• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba banucum bu konuyla ilgili sıkıntı dile getirilmiş ve de yorumlar yapılmış
incele bakalım
http://forum.memurlar.net/konu/1724256/
baktım canım,sağol,çamur at izi kalsın durumu resmen..
birebir 14 kişinin tanık olduğu bir konuşma hakkında iftira atan şahsa ben bile kinlendim,öğretmenimiz ne kadar kızmış ve kırılmıştır,tahmin bile edemiyorum.

Merhaba kızlar
Annemle avm ye gittik. Bir tane trençkot aldı parantezden. Ben de oradaki kaAaklara baktım. Indirime girince alırım diyerek çıktım. Gratisten gece kremi ve pamuk aldım.
Oğluşa gitar aldık bugün. 150 tl.
Banucum ombre yaptırmak istiyorum. Tek renk olsa da ben kendim boyayamam. Sabah evden çıkınca gideceğim kuaföre. Açıksa gireceğim değilse doğru okula.

sağol tatlım,geçer inşallah.
kabızlık mı var kuzuda.
kaç aylık oldunuz,6 ayı geçtiyse ıhlamur,rezene ve yarım çay kaşığı z.yağı verebilirsin.
hafif havlu ısıtıp karnına koyabilirsin,masaj da iyi gelir.
yok cnm kabız diil de sürekli kusuyor
emadurun fitilini verdi,onu da durdurmuyor
olmazsa serum vurduracağız

günaydın kızlar
hepimize hayırlı,mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün olsun inşallah

selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.
Çok geçmişolsun tez zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.

gunaydin bayanlar.hayirli ,bereketli bir gun olsun ins. ben kumbarada 55 tl biriktirmistim ama malesef harcamak zorunda kaldik yine:( benim birikim isi yaş,anlasildi.biriktirip harcicaz,en azindan ihtiyaclar giderilecek ufak tefek.napalim saglik olsun.

günaydın kızlar.
karamera,mutlu sağolun kızlar.
papatya ombre ne renk düşünüyorsun,hafiften açık renge gitsen,sana yakışır aslında.
poe mutlaka bir şey yatıyordur kusmanın altında.
diş çıkarma döneminde ellerini sokup kusturabiliyorlar kendilerini.
ek besine geçtiysen çorbalarına nane eklemeni tavsiye ederim.mideyi yatıştırıyor.

selam kızlar.
iki gündür keyifsizim,yatıyorum.
kontrollerim var önümüzdeki hafta,bakalım neden ağrılar geri dönmüş,öğrenirim..
size bakıyorum ama yazmakta zorlanıyorum,ellerimi kullanmakta da sıkıntım var bu ara.
öpüyorum hepinizi.
yeni gelenlere de selamlar.
çok geçmiş olsun.

Gunaydın arkadaslar, keyifli&mujdeli haberlerle dolu bir gün olur inşallah;)

günaydın kızlar

Gecmiş olsun canım.

kızlar günaydınn.... canım çok sıkkın bu gün dün konuşayım dedim benmkiyle azıcık anlayacağı yok sen kendini öyle koşullandırmışsın biz ayrı olmayız pişman olduğunda ben olmam diyor... ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum ama sıkıldım bunaldım kaytlanamıyorum yaniii tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda başım çatlıyor resmen:mad:

herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)

en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)

günaydın kızlar
günaydın canım çok geçmiş olsun doktor kontrolündedir inşallah kusma tüm vucüttaki mineralleri atar sıvı kaybı olur çok tehlikeli ihmal etmeyin Rabbim şifa versin

kızlar günaydınn.... canım çok sıkkın bu gün dün konuşayım dedim benmkiyle azıcık anlayacağı yok sen kendini öyle koşullandırmışsın biz ayrı olmayız pişman olduğunda ben olmam diyor... ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum ama sıkıldım bunaldım kaytlanamıyorum yaniii tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda başım çatlıyor resmen:mad:
kangren olmuş artık bu ilişki,ben de baktım eski konularına.
sen zeki bir kızsın,nasıl bu kapana kıstırdın kendini şaşırdım.
kendine verdiğin değer kadar değer görürsün bu dünyada.kendine layık bulduğunu yaşarsın.
yazık etme kendine.
her sorun aşılır da bir adam ahlaksızsa ondan bir halt olmaz.
herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)

en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)
haydi hayırlısı şirine.

zor olacagini biliyordun zaten canim,sakin pes etme.gonder gitsin,seni hakeden biri olsa aldatmazdi.israrla anlat vaz gectigini olmayacagini hayatina onunla devam etmek istemedigini

kangren olmuş artık bu ilişki,ben de baktım eski konularına.
sen zeki bir kızsın,nasıl bu kapana kıstırdın kendini şaşırdım.
kendine verdiğin değer kadar değer görürsün bu dünyada.kendine layık bulduğunu yaşarsın.
yazık etme kendine.
her sorun aşılır da bir adam ahlaksızsa ondan bir halt olmaz.

haydi hayırlısı şirine.
vallahi canım doğru söylüyorsun yaşadığım şehirde millet bana hayran hem işimle hem özel hayatımla ama kurtulamıyorum işte bu adamdan vallahi artık kendime çok kızıyorum beni sıkıştırdı kapana :( ama çıkacağım elbette bedeli ne olursa olsun ben kalkarım ayağa korkmayacağım ondan biliyorum ki canı acıdığında canımı yakmak isteyecek saldıracak bana ailem keşke yanımda olsaydı onlarda bi yerde kendi hayatlarını yaşıyorlar işte yaşadığım bu sıkıntıdan haberleri yok :( teşekkürler canım desteğin için

zor olacagini biliyordun zaten canim,sakin pes etme.gonder gitsin,seni hakeden biri olsa aldatmazdi.israrla anlat vaz gectigini olmayacagini hayatina onunla devam etmek istemedigini
işte dün denemdim baktım gözü döndü işin rengi gene değişecek bıraktım anlatmadım tüketmiş beni kendine karşı uğraşmadım ama yapamıyorum işte zora ki oldu katlanamıyorum ruhuma aykırı

Back
X