• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

DOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...

Farmasi 2000 okudu
darkseaa 2000
kalemero 500 okudu :)
joeyfun 2000 okudu :)
kgokce 1000
asminukal 1000
papatya 500
azrasılam 1000 okudu :)
delimideli 5141 okudu :)
snowy 1000
donukpudra 500

kalan 0

doubleanne doubleanne rahatsız olmasaydım bende okuyacaktım esmalardan ama içten içe dua ediyorum inşallah bebbişine sağlıkla kavuşursun..

Kızlar
Bir şeye takıldım yardımcı olur musunuz bana ?

özet geçeyim umarım işin içinden çıkmama yardım edersiniz...

Oturduğum apartmanda yaklaşık 8-10 yıldır oturuyorum daha önceden anlatmıştım annem babam rahatsız diye o yüzden evlenince de aynı apartmanda kiralık yer tuttuk. Annemin bir akrabası da bu apt. da hatta şu an alt katımda oturuyor...

Geçen gün bana misafirliğe birileri gelmek istemiş numaram olmadığı için o kişilerde alt katımda oturan yengeme arattılar haber vermek için...

Telefonda "şimdi gelin hep beraber " dedim. akşama dediler.. Neyse akşam 8 gibi yengem aradı gelmediler mi diye.. yok dedim gelmediler. sen ne zaman geliceksin ? diye sordum gelirim dedi.. saat 9 buçuk gibi kahveye geldiler misafirler...

Aradım yengemi gelmiyormusun geldiler diye.. " ben sana geldim kapıyı çaldım , 'kim o' dedin kapıyı açmadın bana " dedi.. "Ya olur mu oyle şey duymadım kapıyı gel hadi " falan dedimse de gelmedi yukarı... Hatta bir kere daha aradım bu defa da telefonu açmadı..

Bir kaç gün önce oldu bu olay.. İşlerim vardı , Kv gittim falan derken fazla üstünde durmadım bende açıkçası..

Bu akşam gittim kapısını çaldım. "Küstün mü yoksa bana kaç gündür görüşmüyoruz "dedim.. "Evet küstüm " dedi.. "Sen kapıyı açmadın bana" dedi.. anlattım hatta yemin ettim " duymadım kapıyı , çalmadı kapı , çalsa neden açmayayım hemde üstüne üstlük misafir bekliyorum " dedim se de dinlemedi beni... komşumuza telefon ettim dayanamamış kalktı geldi barıştırsın diye.. Onun yanında da aynı şekilde konuştu sadece dedi ki " ben kimseye küs değilim ama konuşmak istemiyorum.. Yeterince derdim var bir de RÜYA'nın derdine üzülemeyeceğim
.. Bende özür dilemek amaçlı derdimi anlatmaya çalışıyorum , " Kaç yaşında kadınım uydurucam mı " diyor , " kim o dedin açmadın " diyor başka bişi demiyo...

Üzerimde emeği var düğünümde çok yardımcı oldu hatta apt. da bir tek ona giderim kahve içmeye.. Derdimi anlatırım.. Akrabamız yengem sonuçta.. Kırgınlık dargınlık olsun asla istemedim , istemiyorum da ...

Nedir neyin nesidir anlamadım kızlar çıkamıyorum işin içinden :( Nerden duydu " kim o " dendiğini ? Kapıyı çaldım diyor ben nasıl duymadım kapıyı misafir beklerken ? Aklım almıyo :(

Kendimi onun yerine koyuyorum kim o deseler açmasalar bende olsam kızarım Ama olay şu ki ne kim o diye seslendim ne de kapının çaldığını duydum... Ama onu inandıramıyorum :(

Napmalıyım sizce kızlar nasıl davranmalıyım ? bir akıl verin bana :(

Kizlar okudum usten yazilanlari maasi cektik ve bitti :( gram altin aldm 85tl artan 15tlye dolar dusukmus 7dolar yaptirdim bankamatige de 50tl koydum elde kalan 50tl pazar yapcm cuma gunu fatura paralarinu borc alcz 180market yaptim ama aaz az aldim evde bisi olmayinca az bisi oldu ama ne yapalm firin aldim 320tl pesin verdm istanbul avmyede 150verdim 220tl borcun kaldi onuda bidahaki ay sifirlicm inslh of of skldm maasimin yetmemesinden :( bi is bulsam rahatlicam :(

Ruya Ruya canım anlattıklarımdan ben de birşey anlamadım. Nasıl oluyor kadın nasıl ses duyuyor tövbe tövbe. Bence çok üstüne gitme. Sen elinden geleni yapmışsın sonuçta. Girmişsin derdini anlatmışsın. Onun bu kadar inat etmesi normal mi? Olmuş bi yanlış anlaşılma dese orta yol bulunsa ne güZel olurdu. Bira sessiz kal bakalım ne olacak.

Şu akademik camiadaki küskünlüklerden, fesatlıklardan, sürtüşmelerden usandım artık. Nerdeyse profesör olacağım kurtulamadım gitti. Canım çok sıkkın bugün.

