• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın canım
ne demek estağfirullah Rabbim senden de hepimizden razı olsun....
çok sevindim kendi adıma da inşaallah '' hayra vesile olan hayrı yapan gibidir'' sözüne mazhar olabilmişimdir diyorum ne diyeyim ...
Allah'ım farmasiye de akıl fikir hidayet ver ameli makbul duası kabul bağışladığın kullarından eyle deyiverir misin
:KK60:
Demez miyim canım benim... Her sabah kalkarken seni geçiriyorum aklımdan. Dualarıma ekliyorum. Yazdıklarını hatırlıyorum ve hiç zorlanmadan kalkıyorum..

Gunaydin guzeller;) Yagmurlu cok guzel bir gun;)

kizlar merhaba,hayirli aksamlar herkese.biraz canim sıkkın bugun,ing kursu acmistim,sertifikayla olmaz diyorlar simdi de;( enbastan actirmasaydin o zaman.mudur ve mudur yardimcisinin ilgisiz ve kirici tavirlari da ustune cabasi.ne sorsan arkasini donup cevap vermemesi knusmamasi beni iyice sinir etti.bugun de ayni tavri sergileyince ben de biraz sert ciktim artik.anlayacaginiz kotubir hafta geciriyorum.bunaldim iyice:KK43: parasi falan umrumda degil ama o kadar ogrencitle ugrastim grup olusturdum vs. simdi de kurs iptal dicem:KK43: salak birmudur yuzunden.Allah a havale ettim ne deyim.

basiniz sagolsun kalemero,Allah sabir versin ins
Uzulme canim. Insanin oldugu yerde sorun bitmez. Bir kapi kapanir daha guzeli acilir insallah.

günaydın kızlar herkese.bol birikimler:) haftasonu eşimin iş görüşmesi için istanbula gittik. fiyatta da.anlasabilirlerse önce eşim gidecek. arkasından ben ne zaman iş bulursam gideceğim. birkaç ay ayrı kalacagiz:KK43: şimdi anadolu yakasında gebzeye yakın olan yerleşim yerlerinden güzel olanlar hangileri kiralar nasıl? bize maltepe,kartal,pendik,tuzla ve kurtköyü önerdiler.kartalı beğendik,pek ıstanbul gibidegil yeşillik siteler falan var. maltepe fazla merkezi geldi evler de eski gibiydi.tuzla pendik ve kurtköy nasıldır?kira.açısından uygun hangileri?bi fikir verebilir misiniz?
he.bu arada 82den aldığım 2,5 gram altını 85e çıkınca bozdurdum. bende bu ay birikim yok kızlar, hatta bu gidişle birikimleri de kullanıcaz hep:KK43:

Hakkinizda hayirlisi olsun canim;);) Simdi yeni bir duzen kurmak icin harcarsiniz, sonra rahat rahat tasarruf yaparsiniz;)

günaydınlar hayırlı sabahlar...
dün zumbada canım çıktı resmen. eve gelince direkt duş alıp uzandım. kolumu kaldıracak halim yoktu.
hocamız değişti. önceki ara ara mola veriyordu bu verdirmiyor. nabız yüksekken dinlenip düşürmeyelim sakıncalı diye 1 saat hopla zıpla bitttim :KK70: saçlarımdan sırtımdan nasıl terler aktı.
dün ölçülerimi de aldırdım ;
kilo :2
bel :3
basen :3
bacak :2
kol:2
kayıplarım :KK48::KK48::KK48: 5 haftada. her zaman gidememe rağmen.
beslenme listesi verdiler.

hala yorgunummmmm..

dün zumbada canım çıktı resmen. eve gelince direkt duş alıp uzandım. kolumu kaldıracak halim yoktu.
hocamız değişti. önceki ara ara mola veriyordu bu verdirmiyor. nabız yüksekken dinlenip düşürmeyelim sakıncalı diye 1 saat hopla zıpla bitttim :KK70: saçlarımdan sırtımdan nasıl terler aktı.

hala yorgunummmmm..
voowww harikaymış ya arkadaşım bu zumba.
sen öğrendiklerini bize anlat bizde evde yapalım bunlardan.
ya kiloyu hiç sevmiyorum yemekten de kendimi alıkoyamıyorum.

hala yorgunummmmm..
hayyyy maşalllah....:nazar::nazar:
ne kadar güzel sonuçlar almışsın.
ben de uzun zamandır spor yapıyorum. ve bak burada sporda öncem ve spordan sonram var...
foto eklemişim bu topiğe...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-253

26 Kasım gec 01:000 sıralrında altın 105 e kadar çıkmış :KK57::KK57::KK57: 1 saatliğne
şuan pat 85te. al sat yaparlar o anı yakaldıysa 1gramdan 20TL kar

voowww harikaymış ya arkadaşım bu zumba.
sen öğrendiklerini bize anlat bizde evde yapalım bunlardan.
ya kiloyu hiç sevmiyorum yemekten de kendimi alıkoyamıyorum.
valla harika haftada 2 gün gidiyorum.. oynarken hem stresim gidiyor hem de vücudum çalışıyor.
diğer günler de kardio ya gidiyorum 2 yada 3 gün .. haftada 4-5 gün yapmam lazım. daimi bir şekilde.
tabii işten sonra gitmek acayip zor ve yorucu oluyor. eve gelip giyinip dün koşa koşa gittim anca yetiştim haliyle aç karnına bayılmazsam iyidir.
nette zumba videoları var. eğlenceli müzikleri secip yapabilirsin aslında.
ben artık kıstım boğazımı. bu kilom benm gördüğüm en üst limit ver. 2-3 beden atmak 1 senede çok koydu bana. :KK53:

