Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gün sonra gazetelerde okursan şaşırma. Kocasını doğradı diye.günaydın kızlar.
papatya eşin şaka gibi ya.sen konuş,adam 1 saate uyusun.
ya sabır.sanki inadına yapar gibi.
çocuğun dersini neden hep sen yaptırıyorsun ki canım.@Snowyy canım zaten ben osikoloğa gidiyorum ve yarın için tekrar randevu alacağım. Ama eşim pek yanaşmaz. Ona göre bir problem yok ki, adam yoruluyor en doğal hakkı evde dinlenmek. Sanki ben evde yatıyorum akşama kadar. Tabi ki en doğal hakkı ama akşam uyuyup gece oturmak değil ki dinlenmek.
cnm ben de safra kesemden ameliyat oldumKizlar hastaneler tam ders alma yeri bizim kaldigimiz odada bi teyze var bugun safra kesesinden tas varms ameliyat olmus agridan anca yeni yeni uyudu nasil uzuldm anlatamam tam insanlik dersi aliyorsun
ne hastanesiz biraksin rabbim nede dusursun cok zor bir durum
canm bir nefeste alırsın inşallah kucağına... bence evin nerdeyse orda doğur gel git bebeği getir götür yazık yani minnacık olacak annesi havalr soğuk yollar kötü boşver o kadarda fark olsun :) zaten gel git başka yerde kal o aradaki fark kadarını ekstra harcayacaksın ama sen bilirsin tabi :)altın düşecekmiş güyaaaaa... gerçi ben bu altın işinde pek başarılı değilim.. kızkardeşim evlenecek ona bir bilezzik yapabileydimm benide yazıevrde listeye her ay gram gram alamda yaza çıkarabilem 1 bilezik.. bu veled bizim iliğimizi kuruttu ve de doğum 4000 tl yi geçiyorrr ne etsem bilemedim.. kuzenelr antalyada gel burda doğur özelde bile en fazla 1200 tl tutar diyolar ankara feci fiyatlar bacım...
bana da kolay doğum için bir dua önersen okusam... gerçi çocuğumun ahlakı iyi olsun diye embiya suresini okuyom dinletiyom
kolay doğum içinde meryem suresini dedielr yapıyom kendimce amaa yinede senin önerilerine çok çok ihtiyacım var bacımmm.. çok öpüyorummm görüşürüzz
günaydın kızlarr
bugün işle ilgili çok önemli gelişmeler olabilir, dua edin bana
sen de var amma eli maşalı çıktın :) çok gitme üstüne ya inada bindirme sevgiyle çözmeye çalış :)Kızlar Sağolun yaaa... Gerçekten iui ki varsınız.
Akşam eşimle çok normal olmasada ben yemeği hazırlarken konuştuk biraz. Yetti canıma dedim. Tamam dikkat edicem dedi. Etmezsen ananın evinde uyursun. Bir de emzik alsın sana dedim.
Neyse sonra oğlumla ödev yapmaya girdik. Içeride 45-50 dk kaldık. Bunun sesi çıkmıyor. Bilin bakalım ne yapıyor.
Allahım geldim odaya bu uyuyor. Gerçekten hani kocalarını öldüren kadınlar oluyor ya hak verdim onlara. Odanın kapısında durdum durdum. Baktım baktım. Sonra bu açtı gözünü. Sen dedim inşaatta galan mı çalışıyorsun, akşama kadar taş mı taşıyorsun dedim. Ne varsa yoruluyorsun dedim. . İçim geçmiş dedi. Geçmicek dedim. Benim tahammülüm ve sabrım yok artık dedim.
Kalktı spora gitti sanırım Yada yüzmeye.
canm sen olduğunu bilelim diye papatya yazdır parantez içine :) tövbe Allahım sen affet güldüm sabah sabah :) savunmaya geliriz bizde :9 arkan sağlam yürüü...Iki gün sonra gazetelerde okursan şaşırma. Kocasını doğradı diye.
Ya sabır diyorum artık yapacak bir şey yok.