• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım önce boyattım. üstüne de ombre yaptırdım. Allahtan kitabımı götürmüştüm de onu okudum. yoksa kafayı yerdim. zaten kuaförde hep canım sıkılmıştır.
K kalemero çeyiz muhabbeti yaplmış ben evlendiğimde yeni asistan olmuştum. bir ay maaş aldım evlendim. o nednele çyiz falan alamadı. kv ve kp de paramızın üstüne yattıkları için bildiğin çulsuzduk. annmein aldıklarını kullandım hep allah razı olsun. bence de şimdi para biriktir. snra gönlüne göre alırsın.
e peki nasıol oldu canım? ombreyı yaptırmadan altına ne renk boyattın aslında dogal acık kumral sacı olanlara cok yakısıyor renk gecıslerı fılan
benım suanda sacım bebek sarısı röfle ama sacım cabuk ucuyor 5-6 cm cıkmıs durumda 3 ay oldu boyatalı sımdı dıp yaptırayım dıyorum ama ne bılım duz renk saclarda bana gore degıl ama ombre benlıgımızı bızden aldı hayran hayran bakıyoruz :D

güle güle giy.
ayagında eskisin.:KK24:

Teşekkürler canım

işte bende aynı fikirdeyim bir de korkuyorum başkasını beğenirim çat diye kaldırıp atarım zaten bunu beğenmemiştim diye :confused: dün avm ye gittim aklım çıktı o şeyleri görünce şimdiye kadar dönüp bakmamışım haa ama görünce insan beğeniyor almak istiyor işte onu yapana kadar para biriktirip zamanı geldiğinde hepsini uyum içinde almak daha matıklı bana görede ama ne bilim bi aklıma düştü işte ben de pek sevmem öyle cıncık bıncık

Bekle bence de ben bir kaç ay içinde evlendim ve evlenirken aldım çoğu şeyimi çokta severek kullanıyorum iyiki eskiden almamışım.. Eskiden alınanları kullanmıyorum mesela şu an.. Atıl halde bir köşede bekliyor...

Ruya Ruya guzelmis gule gule kullan canim

Sağol cnm teşekkürler

:)
Rüyacım güle güle kullan :KK66:

Teşekkürler Farmasi cim bu konu olmasaydı eminim ki böyle indirimli almak için beklemezdim ihtiyacım olduğu an alırdım hemen... İyi ki birikimci hatun olmuşumm :)

e peki nasıol oldu canım? ombreyı yaptırmadan altına ne renk boyattın aslında dogal acık kumral sacı olanlara cok yakısıyor renk gecıslerı fılan
benım suanda sacım bebek sarısı röfle ama sacım cabuk ucuyor 5-6 cm cıkmıs durumda 3 ay oldu boyatalı sımdı dıp yaptırayım dıyorum ama ne bılım duz renk saclarda bana gore degıl ama ombre benlıgımızı bızden aldı hayran hayran bakıyoruz :D
canım zemin kumral kahve üstündeki ombre kızıl sarı. ben beğendim. kim gördüyse de beğendiğini söyledi.

papatya , çok merak ettim yahu. :KK49::KK49:
benim de saçlarım kumral. yazın özellikle açılıyor. hiç ihtiyaç duymadım ama ombre fotolarını inceledim nette nefis saçlar var.
tabbii kuaföre de baglı acaba dedim kendime de :KK8: bir çılgınlığa bakar.
saçım kısa ama uzatacagım artık..
**

Asmum, aynen o yüzden .. ben ac kere dr. gittim. burun spreyleri haplar pastiller bir işe yaramadı.
tuzlu su rahatlama saglıyor biraz daha uzun süre gidiyor.

bence de canım sen paranı biriktir hem toplu alman daha zevkli olur :) o manyağa da güçlü olduğunu hissettir, sonradan pisleşir diye korkuyorum diyosun ya güçlü olduğunu gördüğünde hiçbir şey yapamaz merak etme..
evet bencede daha zevkli olur hemde bilirsin ne için aaldığını daha heycanlı olur daha mutlu olurum :) evet ona öyle davranmalıyım takmadığımı ve altta kalmayacağımı göstermeliyim teşekkürler :)

Ben kapalıyım denizde güneşte yok anlaycağın :KK51:

çeyiz olayına gelince. benim çeyizime aldığım ilk parçam teflon tencere takımıydı. acemiliğimdi.. hiç sevmiyorum onları :) mesela şimdi seramikler çok güzel..
onun dışında çeyizime bişeyler aldım. ıvır zıvır deil büyük şeylerimi aldım. halada çok beğeniyorum. hepte beğenirim..
ben 2012de çayiz aldım mesela sene şuan 2014.. ben hala evlenmedim.. annem çok üzülüyor mesela çeyizlerimi görünce..
aldığım şeyleri çok beğenerek aldığım için pişman değilim.. ama şuan keşke almasaydım para biriktirseydim diyorum..

