.cam kapı giriştim bugün havayı güzel görünce.
bütün dolapları döktüm,mis gibi temizleyip yerleştirdim.
aşuremi yapamadım,arkadaşlar biz de gelelim yemeğe deyince onları beklemek adına perşembeye erteledim.
su gibi para harcıyorum bu arada,hesap falan tutasım bile gelmiyor,bir toparlasam iyi olacak.
liste için ellerine sağlık farmasicim.

Eve yeni geldim ve Papatya'nın mesajıyla, kararıyla şok olmuş durumdayım.
Benim anladığım Papatya sen yıllardır her şekilde eşine ulaşmaya çalışmışsın. Gerek fiziksel bir problem mi var diye doktora gitmesini sağlaman, gerek görmezden gelme, gerek uyarmak. Ama hiçbirinden sonuç alamamışsın. Senin bardak dolmuş artık. Şimdi 1 cm bile ona doğru ilerleme istediğinin olmaması da bundan. Kendince her şekilde yaklaşmışsın.

Bence evliliğinize uzman desteği eşliğinde bir şans tanıyın. Aile danışmanına gitmenizi şiddetle öneriyorum bu noktada. Bazen uzun süreli evliliklerde birbirinin isteklerine ve beklentilerine istemsiz bir duyarsızlaşma görülebilir.

Sen ve eşin bence böyle bir şansı hak ediyorsunuz.

Tabii ki boşanma kararına saygı duyuyorum ancak biraz daha düşünecek, tartacak zamanı ayır. Her ne kadar kendinden emin olarak bu kararı verdiğini düşünüyor olsan ayrılık tekrar tekrar düşünülmesi gereken bir konu.

Allah hakkınızda en hayırlı ve güzelini nasip etsin.

herkese yeniden tekrar tekrar teşekkür ederim. banucum benim için yazdıklarına ayrıca teşekkürler...beni tanıyorsun az çok biliyorsun. neye benzerim ne iş yaparım. ailemi eşimi çocuğumu. sen ce ben bunları hakkediyor muyum??? gerçi hiç bir kadın hak etmezde...
P PembePaltolu gerçekten artık hiç inanmıyorum bu durumun düzeleceğine. biz bir haftadır konuşmuyoruz. ben yine de her akşam yemekten sonra kahve yapıp ona da götürüyorum oturma odasına. ve adam yine uyuyor. insan azıcık emek çekmez mi. kardeşim bu uyku basıyorsa kalk dolaş. çalışman gerektiği zaman uyumuyorsun. ya da balığa gidiyorsun gece 12 de sabaha kadar uyumuyorsun.
herşeyi yaptığımı düşünüyorum düseltmek için. uzman konusunda ise ben artık düzelmesini isteyip istemediğimden emin değilim.

herkese yeniden tekrar tekrar teşekkür ederim. banucum benim için yazdıklarına ayrıca teşekkürler...beni tanıyorsun az çok biliyorsun. neye benzerim ne iş yaparım. ailemi eşimi çocuğumu. sen ce ben bunları hakkediyor muyum??? gerçi hiç bir kadın hak etmezde...
P PembePaltolu gerçekten artık hiç inanmıyorum bu durumun düzeleceğine. biz bir haftadır konuşmuyoruz. ben yine de her akşam yemekten sonra kahve yapıp ona da götürüyorum oturma odasına. ve adam yine uyuyor. insan azıcık emek çekmez mi. kardeşim bu uyku basıyorsa kalk dolaş. çalışman gerektiği zaman uyumuyorsun. ya da balığa gidiyorsun gece 12 de sabaha kadar uyumuyorsun.
herşeyi yaptığımı düşünüyorum düseltmek için. uzman konusunda ise ben artık düzelmesini isteyip istemediğimden emin değilim.
canım yorulmulsun fazlasıyla ve tahammül sınırını çoktan aşmışsın. bundan dolayı ayrılınır ya da ayrılınmaz bu tamamen sana bağlı. herkesin nedenleri kendisine göre fazladır ya da azdır. eşine her şeyi söylemişsin ve emek harcamışsın. olmuyor diyorsan ve kararındaa eminsen . eşine durumun ciddiyetini belki de göstermen gerekir. boşanmak olarak değil ama ytardım olabilir bir süre ayrı kalmak olabilir. eşinin silkelenmesi şart. ama oğluna hissettirmeden yap ne yaparsan canım.

