• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

evet canım 1 tl..
bizim işyeride işbank kullanıyor yüklü havaleler yapıyorlar 1 tl ,eft 3 tl..

Valla alsalar bile yine itiraz et yine yüklüyorlar geri parayı.. yapmak zorundalar zaten. bazı şeyleri çok saçma işbankasının ama altın hesabı fiyat oranları en mantıklı orası gelmişti bana..

evet ya işbank kredi kartında yatırım hesapları görülüyor cok sinir bir durum.. bir yandan güzel de bir yandan kart gitse bişi olsa Allah korusun yarabbi..
onu kapattırmayı soracaktım bende.

K kalemero ,en anlık oynuyor bakiyeler. ben alırken 2 kere ana sayfaya döndüm kur fiyatı değişti diye.
evet bende de oldu işlem gerçekleştirilemiyor diyor o arada kur değişmiş oluyor

atıyorum 2000 tl havale etsendemi 1 lira?

aynı şube almazlar biliyorum onu. kredi kartı vardı benm iş bank. 40TL kart ücreti geldi. aradım hemen geri yüklediler 40TL yi. iş bankasıda aslında 1 2 senedir almıyor benden. çünkü kredi kartım için aradığımdada onuda sordum alınmamış dedi.
3aylık BES im çekiliyor iş bankası kartından. belkide ondandır kart ücreti almamalarının nedeni
vallahi kızlar okulum değişince halkbankasından aldığım maaşıda buseefr iş bankasından alır oldum...
halk bankası daha iymiş meğer maaş müşterisiyken eft havala hiç bir ücret almıyordu ama iş bankası şimdi maaş müşterisi olmama rağmen yaptığım ehr işlemden ücret kesiyor... aynı bankaya eft lerde de... aza çoğa bakamdan 3 tl eft işlemi ücreti kesiyor.. gıcık oldum

Yıl sonu olmadan almamız lazımmış. Bizim kuyumcuda baya bir almış 1 lira daha düşünce 1000 lira zarar etmişler. Eşim zamanında internet üzerinden almış baya zarar oldu, gerçi o zamanlar altın 100 lirayı görmüştü, o zarardan sonra muhasebe işini ben aldım zaten. Şu aralar belki nakit paraya ihtiyacımız olucak, onları bir atlatalım sonrasında yatırıma devam :) Hoşbuldum bu arada :KK50:
bir kadın her zaman para işini elinde tutmalı erkekler pek anlamıyor ne yazıkki tüccar kafası olanlar hariç... altın işi böyle ama her zaman en mantıklı olan yoldur bana göre bol bol biriktirirz inşallah yıl sonuna kadar tavan yapar bozdururz evler arabalar alırız :)

Son düzenleme:
bir kadın her zaman para işini elinde tutmalı erkekler pek anlamıyor ne yazıkki tüccar kakası olanlar hariç... altın işi böyle ama her zaman en mantıklı olan yoldur bana göre bol bol biriktirirz inşallah yıl sonuna kadar tavan yapar bozdururz evler arabalar alırız :)
hadi bakalım inşallah bacım

kız sen daha gecende demedınmı param yok dıye
maşşallah dıyorum
eee işte maaşa kadar onu kenara atmıştım az kaldı maaşa 250 tl civarı param kaldı artık onla idare edicem :) kredi kartını ödemem gerekiyordu birde hallederim artık :)

vallahi kızlar okulum değişince halkbankasından aldığım maaşıda buseefr iş bankasından alır oldum...
halk bankası daha iymiş meğer maaş müşterisiyken eft havala hiç bir ücret almıyordu ama iş bankası şimdi maaş müşterisi olmama rağmen yaptığım ehr işlemden ücret kesiyor... aynı bankaya eft lerde de... aza çoğa bakamdan 3 tl eft işlemi ücreti kesiyor.. gıcık oldum

evet halk bankası hiç bir ücret almıyor o açıdan çok güzel.
ama dediğim gibi
birikimim ve maaşım aynı karta olsun istemiyorum

evet halk bankası hiç bir ücret almıyor o açıdan çok güzel.
ama dediğim gibi
birikimim ve maaşım aynı karta olsun istemiyorum
halkbankası nasıl para almıyor bende maaşımı ordan alıyorum geçen teb e eft yaptım 1,60 kr falan kesinti yaptı çok öenmli değilde alıyor yani

kızlar ya gelir gideri not etmek istiyorum kullandığınız bir telefon programı var mı ?