hayyyy maşalllah....:nazar::nazar:
ne kadar güzel sonuçlar almışsın.
ben de uzun zamandır spor yapıyorum. ve bak burada sporda öncem ve spordan sonram var...
foto eklemişim bu topiğe...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-253
:KK52::KK52: sağol papatya umarım devamı gelir.
biraz daha dikkat edeceğim yediklerime.
harika olmuşsun yahu :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
ne kadar da o hale geldin?
bende bekarken callenetics yapıyordum o süper hale getirmişti. sıkılaşmıştım.
evlendikten sonra kilo almaya başlayınca jillian yapmıştım . o da hızlı toparlamıştı ama boynumdan rahatsızlanınca bırakmıştım onu.

sana da koca bir alkış....
leslie dedin şeye bir bakayım ben. mucizevi bir şeydir umarım yani çok yorulmadan yapılan birşeydir.
sen anlatsana biraz. nasıl bir şey bu
teşekkür ederim. ben de bu fotoya yani eski olana baktıkça ben ne imiş böyle diyorum.
leslie evde yürüyüş yaptırıyor. mil şeklinde hesaplıyor yürünen mesafeyi. 1 mil 1,6km. farklı videoları var. mesela 3 mil 45 dk sürüyor 4,8 km yürümüş oluyorsun evde. durduğun yerde. tekme, karın hareketi gibi farklı şeyleri de var.
ben başka videolarda yaptım ama genel olarak leslie ile aldım bu sonucu.

valla harika haftada 2 gün gidiyorum.. oynarken hem stresim gidiyor hem de vücudum çalışıyor.
diğer günler de kardio ya gidiyorum 2 yada 3 gün .. haftada 4-5 gün yapmam lazım. daimi bir şekilde.
tabii işten sonra gitmek acayip zor ve yorucu oluyor. eve gelip giyinip dün koşa koşa gittim anca yetiştim haliyle aç karnına bayılmazsam iyidir.
nette zumba videoları var. eğlenceli müzikleri secip yapabilirsin aslında.
ben artık kıstım boğazımı. bu kilom benm gördüğüm en üst limit ver. 2-3 beden atmak 1 senede çok koydu bana. :KK53:

:KK52::KK52: sağol papatya umarım devamı gelir.
biraz daha dikkat edeceğim yediklerime.
harika olmuşsun yahu :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
ne kadar da o hale geldin?
bende bekarken callenetics yapıyordum o süper hale getirmişti. sıkılaşmıştım.
evlendikten sonra kilo almaya başlayınca jillian yapmıştım . o da hızlı toparlamıştı ama boynumdan rahatsızlanınca bırakmıştım onu.
çok teşekkür ederim. yaklaşık 1 sene diyelim ama bazen 1,5-2 ay ara vermek zorunda aldım. bazı zamanlarda çok düzenli yaptım.
zumba videolarına bi bakayım ben de...
ben şu and halimden memnunum. kilo vermek istemiyorum ama sporu da bırakmıcam. bana iyi geliyor.

teşekkür ederim. ben de bu fotoya yani eski olana baktıkça ben ne imiş böyle diyorum.
leslie evde yürüyüş yaptırıyor. mil şeklinde hesaplıyor yürünen mesafeyi. 1 mil 1,6km. farklı videoları var. mesela 3 mil 45 dk sürüyor 4,8 km yürümüş oluyorsun evde. durduğun yerde. tekme, karın hareketi gibi farklı şeyleri de var.
ben başka videolarda yaptım ama genel olarak leslie ile aldım bu sonucu.
çok güzel olmuş vucudun. şimdi kaç kilosun.
ben 1.67 55 kiloyum. sizde durumlar nasıl?

papatya haklısın spor yaptıkça vücut da istiyor.
ilk zamanlar anlamıyordum ama şimdi yorgun da olsam spora gitsem mi diye kendimi sorgularken buluyorum.
ve sadece kilo icin değil yaşam standartı haline getirmemiz lazım.
ama bizim kültürde ne yazık ki ya kilo alınca ya hasta olup dr önerince ya doğum sonrası için yapılıyor.

hele bir de zayıf insanlara senin spor neyine kurucan kalcan demiyor mu bazıları :KK70:

çok güzel olmuş vucudun. şimdi kaç kilosun.
ben 1.67 55 kiloyum. sizde durumlar nasıl?
çok teşekkür ederim. şu anda 62 kiloyum. boyum 1,66.

papatya haklısın spor yaptıkça vücut da istiyor.
ilk zamanlar anlamıyordum ama şimdi yorgun da olsam spora gitsem mi diye kendimi sorgularken buluyorum.
ve sadece kilo icin değil yaşam standartı haline getirmemiz lazım.
ama bizim kültürde ne yazık ki ya kilo alınca ya hasta olup dr önerince ya doğum sonrası için yapılıyor.

hele bir de zayıf insanlara senin spor neyine kurucan kalcan demiyor mu bazıları :KK70:
evet maalesef bizi toplumuzda öyle bir anlayış var.
bazen bölümdekilerde konuşuyoruz. akşamları ne yapıyoruz falan diye. bazen spor yapıyorum diyorum. herkes bana nedennnn diye soruyorlar...
tuhaf geliyor insanlara. yada vücudundan memnun değişmişsin de ondan yapıyomuşsun gibi düşünüyorlar sanırım.

Back
X