- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın canım :)bereketli olsun farmasi![]()
aynen ya bende bile heycanlandım ayyy papatya bende istiyorumm yaaa :) böyle bıcır bıcır bir kız çocuğu :)doubleanne sağ salim kurtulmuştur inşallah. Ayyyy ne kadar Heyecanlı...
Di miiiiiii ama çok Heyecanlı... 2 tane bebiş...aynen ya bende bile heycanlandım ayyy papatya bende istiyorumm yaaa :) böyle bıcır bıcır bir kız çocuğu :)
oyy ne güzel biri doyar biri acıkır biri susar diğeri ağlar :) amin canm inşallah düzgün bir baba bulabilseydik Rabbim evladı verir inşallah :) biliyorsun ben baba da takıldımDi miiiiiii ama çok Heyecanlı... 2 tane bebiş...
Allah gönlüne göre verir inşallah... Hayırlı bir evlat verir Rabbim sana inşallah....
ay ben 2. Bebeği yapabilseydim ismi bile hazırdı... Hem kız hem erkek...![]()
Canım ben oğlumun doğumunda sağlık problemleri yaşadım. İkimiz de Ölümden döndük. Zaten erken doğumda ve düşük kilolu idi.oyy ne güzel biri doyar biri acıkır biri susar diğeri ağlar :) amin canm inşallah düzgün bir baba bulabilseydik Rabbim evladı verir inşallah :) biliyorsun ben baba da takıldımayy canm çok iyi olur aslında 2.çocuk eee geç değil hanii :)
denemelere başla bence neden olmasın yani gencecik kadınsın :)
![]()
aaa anladım canm çok geçmiş olsun eee tabi öyleyse çok doğru Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin...oğlununn bir rahatsızlığı var mı konularına hiç bakmadımCanım ben oğlumun doğumunda sağlık problemleri yaşadım. İkimiz de Ölümden döndük. Zaten erken doğumda ve düşük kilolu idi.
Oğlum 5 taşımda iken tekrar doktora gittik ve doktorumuz bize hiç olumlu şeyler söylemedi.
Bir kaç ay önce bir topik açtım. Eşimle yeniden düşündük ve dene eye karar verdik. 10 yaş olacaktı ama iyi olacağını düşündük. Topikte de çok olumlu dönüşler oldu. Bu Kez yaşadığım rahatsızlık konusunda uzman bir doktora gittim. %80 oranında risk var. Aynı Rahatsızlığı yaşayabilirim. Ve anne ölüm oranı yüZde 60. Eşimle düşündük taşındık vazgeçtik. Çok üzüldüm ama Rabbim inşallah oğlumuza sağlıklı nir ömür verir. Onun Acısını göstermez bize
Yok canım çok şükür oğlumda bir sıkıntı yok. Hiperaktivite tedavisi göre bir süre. Onun dışında Sıkıntımız yok. Ama çok zor günlerdi. Allah kimseye yaşatmasın.aaa anladım canm çok geçmiş olsun eee tabi öyleyse çok doğru Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin...oğlununn bir rahatsızlığı var mı konularına hiç bakmadımyeni bir bebiş candır ama sonuçta senn sağlığın söz konusu olsun Rabbim vermiş bir tane can sana :)
aaa çok güncel çağımızın bir neyiii diyeyim bilemiyorum... genelde çok zeki çocuklarda oluyor bunu çok mesele etme takma kafana çok şükür bu aşılamayacak bi problem değil :)Yok canım çok şükür oğlumda bir sıkıntı yok. Hiperaktivite tedavisi göre bir süre. Onun dışında Sıkıntımız yok. Ama çok zor günlerdi. Allah kimseye yaşatmasın.
Bütün testleri yapıldı. IQ su çok yüksek ama bu da okul ve sınıf içinde problem oluşturuyor. Öğretmenimiz anlayışlı ve bilinçli. Onunla sürekli iletişim halindeyiz. Rabbim başka dert vermesin inaşşalh.aaa çok güncel çağımızın bir neyiii diyeyim bilemiyorum... genelde çok zeki çocuklarda oluyor bunu çok mesele etme takma kafana çok şükür bu aşılamayacak bi problem değil :)