• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun canım. İmşallah şimdi daha iyidir.
Eşimle Sıkıntımız yok çok şükür. Bence bu durumda annemin de etkisi var. Ben bunca yıldır eşimle yaşadığım hiç bir sıkıntıyı ufak da olsa aileme anlatmadım. Annem eşimi çok sever ve hep onu savunur. Bu sefer hem anneme gem de kardeşime babama anlattım. Annem de bana hak verdi ve eşime bu kez pabuç pahalı ona göre davran dedi. Babama da dedim bu böyle devam ederse boşayacağım diye. Sanırım bununda etkisi oldu.

Yatak Odası'nın tüm dolap çekmecelerini temizledik eşimle. O kadar ıvır zıvır nereden toplanıyor anlamıyorum. Yarın da giyinme odası ve oğlumun odasına gireceğim. Küçülenleri ayıracağım.

Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun canım. İmşallah şimdi daha iyidir.
Eşimle Sıkıntımız yok çok şükür. Bence bu durumda annemin de etkisi var. Ben bunca yıldır eşimle yaşadığım hiç bir sıkıntıyı ufak da olsa aileme anlatmadım. Annem eşimi çok sever ve hep onu savunur. Bu sefer hem anneme gem de kardeşime babama anlattım. Annem de bana hak verdi ve eşime bu kez pabuç pahalı ona göre davran dedi. Babama da dedim bu böyle devam ederse boşayacağım diye. Sanırım bununda etkisi oldu.

Yatak Odası'nın tüm dolap çekmecelerini temizledik eşimle. O kadar ıvır zıvır nereden toplanıyor anlamıyorum. Yarın da giyinme odası ve oğlumun odasına gireceğim. Küçülenleri ayıracağım.
sevindim canım zaten önemli bi sıkıntınız yoktu :) mutlu bi yuvanız var. eşine görev ver bol bol :)

M maviduvar1 birde mutfak sırları diye bir siteyi kullanıyorum. bzaen de tv de program yapanların sitesine göz atıyorum. ben yemek yapmayhı netten öğrendim :)

sevindim canım zaten önemli bi sıkıntınız yoktu :) mutlu bi yuvanız var. eşine görev ver bol bol :)
Bizim tek Sıkıntımız bu durumdu aslında. Esimin ailesi de büyük sıkıntı idi zamanında ama şimdi eşim de anladı bazı şeyleri. Bana baskı yapmıyor
M maviduvar1 birde mutfak sırları diye bir siteyi kullanıyorum. bzaen de tv de program yapanların sitesine göz atıyorum. ben yemek yapmayhı netten öğrendim :)
Bugün baktım canım. Tarifler tutuyor mu? Hiç yaptın mı

Bizim tek Sıkıntımız bu durumdu aslında. Esimin ailesi de büyük sıkıntı idi zamanında ama şimdi eşim de anladı bazı şeyleri. Bana baskı yapmıyor

Bugün baktım canım. Tarifler tutuyor mu? Hiç yaptın mı

canım kevser, cahide ve mutfak sırlarından tutmayan olmadı. alttaki yorumlarada göz atabilirsin. ben şimdiye kadar yemek pasta börek konusunda sıkıtnı yaşamadım bu sitelerde

doubleanne doubleanne gözün aydın canım umarım , umarım kısa sürede evenize de gelir bebişin
M maviduvar1 çok iyi yapmışsın, kadıncağızda sevinmiştir

bizede dün piyanğodan 2lt zeytin yağı çıktı, eşim bir öğrenciye bir meseleden dolayı yardım etmişti, onun velisi kendi yaptıkları zeytin yağından getirmiş dün bide 5 kiloluk zeytin ev yapımı , eşim almamış adam çok ısrar para veriyim demiş onuda almamış adam

:KK68:günaydın canlar

inşaallah ,dularımızın dileklerimizin gerçeğe dönüştüğü ,hastalarımızın şifa, dertlilerimizin deva ,darda kalmışlarımızın bolluk ,borçlularımızın ödeme kolaylığı bulduğu çok güzel bir haftasonu olur hepimiz için AMİN :KK68::KK68:

GÜNAYDIN HERKESE.. VE DE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMMM...
Varyemez Varyemez bacımm çok geçmiş olsunnn bücürünee... acil şifalar eee azcık havalar değişince oluyor bu geçişlerdee ... allah başka dert keder vermeyee...
minerva1988 minerva1988 bacımmm bari örtmenelr gününde bizden para gitmese diyecemm amaa ne yapsınlar o kadar çok öğretmen varki... boşver gitsin 40 tl.. iyi eğlencelerrr şimdiden

Back
X