- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi alsamlar bayanlar.doubleannenin kuzusuna YA SAFİ okuyacagim ins. Allah im tezzamanda sifasoni versin ins. evlatlarimizla sinamasin.
kul yetismedikce hizir yetismezmis misali,okulda ing ogretmenleri kurs acmayinca ben de sertifikamla acmak istedim.olur dediler.cok sevindik esimle.cok sukur Allah a ,ins rahatca oderiz bundan sonra ev taksitini.hatta biraz birikim bile yapabiliriz belki.tabi yogun bir program oldu ,kizimla zor olacak ama ins altindan kalkarim.
aynen oyle farmasi.cok sukur diyorum cunku hic gundemde olan birsey degildi.Rabbim nasip etti,ins alnimin akiyla cikarim bu isten.mutlu 1988 haydi kolay gelsin ve de hayırlı olsun senin adına çok sevindim
bak Rabbim nasıl da kapıları açıveriyor biz kullar yeter ki girmesini bilelim
O'nun rızası olmayacak şeyleri yaşamamaya gayret edelim daha neler neler karşılayacaktır bizleri emin ol![]()
hergünmü vakti var mı ? cnmbir sürü uygulama var canım
lakin esmadan ya Rezzak 308 adet
ben dün altın vuruşu yaptım valla baya pahalıya patladı ama olsun hemen ödemeyeceğim zaten :) canm düşmeyecek gibi yükselişe geçtigram altın düşer mi kızlar sizce 82lere ??
yoksa alsam mı 2 gram daha almayı düşünüyorum..