halkbankası nasıl para almıyor bende maaşımı ordan alıyorum geçen teb e eft yaptım 1,60 kr falan kesinti yaptı çok öenmli değilde alıyor yani
hayır almıyor. ben 1buçuk senedir kullanıyrum
kardeşim iş bankası. ona hep gönderiyorum öğrenci diye

Kizlar izmitte hastanedeyin yumurtaliktaki kist varmis o patlamia yarin cikicak hastanedencok sukur ii muhim bisi yok kenfinde

işbankasının bazı yönleri gerçekten gıcık ediyor insanı..
benim şehir dışında okuyan kardeşimin defterine babam para yatırmak istedi bankadan.kardeşim kartla çekecekti okudugu sehirde . neymiş hesap cüzdanı sahibi yok diye onun adına başkası yatırırsa 5 tl ücret istiyor. ben yemedim sen ye!
ki babamın da aynı şubede hesabı var..
işbank arası havalalere de 1 tl kesiyor.
belki küçük rakam ama bankanın o kadar müşterisini hesaplarsak ondan bundan kırpıyorlar resmen..

delimideli delimideli çok geçmiş olsun.
Benim de oğlum için yıllardır aldığım gram altınlarım var. 70 küsürden tutunda 108 e kadar her rakamdan aldım. Karda mıyım zararda mıyım bilmiyorum. Ama Allah izin verirse oğlumun işi, evliliği gibi şeyler için kullanmak istiyorum yıllar sonra

Slm kızlar

M maviduvar1 hakkınızda hayırlısı olsun üzülerek okudum yazdıklarını, düzelmeler var bence eşinde hem daha da artması hem de kalıcı olması dileğiyle..

delimideli delimideli çok geçmiş olsun

Y yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

Banka konusunda

garanti maaş müşterisiyim

1-Kredi kartımdan kesinti yok
2-Maaş kartımdan kesinti yok
3-Eft ya da havale fark etmez kesinti yok
4-Altın hesabımdan kesinti yok

yesa yesa bunu duymam iyi oldu.. eşimin de işbank hesabı .. bize artı avantajı yok.
hem kredi kartı alışverişi açısından.
biz de acaba garantiye gecip bonus kart mı alsak diyoruz. çünkü artık kimi iş ile alışverişlerini eşim kartla yapıyor. bonusta + taksit de varmış çok.

yesa yesa inşallah canım. Sağol samimi duyguların için. Bu kez inadım inat. O düzelmeden ben adım atmayacağım.

yesa yesa bunu duymam iyi oldu.. eşimin de işbank hesabı .. bize artı avantajı yok.
hem kredi kartı alışverişi açısından.
biz de acaba garantiye gecip bonus kart mı alsak diyoruz. çünkü artık kimi alışverişlerini eşim kartla yapıyor. bonusta + taksit de varmış çok.

Bence mantıklı olabilir. Bonus'un gerçekten + taksitleri çok oluyor. Ama benim anlattığım durum maaş müşterisi için geçerli olabilir. Maaş bankasını değiştirmesi mümkün olabilirse daha da iyi olabilir.

yesa yesa inşallah canım. Sağol samimi duyguların için. Bu kez inadım inat. O düzelmeden ben adım atmayacağım.

Ben nedense eşinin düzeleceğine inanıyorum yani en azından dikkat edeceğine. Bende bazı insanlar gibi aldatma ve şiddet haricinde boşanmanın düşünülmemesi gerektiğine inanıyorum. Bu inanış bir çok insana yanlış gelebilir ama yine de boşanma son çare olmalı.

Back
X