Ruya Ruya bnce yengeniz başka bişeye darılmış bunuda bahane etmiş gibi geldi düşünüyorum da kocaman kadınsınız yalanmı diyeceksiniz yani birde o da evde olduğunuzu biliyor sizde geleceğini açmamak için herhangi bir sebeb yok beklenen misafir sonuçta çok ilginç geldi tutumu bana

Bugün kumbarama 1tl atcam çünkü maaşıma kadar 50tlm kaldı onu harcamamaya çalışıyorum
bzmde en büyük sıkıntımız maaş günümüzün belli olmaması çok kötü bir durum sözde cuma günü yatacaktı

doubleanne doubleanne rahatsız olmasaydım bende okuyacaktım esmalardan ama içten içe dua ediyorum inşallah bebbişine sağlıkla kavuşursun..

Kızlar

Oturduğum apartmanda yaklaşık 8-10 yıldır oturuyorum daha önceden anlatmıştım annem babam rahatsız diye o yüzden evlenince de aynı apartmanda kiralık yer tuttuk. Annemin bir akrabası da bu apt. da hatta şu an alt katımda oturuyor...

Geçen gün bana misafirliğe birileri gelmek istemiş numaram olmadığı için o kişilerde alt katımda oturan yengeme arattılar haber vermek için...

Telefonda "şimdi gelin hep beraber " dedim. akşama dediler.. Neyse akşam 8 gibi yengem aradı gelmediler mi diye.. yok dedim gelmediler. sen ne zaman geliceksin ? diye sordum gelirim dedi.. saat 9 buçuk gibi kahveye geldiler misafirler...

Aradım yengemi gelmiyormusun geldiler diye.. " ben sana geldim kapıyı çaldım , 'kim o' dedin kapıyı açmadın bana " dedi.. "Ya olur mu oyle şey duymadım kapıyı gel hadi " falan dedimse de gelmedi yukarı... Hatta bir kere daha aradım bu defa da telefonu açmadı..

Bir kaç gün önce oldu bu olay.. İşlerim vardı , Kv gittim falan derken fazla üstünde durmadım bende açıkçası..

Bu akşam gittim kapısını çaldım. "Küstün mü yoksa bana kaç gündür görüşmüyoruz "dedim.. "Evet küstüm " dedi.. "Sen kapıyı açmadın bana" dedi.. anlattım hatta yemin ettim " duymadım kapıyı , çalmadı kapı , çalsa neden açmayayım hemde üstüne üstlük misafir bekliyorum " dedim se de dinlemedi beni... komşumuza telefon ettim dayanamamış kalktı geldi barıştırsın diye.. Onun yanında da aynı şekilde konuştu sadece dedi ki " ben kimseye küs değilim ama konuşmak istemiyorum.. Yeterince derdim var bir de RÜYA'nın derdine üzülemeyeceğim
.. Bende özür dilemek amaçlı derdimi anlatmaya çalışıyorum , " Kaç yaşında kadınım uydurucam mı " diyor , " kim o dedin açmadın " diyor başka bişi demiyo...

Üzerimde emeği var düğünümde çok yardımcı oldu hatta apt. da bir tek ona giderim kahve içmeye.. Derdimi anlatırım.. Akrabamız yengem sonuçta.. Kırgınlık dargınlık olsun asla istemedim , istemiyorum da ...

Nedir neyin nesidir anlamadım kızlar çıkamıyorum işin içinden :KK43: Nerden duydu " kim o " dendiğini ? Kapıyı çaldım diyor ben nasıl duymadım kapıyı misafir beklerken ? Aklım almıyo :KK43:

Kendimi onun yerine koyuyorum kim o deseler açmasalar bende olsam kızarım Ama olay şu ki ne kim o diye seslendim ne de kapının çaldığını duydum... Ama onu inandıramıyorum :KK43:

Napmalıyım sizce kızlar nasıl davranmalıyım ? bir akıl verin bana :KK43:

çok ilginç çocuğun fln bar mı canım o kim o demiş olabilir mi ?

Şu akademik camiadaki küskünlüklerden, fesatlıklardan, sürtüşmelerden usandım artık. Nerdeyse profesör olacağım kurtulamadım gitti. Canım çok sıkkın bugün.
canım akademisyenlikte dönen şeyler o kadar iğreti edici ki. lisans eğitim sırasında bile gördüklerim yetti ego savaşları vs. hiç kimseye yakışmayan şeyler Allah kolaylık versin

canım akademisyenlikte dönen şeyler o kadar iğreti edici ki. lisans eğitim sırasında bile gördüklerim yetti ego savaşları vs. hiç kimseye yakışmayan şeyler Allah kolaylık versin
Sadece lisans Eğitim'in sırasında gördüklerinde bunları söylüyorsan lisans üstü eğitimde neler görürdün neler.
Gerçekten çok bunalıyorum bazen. Sebepsiz yere küsmeler laf sokmalar ters bakmalar dedikodular. Gerçekten bazen usandırıcı oluyor.

DOUBLE ANNENİN MİNİK KUZUCUĞUNA YÜCE RABBİMİN ŞİFA İHSAN ETMESİ NİYETİYLE
16641 YA LATİF PAYLAŞIMI

öncesinde

10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kes la ilahe illallah
10 kez salavat

okuyup kaç tane ya latif alırsanız ona devam edebilirsiniz ...

