doubleanne
rahatsız olmasaydım bende okuyacaktım esmalardan ama içten içe dua ediyorum inşallah bebbişine sağlıkla kavuşursun..
Kızlar
Bir şeye takıldım yardımcı olur musunuz bana ?
özet geçeyim umarım işin içinden çıkmama yardım edersiniz...
Oturduğum apartmanda yaklaşık 8-10 yıldır oturuyorum daha önceden anlatmıştım annem babam rahatsız diye o yüzden evlenince de aynı apartmanda kiralık yer tuttuk. Annemin bir akrabası da bu apt. da hatta şu an alt katımda oturuyor...
Geçen gün bana misafirliğe birileri gelmek istemiş numaram olmadığı için o kişilerde alt katımda oturan yengeme arattılar haber vermek için...
Telefonda "şimdi gelin hep beraber " dedim. akşama dediler.. Neyse akşam 8 gibi yengem aradı gelmediler mi diye.. yok dedim gelmediler. sen ne zaman geliceksin ? diye sordum gelirim dedi.. saat 9 buçuk gibi kahveye geldiler misafirler...
Aradım yengemi gelmiyormusun geldiler diye.. " ben sana geldim kapıyı çaldım , 'kim o' dedin kapıyı açmadın bana " dedi.. "Ya olur mu oyle şey duymadım kapıyı gel hadi " falan dedimse de gelmedi yukarı... Hatta bir kere daha aradım bu defa da telefonu açmadı..
Bir kaç gün önce oldu bu olay.. İşlerim vardı , Kv gittim falan derken fazla üstünde durmadım bende açıkçası..
Bu akşam gittim kapısını çaldım. "Küstün mü yoksa bana kaç gündür görüşmüyoruz "dedim.. "Evet küstüm " dedi.. "Sen kapıyı açmadın bana" dedi.. anlattım hatta yemin ettim " duymadım kapıyı , çalmadı kapı , çalsa neden açmayayım hemde üstüne üstlük misafir bekliyorum " dedim se de dinlemedi beni... komşumuza telefon ettim dayanamamış kalktı geldi barıştırsın diye.. Onun yanında da aynı şekilde konuştu sadece dedi ki " ben kimseye küs değilim ama konuşmak istemiyorum.. Yeterince derdim var bir de RÜYA'nın derdine üzülemeyeceğim
.. Bende özür dilemek amaçlı derdimi anlatmaya çalışıyorum , " Kaç yaşında kadınım uydurucam mı " diyor , " kim o dedin açmadın " diyor başka bişi demiyo...
Üzerimde emeği var düğünümde çok yardımcı oldu hatta apt. da bir tek ona giderim kahve içmeye.. Derdimi anlatırım.. Akrabamız yengem sonuçta.. Kırgınlık dargınlık olsun asla istemedim , istemiyorum da ...
Nedir neyin nesidir anlamadım kızlar çıkamıyorum işin içinden

Nerden duydu " kim o " dendiğini ? Kapıyı çaldım diyor ben nasıl duymadım kapıyı misafir beklerken ? Aklım almıyo
Kendimi onun yerine koyuyorum kim o deseler açmasalar bende olsam kızarım Ama olay şu ki ne kim o diye seslendim ne de kapının çaldığını duydum... Ama onu inandıramıyorum
Napmalıyım sizce kızlar nasıl davranmalıyım ? bir akıl verin bana