• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım benim yakında bebişde çıkacak her şey çok güzel olacak canım benim. dua ediyorum senin için. süt yapınca şeyler yisen biraz tabi yapıyosundur da annede değilim ama güçlü olman gerekiyor canım
Herşeyi deniyorum canım, ama moralimi yüksek tutamıyorm ve çok yoruluyorum, bunlarında olumsuz etkisi vardır mutlaka.inşallah enkısa zamanda yanımda olur bebeğimin,sağol canım

Ayyyy ne güzel düşünmüşsün. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Çok şükür diyelim. Inşallah eve de çıkacaktır en kısa zamanda.

Sıkma canını. Allah yardımcın olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.
çok şükür canm, daha kötü durumda olan bebekler var,Allah hepsine şifa versin..

kzıcelerrr öncelikle Rabb im dertlilere deva hastalara şifa nasip eylesin borcu olanlara ödeme kolaylığı versin inşaaallah :))

yarın öğlen işe götrmk için öğün yemeğim hazrı cok şükr :)) hatta fasulyelerim ayıklandı :) buzluga atıldı :)) zamanı gelnce onalrda ayarlı :)) temizlenmezlerse bozulcaklardı yoksa .))
çok şüükür rızkımız bol olsun inşaallah <.99

ALLAHIMMM sizlere de kolaylık vereee.. inşallahhh gereken ölçülere ulaşırda kontrol amaçlı gitmiş olursunuz bu ay kontrolünüze...
bende de durum vahim beklemedeyizzz... karnım ağırıyor.... ne sancııı ne karın ağrısı onu bile bilemiyommm.. taşlaşıyor karnımm açılyor afedersin ishal ağrısı gibi bağırsaklarm gur gur gur bu heldeyizzz ishalde değilim hanii.. uf ne zormuş hamilellik anne olmak...

ALLAH razı olsun gökçecim
gökçecim sanki benim hamilleliğimi anlatıyorsun
ufffff o zamanlar reflör içiyordum o gurultulardan dolay
çok zor çok
ALLAH ım hepimize yardım etsin

Herşeyi deniyorum canım, ama moralimi yüksek tutamıyorm ve çok yoruluyorum, bunlarında olumsuz etkisi vardır mutlaka.inşallah enkısa zamanda yanımda olur bebeğimin,sağol canım
double anncim inşallah en yakın zamanda düzelir
akadaşımın bebeği de erken doğdu,senin kuzucuk gibiydi,şimdi maşallah anneyi hiç bırakmıyor
ne kadar moralini yüksek tut desekte çok çok zor biliyorum cnm
ALLAH a bol bol dua et,o şekilde rahatla cnm
ben de hep dua etcem

inşallaah ayağını hastaneden bir kurtarsan hayırlısıylaaa.. sende toparlayacannn inşlh.. eee iki kat yıprandınn az değill... haftaya çıkmış olur inşallah bıdığın

çok zor çok

akadaşımın bebeği de erken doğdu,senin kuzucuk gibiydi,şimdi maşallah anneyi hiç bırakmıyor
ben de hep dua etcem
sen de normal doğum di mi bacımmm... bizimde ayrıca bebeğin başı hep geriden gidiyor haftasıylaaa...

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bebeğin hastaneden çıktığında güçlü bir annesi olacak inşallah, moralin düzeldikçe sütün de artacaktır, hiç kafana takma sütü sen. Yavrularına odaklan.
inşallah canım.Sütüm olsun diye herşeyi yapıyorum,olmazsada yapacak bişey yok tabi.

çok zor çok

ben de hep dua etcem
inşallah canım benim,sağolasın.

sabah ilk elektrik faturamız geldi

54tl şoka girdik çünkü biz yeni evliyiz çalışıyoruz o kadar gelmemeli mümkün değil yeni bağlattık

inceleyince ortaya çıktı 19tl tüketim geri kalan yok bağlama bedeli ki en başta bağlansın diye 180tl epsaşa ödeme yaptık

19 nere 54 nere geri kalanı vergi haram zehir zıkkım olsun

günaydın kızlar.
doubleanne doubleanne üzülme canım.çekilen çileler unutulur,yeter ki sen sabret,kendini yıpratma.evlatlarının sana ihtiyacı var.
biz de her zaman dua ediyoruz senin ve yavruların için.inşallah iyi olacak herşey.
azra maalesef sadece kullandığını değil abidik gubidik bir sürü saçmalık ta ödüyorsun bu ülkede.
bence de gereksiz alınan her kuruş haram olsun,bizim rızkımıza kim giriyorsa allah yanına bırakmasın.