Farmasi 2000 okudu
darkseaa 2000
kalemero 500 okudu :)
joeyfun 2000 okudu :)
kgokce 1000
asminukal 1000
papatya 500
azrasılam 1000 okudu :)
delimideli 5141 okudu :)
snowyy 1000 okudum
donukpudra 500

kalan 0

Sadece lisans Eğitim'in sırasında gördüklerinde bunları söylüyorsan lisans üstü eğitimde neler görürdün neler.
Gerçekten çok bunalıyorum bazen. Sebepsiz yere küsmeler laf sokmalar ters bakmalar dedikodular. Gerçekten bazen usandırıcı oluyor.
:) canım benim insanalr bir şey üretmek yerine zaten saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar. sen muhatap olmasan bile yakandan paçandan tutuyorlar

:) canım benim insanalr bir şey üretmek yerine zaten saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar. sen muhatap olmasan bile yakandan paçandan tutuyorlar
Inanılmaz bir ortam var. Güya bilim yuvası ama insanlar herşeyi konttol ediyor. Kim kimin odasına girdi. Kim kiminle konuştu. Kim ne kadar ders ücreti aldı. Kim kaç saat derse girdi. Yükselmeyi engellemeye çalışanlar, küs olanlar, öğrencilerini asistanlarını küs oldukları hoca ile konuşturmayanlar. Kimseye bulamıyorum. Ama üstümden çekmiyorlar ellerini.

Inanılmaz bir ortam var. Güya bilim yuvası ama insanlar herşeyi konttol ediyor. Kim kimin odasına girdi. Kim kiminle konuştu. Kim ne kadar ders ücreti aldı. Kim kaç saat derse girdi. Yükselmeyi engellemeye çalışanlar, küs olanlar, öğrencilerini asistanlarını küs oldukları hoca ile konuşturmayanlar. Kimseye bulamıyorum. Ama üstümden çekmiyorlar ellerini.
çok garip ama gerçek. hani hep deriz ya eğitim vs diye boş aslında :) birde asistanken yükselip ezenler oluyor biz hocamız hırsında ölüyordu adam başı göğe de ermedi. kendisini yetiştiren profun arakasaından işler karıştırdı rezil oldu sonuçta bölüm başkanı oldu ama b, gram saygı duyulmayan biri olup çıktı. tabi ki çok değerli hocalar da gördüm ama az :) canım kuyuya çekmeye muhakkak ki çalışırlar. bizim eğitim fakültesi ayrı ilçedeydi o ndenler hocalrla çok içli dışlıydık birlikte çok vakit geçirince yakından şahit oluyordum. bazı hocalarımız onlardan kaçıp bizimle takılıyordu :)

Kızlar

Nedir neyin nesidir anlamadım kızlar çıkamıyorum işin içinden :KK43: Nerden duydu " kim o " dendiğini ? Kapıyı çaldım diyor ben nasıl duymadım kapıyı misafir beklerken ? Aklım almıyo :KK43:

Kendimi onun yerine koyuyorum kim o deseler açmasalar bende olsam kızarım Ama olay şu ki ne kim o diye seslendim ne de kapının çaldığını duydum... Ama onu inandıramıyorum :KK43:

Napmalıyım sizce kızlar nasıl davranmalıyım ? bir akıl verin bana :KK43:
rüyacım çok ilginç gerçekten,yani bi de seni tanımıyor mu yengen,kim o diycen kapıyı açmıycan
küseceği varmışta bahane aıyormş gibi geldi bana,umarım yanılıyorumdur
Kizlar okudum usten yazilanlari maasi cektik ve bitti :KK43: gram altin aldm 85tl artan 15tlye dolar dusukmus 7dolar yaptirdim bankamatige de 50tl koydum elde kalan 50tl pazar yapcm cuma gunu fatura paralarinu borc alcz 180market yaptim ama aaz az aldim evde bisi olmayinca az bisi oldu ama ne yapalm firin aldim 320tl pesin verdm istanbul avmyede 150verdim 220tl borcun kaldi onuda bidahaki ay sifirlicm inslh of of skldm maasimin yetmemesinden :KK43: bi is bulsam rahatlicam :KK43:
cnm,inşallah iş bulursun en yakın zamanda

papatyacım,bitmez cnm akademik camianın kıskançlıkları
ALLAH kötü insanlardan uzak tuttsun hepimizi

minerva1988 minerva1988 changelife changelife bi toplantıya giriyoruz. Herkes birbirini yiyecek sanki. Ortam çok gergin. Çok kötü.
Ben çok çektim zaten. Mobbingin âlâsını yaşadım. Şimdi rahatım artık ama yine de bu saçma ilişkiler midemi bulandırıyor. Dün küs olanlar bugün can Ciğer. Profesörlüğüme az kaldı ve sanırım ben korkuyorum. Birileri engel olmaya çalışırsa diye. Çok dua ediyotum. Rabbim kötü insanlardan korusun inşallah

Back
X