• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez Varyemez hımm anladım senn şimdi ne yaptığını anlaıkta olsa kara geçiriyorsa al sat yapıyorsun :) kazancın hayırlı olsun...
DonukPudra DonukPudra atamadım sana ojeyi :) acil bi işim çıktı erken çıktım işten ama bundan sonra paylaşırımm :)
doubleanne doubleanne inşallah bebişleriyle huzur içinde evindedir :)
herkese iyi akşamlar :)

aynen ya bende bile heycanlandım ayyy papatya bende istiyorumm yaaa :) böyle bıcır bıcır bir kız çocuğu :)
Di miiiiiii ama çok Heyecanlı... 2 tane bebiş...
Allah gönlüne göre verir inşallah... Hayırlı bir evlat verir Rabbim sana inşallah....
ay ben 2. Bebeği yapabilseydim ismi bile hazırdı... Hem kız hem erkek...:KK61::KK61:

Di miiiiiii ama çok Heyecanlı... 2 tane bebiş...
Allah gönlüne göre verir inşallah... Hayırlı bir evlat verir Rabbim sana inşallah....
ay ben 2. Bebeği yapabilseydim ismi bile hazırdı... Hem kız hem erkek...:KK61::KK61:
oyy ne güzel biri doyar biri acıkır biri susar diğeri ağlar :) amin canm inşallah düzgün bir baba bulabilseydik Rabbim evladı verir inşallah :) biliyorsun ben baba da takıldım :KK70::KK70::KK70:ayy canm çok iyi olur aslında 2.çocuk eee geç değil hanii :) :Ddenemelere başla bence neden olmasın yani gencecik kadınsın :):anneadayı::KK46:

Kizlar hakkimizda herseyin hayirlisi doubleanne iidir inslh
bizde yarin koye cikioruz sabh kaynimla normalde bu aksam gitcektik ama kaynim ev aldiya badana yapiyorlar sinrada parke ve temizlik yapilip kiraya verilcek esimin kuzenleriyleiz oturuyoruz sindi kahve ictik karagul izlioz yarin saba 8:30da koye gidicez aksam 5/6gibi ineriz kaynimla onlar gene eve gider badana devam ederler pazarteside arkadasima gitcem gunduz aksamada baska bi arkadasa bahsetmistimya muhabbeti koparan o ilk defa mesaj cekti gekmediniz die bnde paArresi gelrz dedm annm anlatti arkadasin halasiyla annm arkadas dusuk flan yapmis asilama flan yapmislar abisininde bebegi olunca kimseyle gorusmemis zpsikolojisi bozukmus yani bakalm sadexe cagirdigi icin gidiyorum zatn samimi olmadim mesajda da banada anlatabilirdi soncta neyse banada degisik bi hava olur enazindan oyle soguk davranmaz zten ondan emibimde bu sogukluga anlam verememistim gidince anlariz artik

oyy ne güzel biri doyar biri acıkır biri susar diğeri ağlar :) amin canm inşallah düzgün bir baba bulabilseydik Rabbim evladı verir inşallah :) biliyorsun ben baba da takıldım :KK70::KK70::KK70:ayy canm çok iyi olur aslında 2.çocuk eee geç değil hanii :) :Ddenemelere başla bence neden olmasın yani gencecik kadınsın :):anneadayı::KK46:
Canım ben oğlumun doğumunda sağlık problemleri yaşadım. İkimiz de Ölümden döndük. Zaten erken doğumda ve düşük kilolu idi.
Oğlum 5 taşımda iken tekrar doktora gittik ve doktorumuz bize hiç olumlu şeyler söylemedi.
Bir kaç ay önce bir topik açtım. Eşimle yeniden düşündük ve dene eye karar verdik. 10 yaş olacaktı ama iyi olacağını düşündük. Topikte de çok olumlu dönüşler oldu. Bu Kez yaşadığım rahatsızlık konusunda uzman bir doktora gittim. %80 oranında risk var. Aynı Rahatsızlığı yaşayabilirim. Ve anne ölüm oranı yüZde 60. Eşimle düşündük taşındık vazgeçtik. Çok üzüldüm ama Rabbim inşallah oğlumuza sağlıklı nir ömür verir. Onun Acısını göstermez bize

Canım ben oğlumun doğumunda sağlık problemleri yaşadım. İkimiz de Ölümden döndük. Zaten erken doğumda ve düşük kilolu idi.
Oğlum 5 taşımda iken tekrar doktora gittik ve doktorumuz bize hiç olumlu şeyler söylemedi.
Bir kaç ay önce bir topik açtım. Eşimle yeniden düşündük ve dene eye karar verdik. 10 yaş olacaktı ama iyi olacağını düşündük. Topikte de çok olumlu dönüşler oldu. Bu Kez yaşadığım rahatsızlık konusunda uzman bir doktora gittim. %80 oranında risk var. Aynı Rahatsızlığı yaşayabilirim. Ve anne ölüm oranı yüZde 60. Eşimle düşündük taşındık vazgeçtik. Çok üzüldüm ama Rabbim inşallah oğlumuza sağlıklı nir ömür verir. Onun Acısını göstermez bize
aaa anladım canm çok geçmiş olsun eee tabi öyleyse çok doğru Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin...oğlununn bir rahatsızlığı var mı konularına hiç bakmadım :( yeni bir bebiş candır ama sonuçta senn sağlığın söz konusu olsun Rabbim vermiş bir tane can sana :)

aaa anladım canm çok geçmiş olsun eee tabi öyleyse çok doğru Allah evladını sana bağışlasın acısını göstermesin...oğlununn bir rahatsızlığı var mı konularına hiç bakmadım :KK43: yeni bir bebiş candır ama sonuçta senn sağlığın söz konusu olsun Rabbim vermiş bir tane can sana :)
Yok canım çok şükür oğlumda bir sıkıntı yok. Hiperaktivite tedavisi göre bir süre. Onun dışında Sıkıntımız yok. Ama çok zor günlerdi. Allah kimseye yaşatmasın.

Yok canım çok şükür oğlumda bir sıkıntı yok. Hiperaktivite tedavisi göre bir süre. Onun dışında Sıkıntımız yok. Ama çok zor günlerdi. Allah kimseye yaşatmasın.
aaa çok güncel çağımızın bir neyiii diyeyim bilemiyorum... genelde çok zeki çocuklarda oluyor bunu çok mesele etme takma kafana çok şükür bu aşılamayacak bi problem değil :)

aaa çok güncel çağımızın bir neyiii diyeyim bilemiyorum... genelde çok zeki çocuklarda oluyor bunu çok mesele etme takma kafana çok şükür bu aşılamayacak bi problem değil :)
Bütün testleri yapıldı. IQ su çok yüksek ama bu da okul ve sınıf içinde problem oluşturuyor. Öğretmenimiz anlayışlı ve bilinçli. Onunla sürekli iletişim halindeyiz. Rabbim başka dert vermesin inaşşalh.

Back
X