Gunaydın hayırlı cumalar;)
selam kızlar.. Takip edemiyorum topiği.Umarım herkes iyidir.
Bebeğim hala küvezde hergün emzirmeye gidip geliyoruz.İki saatlik yol, diğer bebeğimi evde bırakıyorum,yanımda götürdüm bi kere.Rezil oldu yavrucak.Sütümde iyice azaldı,tek bebeğe bile yetmiyor.Yorgunluktan sanırım.Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşıyorum diyebilirim, sürekli ağlamaklıyım.Bende haberler böyle..
Saglık durumu nasıl canım ? Sutun de senin dedigin gibi yorgunluk ve stresten etkilenmiştir. Bebegin yuvanıza dondugunde sen de duzenini rahat kurarsın inşallah.

hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar kızlar

rabbim bu cuma gününde ellerini ,gönüllerini boş çevirmediği kullarından eylesin inşaallah bizleri de... AMİN

bol bol sağlık mutluluk huzur neşe bereketli kazançlar nasip etsin hepimize :)

Günaydın kızlar
Bugün haftanın son günü. Inşallah yarın dinleneceğim.
Benim okulumda bir bayan var. Eskiden arkadaştık. Çok samimi idik. Sonra ben bir üst ünvana geçebilmek için bir atılımda bulununca çok ciddi anlamda mobbing dışlanma dedikodu ayağını kaydırma davranışlarına maruz kaldım. Üst ünvana geçtim ama bir çok insanla da benimle küstü. Ben hep ayakta kaldım.
Bu bayan da bu süreçte benimle muhabbetini yavaş yavaş kesti. Daha doğrusu diğerlerinden korktu. Zamanla biz selamı Sabahı kestik. Küstük.
O dönemde öyle çok içim yanardı ki çok dua ettim. Allahım bana gülenleri benden beter et diye.
Bu kız da hep sesi sakin etliye sütlüye karışmayan gibiydi.
Sonra olaylar gelişti değişti üzerinden zaman geçti. Ben atlattım. Ama şimdi bu kız benden beter oldu. Benim yaşadığımdan çok daha ağırını yaşıyormuş. Sürekli ağrıyormuş. Ben duyunca çok üzülmüştüm. Bana biraz daha yumuşak davranmaya başladı. Küs olduğumu halde acaba arasam destek olsam dedim bazı arkadaşlara. Onlarda bana kızdılar. Sen deli misin. Sana çok Güldü o. Kapıların arkasında hep mutlu oldu. Sessiz sedasız tavrının arkasında sana en büyük düşmanlığı o besledi. Dediler. Önce inanmak istemedim. Sonra ettiğim dua geldi aklıma. Ve şimdi kızı boğmak istiyorum. Ben çok daha sert davranıyorum ona karşı. Kendim bile şaşıyorum bu duruma. Ve kıza kafayı taktım. Inanmak istemiyorum. Sürekli aklımda gece rüyamda bile onu görüyorum. Ve bu durum beni mutsu ediyor.
Bu hayırlı günde benim için dua Eder misiniz kızlar. Benim içimdeki bu zehif kafamdaki Düşünceler yok olsun.

selam kızlar.. Takip edemiyorum topiği.Umarım herkes iyidir.
Bebeğim hala küvezde hergün emzirmeye gidip geliyoruz.İki saatlik yol, diğer bebeğimi evde bırakıyorum,yanımda götürdüm bi kere.Rezil oldu yavrucak.Sütümde iyice azaldı,tek bebeğe bile yetmiyor.Yorgunluktan sanırım.Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşıyorum diyebilirim, sürekli ağlamaklıyım.Bende haberler böyle..

canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah bu günleri de hayırlısıyla atlatırsınız
Rabbim miniğe sağlıkla huzurla sizlere bağışlasın inşaallah AMİN
:KK60:

Günaydın kızlar
Bugün haftanın son günü. Inşallah yarın dinleneceğim.
Benim okulumda bir bayan var. Eskiden arkadaştık. Çok samimi idik. Sonra ben bir üst ünvana geçebilmek için bir atılımda bulununca çok ciddi anlamda mobbing dışlanma dedikodu ayağını kaydırma davranışlarına maruz kaldım. Üst ünvana geçtim ama bir çok insanla da benimle küstü. Ben hep ayakta kaldım.
Bu bayan da bu süreçte benimle muhabbetini yavaş yavaş kesti. Daha doğrusu diğerlerinden korktu. Zamanla biz selamı Sabahı kestik. Küstük.
O dönemde öyle çok içim yanardı ki çok dua ettim. Allahım bana gülenleri benden beter et diye.
Bu kız da hep sesi sakin etliye sütlüye karışmayan gibiydi.
Sonra olaylar gelişti değişti üzerinden zaman geçti. Ben atlattım. Ama şimdi bu kız benden beter oldu. Benim yaşadığımdan çok daha ağırını yaşıyormuş. Sürekli ağrıyormuş. Ben duyunca çok üzülmüştüm. Bana biraz daha yumuşak davranmaya başladı. Küs olduğumu halde acaba arasam destek olsam dedim bazı arkadaşlara. Onlarda bana kızdılar. Sen deli misin. Sana çok Güldü o. Kapıların arkasında hep mutlu oldu. Sessiz sedasız tavrının arkasında sana en büyük düşmanlığı o besledi. Dediler. Önce inanmak istemedim. Sonra ettiğim dua geldi aklıma. Ve şimdi kızı boğmak istiyorum. Ben çok daha sert davranıyorum ona karşı. Kendim bile şaşıyorum bu duruma. Ve kıza kafayı taktım. Inanmak istemiyorum. Sürekli aklımda gece rüyamda bile onu görüyorum. Ve bu durum beni mutsu ediyor.
Bu hayırlı günde benim için dua Eder misiniz kızlar. Benim içimdeki bu zehif kafamdaki Düşünceler yok olsun.

PAPATYACIM BUNUN İÇİN 137 DEFA YA VASİ İSMİ CELİLİNİ ÇEKMEYİ SAKIN İHMAL ETME :)

Back
X