Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler inşallah bereketli olur yatırımlarımız :)Diren @_asmunikal_
allah bereket versin. Biz de haftaya gün paramızı alacağız, inşallah uygunundan altına çevireceğiz.
uvvvv çok havalı olmuş bebeğimmm güle güle kullannn :)Eki Görüntüle 1301213 Kızlar saçım budur. Uçlar kızıl sarı üst Kısım Kumral kahve. Tabi saçlarım böyle dalgalı değil. Düzleştirici ile Yaptılar böyle
ya ben çok istiyorum kılmayı ama o hareketleri ezberleyemiyorumsabah namazından bahsedilmişken de şunları paylaşmadan edemeyeceğim
Sabah namazını kılan, Allah'ın garantisindedir
Sabah namazı, günün ilk imtihanı, ilk ibadetidir. Dolayısıyla güne iyi başlayıp ilk imtihanı başarmalıyız ki, diğer imtihan ve tehlikelere karşı daha güçlü ve donanımlı olalım
Nitekim Peygamberimiz (a.s.m.), "Kim sabah namazını kılarsa, Allah'ın garantisi altındadır." (Kütüb-i Sitte, c.17, s.541) buyurarak bu gerçeği belirtmiyor mu?
sabah namazının sünnetinin önemi içinse şu hadisi sık sık akla getirmek lazım canlar :)
"Sizi atlılar kovalayacak bile olsa sabah namazının iki rekât sünnetini terk etmeyin.",
"O, dünyanın tamamından hayırlıdır." buyrulmuştur. (Kütüb-i Sitte, c.8, s.424)
Sabah namazı o kadar önemlidir ki, onun sünneti bile teheccüd namazından sonra en kuvvetli sünnettir.
Hz. Ömer (ra) yaralıyken bile sabah namazını kıldı
diğer bir örnek
Yine Hendek Savaşında yaralanan Sa'd bin Rebi (r.a.) için mescidin içinde çadır kurulmuş, kanları akarken orada namazını kılmış ve bu hal üzere vefat etmişti.
rekatları mı karıştırıyorsun ?ya ben çok istiyorum kılmayı ama o hareketleri ezberleyemiyorumunutuyorum karışıyor
korkuttun beni ha bu ne demek tövbe tövbe :)Günaydınlar
Sabahları namaz vaktinde şeytan işi gücü bırakıp dikiliyor baş ucuma. Yine kalkamadım.
evettt ya bir de nerde kalkılıyor onlarırekatları mı karıştırıyorsun ?
günaydın kızlar.
doubleanne hayırlı doğumlar dilerim canım,dualarım seninle.
@Papatya saçlar harika tatlım,güle güle kullan.
iyi yolculuklar bu arada.
yesa özlettin kendini ,daha sık uğrayabilsen keşke.
@delimideli sen de az yazıyorsun,ben zevkle okuyordum,sen de dön eski formuna lütfen.
evettt ya bir de nerde kalkılıyor onları
çok saol canm Allah razı olsun bende yanlış kılmaktan korkup denemiyorum karıştırınca... bu gün regl oldum bitsin başlarım inşallah :) video izleyeceğim o hareketleri öğrenip karıştırmamak için zatenbak şurada ne güzel bir tablo hazırlamışlar Allah razı olsun
Eki Görüntüle 1301630
kalemerocum resimli namaz nasıl kılınır ya da tek tek örneğin sabah namazı , öğlen namazı nasıl kılınır desek nette o kadar çok uygulama ile karşılaşırız kievettt ya bir de nerde kalkılıyor onları
yanlış olsunçok saol canm Allah razı olsun bende yanlış kılmaktan korkup denemiyorum karıştırınca... bu gün regl oldum bitsin başlarım inşallah :) video izleyeceğim o hareketleri öğrenip karıştırmamak için zaten