• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ya sorma arkadaşım ya. Anlamıyorum ya anlamıyorum. İmşaatçının makinasının mimarın işini de ben yapayım istiyor.
Allah Aşkın'a mantığa bakarmısın. Onların işi çokmuş. E napabilirim ki ben. Onlarda benim bölümümü oluşaymış o zaman dedim çıldırdı hatun.
Bir de bunları Başımıza yönetici tayin ediyorlar

Yarın öbürünü müdürü fişekler bu, bana yine kendi işlerimin üstüne saçmasapan , uzaktan yakından ilgim olmayan bir iş verirler.

Kızlar daha sonra yani haftaya bir akşam diğer arkadaşlarla bayağı kalabalık gideceğiz zaten bebek görmeye diye. Ne güzel ayarlamıştık. Bu mevlit işleri karıştırdı.

o zaman arkadaşın dediği gibi yiyecek tarzı bişiler yap git cnm

Kızlar daha sonra yani haftaya bir akşam diğer arkadaşlarla bayağı kalabalık gideceğiz zaten bebek görmeye diye. Ne güzel ayarlamıştık. Bu mevlit işleri karıştırdı.
Ben mevlitişlerini hiç sevmiyorum. Istersen gitmeyebikirsin papatyacım. Nasılsa sonra hediyenle birlikte görmeye gideceksin.

yaz gecesi yaz gecesi ah be kuzum ne desem ki. İşterlerindeki bu durumlar insanın canını sıkıyor. Vardır bir iş bunun içinde. Biri seni şikayet etmiş Yada hakkında birşeyler söylemiş olmasın.
Benim işyerinde birisi şu anda 2 kişiyi resmen birbirine düşürdü.
Allah yardımcın olsun inşallah kötü birşey olmaz.

darkçım bence komplekse girmiş
amirlik taslamaya kalkmış
ya basit karakterli insanlar meslekleriyle ön plana çıkmaya çalışırlar

hiç kafana takma işini yap üstüne laf getirtme açık verme
onların açıkları olunca da usulünce gel haklarından

Ben mevlitişlerini hiç sevmiyorum. Istersen gitmeyebikirsin papatyacım. Nasılsa sonra hediyenle birlikte görmeye gideceksin.
Aslında ben de aynı şeyi düşündüm. Sonuçta davet etti ama gitmesem de olur. Elim boş gitmeye utanırım. Bir hediye daha alamam. Sonra bebek görmeye akşam gidince kusura bakma ddim.

yaz gecesi yaz gecesi ah be kuzum ne desem ki. İşterlerindeki bu durumlar insanın canını sıkıyor. Vardır bir iş bunun içinde. Biri seni şikayet etmiş Yada hakkında birşeyler söylemiş olmasın.
Benim işyerinde birisi şu anda 2 kişiyi resmen birbirine düşürdü.
Allah yardımcın olsun inşallah kötü birşey olmaz.
Ya kesin Öyledir zaten. Pek bir Göze batıyorum. Ya ne istiyorlar benden anlamıyorum ya.
Inanır mısın geç yıl bir iş verdiler bana ki benimle kel alaka. O işin mühendislerini oturttular beni de o Saçma sapan iş için üç ay araziye gönderdiler. Ama onu yapan müdür şu an sürünüyor. Görevden aldılar eski iş yerine memur olarak gönderdiler.

darkçım bence komplekse girmiş
amirlik taslamaya kalkmış
ya basit karakterli insanlar meslekleriyle ön plana çıkmaya çalışırlar

hiç kafana takma işini yap üstüne laf getirtme açık verme
onların açıkları olunca da usulünce gel haklarından
Ah farmasicim yaptığım işe laf söylemiyor ki söyleyemez zaten. Yaptıramadığına hınçlanmış.
Atıyorum tüm şubelerin yazıp derlenmesi gereken bir işi var. Ben toplayıp birleştirdim ama bu hatun diyor ki tüm şubelerin yazısını ben yazayım. Olduuuu. Sekreterin vardı zaten.

Kızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum
ah cnm ya,birilri doldurmuş onu,ama bi suçun olsa bile ki şu anda yok,her şeyin bi adabı vardır

kızlar ben 29 ekim günü . bu hafta salı ve çarşamba bir de 29 ekim öncelerinden bu yana
idarecinin tutum ve de tutarsızlıklarından kaynaklanan durumları hiç affetmiyorum gerek kamuoyu oluşturup bundan rahatsız olan arkadaşlarla hemen anında müdür yardımcısının odasına gidip mini bir toplantı yapıp adamı köşeye sıkıştırıyoruz

gerekse en son nöbetimde yaşanan bir aksilik sebebiyle ( en son bir çocuk kaldı taşımalılardan şoför geldi sabah imza atmadan bırakıp gitmiş sabah imzalaması gereken yere imza atmaya kalkıyor bu yasakkkk !!! çektim elinden aldım
geçti o iş dedim .... (normalde müdür yardımcısı bize okulun başından sıkı sıkı tembih etti sabah imzalamadan giden şoföre kesinlikle akşamüstü imzalatmayın diye )
sonra bana dediki ismini söyle seni milli eğitime şikayet edeceğim
git nereye şikayet edersen et diye yürüdüm üzerine
saat 07:45 te okulda olmalıydın teslim almalıydın diyor bana
ben de sen kim oluyorsun ki benim mesai saatimi bana söyleyecek dedim
nöbetçi öğretmenin nöbeti 08:00 de başlar 16:30 da biter dedim

o zaman ben de çocuğu o saatte bırakır giderim dedi
çocuğu liselilerin servisiyle bırakıyormuş
milli eğitimin laçka işlerinin cezasını bizler çekeceğiz yok öyle yağma
ben bırakmam ozaman çocuğu dedi
bırakma dedim o senin sorunun

biz burada boşuna tartışıyoruz senin de benim de suçum yok
müdür yardımcısının koyduğu kuralı uyguluyorum dedim

gel oza aman müdür yardımcısının odasına gidelim orada konuşalım durumu dedim gel kaçma dedim
tamam dedi bu arada hizmetli adam belirdi hocam idareciler yok dedi

o zaman müdür yardımcısını ara dedim aradı ona telefonda olanı anlattım
o da hocam işte o servis çok dolanıyor da vs imzalayıversin diyor

hocam sözünüzün arkasında durmuyorsunuz dedim kapattım

ertesi gün koridorda müdürle müdür yardımcısı bir arada gittim ......bey dedim müdür yardımcısına dün burada servis şoförüyle birbirimize girdik kavga ettik x bey şahit dedim hizmetli için ..... o da onayladı evet dedi

siz bize böyle böyle demediniz mi şimdi niye böyle yapıyorsunuz dün okulda ne müdür vardı ne de müdür yardımcısı
ben de tutanağa idareciler saat 16:15 te okulda yoktular diye tutanak mı tutsaydım dedim
çektim gittim

bugün başka bir arkadaşla muhabbetimize müdahil oluyor müdür yardımcısı ben farmasi hocama 100 üzerinden 500 veriyorum diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hiç Tadım tuzum kalmadı. Ne yemek yapasım var ne oğlumla ilgilenesim.
Başım çatlıyor resmen.
Ya herkes mi bu kadar gaddar ve bencil :KK43:

Beni zamanında deyim yerindeyse eşşşek gibi kullandılar, şimdi müsade etmiyorum ya onun hıncı.

Sıkma canını canım. Insanın oldugu her yerde yanlış anlama da oluyor, adaletsizlik te maalesef. Farmasi'nin dedigi gibi sen atandıgın görevleri yerine getir yeter. Üstünün biraz vicadını varsa zaten bu gece uyuyamaz, yarına alır gonlunu...

Ya kesin Öyledir zaten. Pek bir Göze batıyorum. Ya ne istiyorlar benden anlamıyorum ya.
Inanır mısın geç yıl bir iş verdiler bana ki benimle kel alaka. O işin mühendislerini oturttular beni de o Saçma sapan iş için üç ay araziye gönderdiler. Ama onu yapan müdür şu an sürünüyor. Görevden aldılar eski iş yerine memur olarak gönderdiler.
ilahi adalet

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Birine bebek görmeye gideceğim. Gram altın götüreceğim. Ama henüz gidemedik. Bu hafta sonu bebek mevlidi yapacakmış. Bebek görmeye diye daha sonra gideceğim yine. Mevlide birşey götürmeme gerek var mı sizce. Ve varsa ne götüreyim.
eee mevlütte götür tak gram altını daha başka bişeye ne gerek bacımmm

Kızalar
Moralim çok bozuk ya. Akşam mesai bitiminde gittim arkadaşlarla oturuyorduk. Hatta neşelenelim diye de goy goy yapıyorduk. Müdür yardımcısı geldi bana bi çıkıştı. Yok ben ağaymışım da paşaymışım da hiç bir iş yapıyormuşum da....
Allah saydı saydı.
Çok kötüydüm arkadaşlar ya. Bi anda bana neden böyle saldırdı ki. Bir türlü kendime gelemiyorum
bacım biri doldurmuşşş müdür ..

Back
X