Eşin gerçekten hiç çaba harcamıyor belli ki. Ne denir başka bu durumda bilemiyorum. Allah doğrusunu yapmayı nasip etsin ikinize de.

kızlar bir haftadır konuşmuyorum adamın umrunda değil. bu akşam ona kahve yapmayacağım. gerçekten çok kırgın ve yorgunum.

kızlar ya evde takılarımla ve makyaj eşyalarımla başım dertte bir türlü toparlayamıyorum var mı önerileriniz ya da aldığınız güzel takı düzenleyici var mı şık ve dekoratif olmalı bu hafta sonu odamı bi düzene sokmam lazım düzensizlik beni geriyor pazartesi salı da izin alırım sanırım
ben bundan kullanıyorum.. düzenli duruyor hepsi birarada ;
Roll-N-Go-JEWELRY-font-b-BAG-b-font-Travel-font-b-Cosmetic-b-font-Case.jpg

kızlar bir haftadır konuşmuyorum adamın umrunda değil. bu akşam ona kahve yapmayacağım. gerçekten çok kırgın ve yorgunum.

Cidden eşinin bu derece gamsız davranması hoş değil.
senin demene bile gerek yok .kendi bir silkinir de der insan bana bu laflar ediliyor bir çözüm bulayım diye.
ya da 14 senedir öyle böyle gitti bundan sonra da gider mantıgında olabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Evladın hissetmesin de hem de hapını bırakıp olumlu ilerlemeler kaydederken.

Merhaba kızlarr

Birikim yapamadım bu hafta :KK43: yarın eşim maaşını alacak.. dün cüzdanımda kalan son parayla aşurelik aldım. Akşamdan ıslattım bugün inşallah yapıcam.. Tabi şu tembelliği atabilirsem üzerimden :)

P PembePaltolu Canım senin adına mutlu oldum.. Çok geçmiş olsun Anneanneciğine de

M maviduvar1 cım ilgisizlik gerçekten inanılmaz can sıkıcı bir şey.. Herşeyin en iyisini sen bilirsin tabi de yinede arkadaşlara katılıyorum bir uzman görüşü / yardımı belki bir şeylerin düzelmesine sebep olabilir.. En azından için rahat olur her türlü şeyi denedim olmadı diyebilirsin.. Daha sonra pişman olma ihtimaline karşı bence her türlü çareyi araştır ve dene..

Bir kaç cümle vardır iclal aydın ın kızıma şiirinde ben çok severim ; " Büyük kararlardan önce mutlaka bir gece beklemeli... Eğer sabah aynıysa her şey, O zaman düşünmeli bitirmeyi bir hikayeyi..

Hayat iki seçenek sunuyor: ya payına düşen kederi parlatacaksın; ya da ömrünle iyi geçinmeye bakacaksın. "

Dediğim gibi seçim senin ama vazgeçmeden önce her türlü çözüm yolunu aradığından emin olmalısın bence

DonukPudra DonukPudra oğlumun hissetmemesi için elimden geeni yapıyorum. adam eskiden oğlumun ödevlerien falan yardım ederdi ki geçen 3 yıl ben çok yoğun olduğum için hep o ilgilendi. şimdi onu da bıraktı. sanırsınız evde bir prens. şimdi ben dır dırda etmediğim için uyudun falan diye adam serileserile uyuyor resmen...
Ruya Ruya ay ne güzel sözlermiş onlar.
doktora götürdüm
ağladım
zırladım
küstüm
güzelce konuştum
evden kovdum ve gitti.
olmadı hiçbiri....artık dayanmak istemiyorum. artık üzülmek istemiyorum. evde yalnızım da en azından kocam yok boşandım ondan yalnızım derim.

Merhaba arkadaşlar :) Bu ara kumbarayla falan alakam yok, burayada uğrayamadım. Kızım zatürre oldu :( Beninde sürekli kontrollerim var.Cuma günü gün verecek doktor, bebeler önümüzdeki hafta gelecekler Allahın izniyle. Kayınvaldemlerde bize geldi 4 gündür iyice yoruldum artık. Doğuma az kaldı zaten.Yarın gidip doğuma tekrar gelecekler.O zaman niye gelip beni yoruyosunuz dimi? Doğumâ kadar bekleyiverin. Böyle işte stresli günler geçiyorum :/

Merhaba arkadaşlar :) Bu ara kumbarayla falan alakam yok, burayada uğrayamadım. Kızım zatürre oldu :KK43: Beninde sürekli kontrollerim var.Cuma günü gün verecek doktor, bebeler önümüzdeki hafta gelecekler Allahın izniyle. Kayınvaldemlerde bize geldi 4 gündür iyice yoruldum artık. Doğuma az kaldı zaten.Yarın gidip doğuma tekrar gelecekler.O zaman niye gelip beni yoruyosunuz dimi? Doğumâ kadar bekleyiverin. Böyle işte stresli günler geçiyorum :/
çok geçmiş olsun ah yavrum yazık ya :( neyse kendinede kuzularına da dikkat et... hayırlısyla kucağına alırsın inşallah bebeklerini kısmetleriyle gelsinler...:KK46::KK46::nazar:

Back
X