ben çok sık grip olurum bu ondan olayımı acaba. mesela genizlerim kışın bi doldumu pir dolardı.. benimkde başa vuruyormuş. ben gusul alınca bile suyu değdirmeye borlanıyorum tuzlu su ile nasıl olur :KK43:
bence gene girebilirsin kapalı olup denize giren bayan çok görüyorum ama tabi fırsatın varsa ve denizli bir şehirde yaşıyorsan :) evet evet bende almayacağım vazgeçtim dün bir heves geldi ama düşününce mantıksız yani

kızlar hiç çeyizim yok sizce alayım mı bazı şeyleri mesela bir kahvaltı seti yemek takımı vb... şeyleri ne dersiniz yoksa biriktirdiğim parayla mı alırım ... ben şöyle düşünüyorum kredi kartını her şekilde harcıyorum bari onları alarak harcamış olayım bari limit olmayınca gereksiz alışveriş yapmam ne dersiniz ?
canım birini düşünerek alacaksan alma soonra ilişki bitince insanın hevesi de kalmıyor. ben birikim yapıyorum her sene yeni şeyler çıktığı için

papatya , çok merak ettim yahu. :KK49::KK49:
benim de saçlarım kumral. yazın özellikle açılıyor. hiç ihtiyaç duymadım ama ombre fotolarını inceledim nette nefis saçlar var.
tabbii kuaföre de baglı acaba dedim kendime de :KK8: bir çılgınlığa bakar.
saçım kısa ama uzatacagım artık..
**

Asmum, aynen o yüzden .. ben ac kere dr. gittim. burun spreyleri haplar pastiller bir işe yaramadı.
tuzlu su rahatlama saglıyor biraz daha uzun süre gidiyor.
ben koltukta dokuz doğurdum ama güel oldu.
ayyy kızlar u aralar o kadar çok alışveriş yapasım var ki. incik boncuk almak istiyorum. uzun zamandır kendime hiç takı almadım. hafta sonu şehir dışında olacağım. orada birşeyler alırım ama acayip ürtüyorlar. yani mesela bir bujiteriye girsem de bir şey bulamasam hem beni dürtenler gitmiş olur hem de ben rahatlamış olurum.

Teşekkürler canım

Bekle bence de ben bir kaç ay içinde evlendim ve evlenirken aldım çoğu şeyimi çokta severek kullanıyorum iyiki eskiden almamışım.. Eskiden alınanları kullanmıyorum mesela şu an.. Atıl halde bir köşede bekliyor...

Sağol cnm teşekkürler

:)

Teşekkürler Farmasi cim bu konu olmasaydı eminim ki böyle indirimli almak için beklemezdim ihtiyacım olduğu an alırdım hemen... İyi ki birikimci hatun olmuşumm :)
işte ne bileyim banada bi esti görünce böyle cici cici ama düşününce mantıksız çok değişiyor karesi var yuvarlağı var elipsi var sürekli değişiyor tabak şekli bile :) para biriktiririm inşallah hayırlısıyla nişanlanırım da tez zamanda alırım cici cici :)

canım birini düşünerek alacaksan alma soonra ilişki bitince insanın hevesi de kalmıyor. ben birikim yapıyorum her sene yeni şeyler çıktığı için
yok işte biri yok ki :) var olan elimde patladı biliyorsunuz :) onun için değil aklıma esti sadece :)

ben koltukta dokuz doğurdum ama güel oldu.
ayyy kızlar u aralar o kadar çok alışveriş yapasım var ki. incik boncuk almak istiyorum. uzun zamandır kendime hiç takı almadım. hafta sonu şehir dışında olacağım. orada birşeyler alırım ama acayip ürtüyorlar. yani mesela bir bujiteriye girsem de bir şey bulamasam hem beni dürtenler gitmiş olur hem de ben rahatlamış olurum.
iyi canm hayırlı olsun güle güle kullan :) ben de alışveriş dürtümü öyle küçük şeyler alarak bastırıyorum ojeydi küpeydi bu dürtü yapılması lazım yoksa rahat bırakmıyor beni :) 1.000 lira harcayana kadar 100 lira harcayayım :)

iyi canm hayırlı olsun güle güle kullan :) ben de alışveriş dürtümü öyle küçük şeyler alarak bastırıyorum ojeydi küpeydi bu dürtü yapılması lazım yoksa rahat bırakmıyor beni :) 1.000 lira harcayana kadar 100 lira harcayayım :)
ay ben eskiden su gibi para harcardım. bir ay içinde kıyafete öyle çok para verirdim ki...buraya takıldığımdan beri bıraktım. ama yine de ara sıra geliyorlar bana soldan soldan...ben gideyim de bir iki küpe falan alayım da içimdeki şeytanı susturayım...

bence gene girebilirsin kapalı olup denize giren bayan çok görüyorum ama tabi fırsatın varsa ve denizli bir şehirde yaşıyorsan :) evet evet bende almayacağım vazgeçtim dün bir heves geldi ama düşününce mantıksız yani

EVET HAŞEMA GİYEREK GİDEBİLİRİM AMA HİÇ DENEMEDİM. SANIRIM O ŞEKİL GİYİNMEK BANA GÖRE DEĞİL :)
DENİZLİ ŞEHİRDEYİM :)

Back
X