• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez Varyemez canım çok teşekkür ederim. Yani ben bundan sonra 498 ya fettah okumak yerine 95 adet okusam olur diyorsun.
Bunlar benim hiç bilmediğim şeyler. Allah razı olsun.
Gercekten sessiz sakin insandan korkmak gerekiyormuş. Bunu bir kez daha anladım.

canım ben günlük

5 vakit namazın dışında ;
kaza namazı kılmaya çalışıyorum
kuşluk hacet namazı kalkabilirsem teeccüd namazı
günlük olarak birkaç defa yasin ,
amme(nebe suresi özellikle ikindi namazı sonrası )
bazen vakıa suresi
bol bol inşirah
duha
duhan suresi ( ha mim )
zilzal
beyyine
tekasür
asr
nasr ( 7 adet)
felak
nas (3 er adet)
ihlas ( 12 adet) özellikle sabah namazı sonrası )
kadir suresi( 3 adet)
ayetel kürsi ( 8 adet ) ve de her evden çıkışımda )
arada fetih suresi ,cuma suresi
yatsı namazından sonra amener rasulü
sabaha ve akşam namazlarından sonra haşır suresi son 3 ayeti

esma olarak ebced değerlerince ;
ya allah
ya vekil
ya veli
ya latif
ya Rezzak
ya Fettah
ya kerim

ya muksit
ya halim

100 adet ya cami ya vedud

düşman niyetliler için okuduğum esmalar ve diğer uygulamalar var onlarda oldukça fazla ...

bir de ya latif topiğimden aldıklarımı okuyorum ...

bol bol salavat getirmeye çok özen göstermeye çalışıyorum

ve de tabiki ismi azam duaları
aklıma şimdilik gelenler yapmaya çalıştıklarım bunlar canım , işte böyle
yapmazsam eksiklik hissediyorum

Masallah, Allah kabul etsin canım;)

Merhaba kızlar
moralim çok bozuk dünden beri. Benim akıllı eşim 40 gün kadar önce gorumcemden 3 bin borç almıştı, kredi kartı faiz işlemesi diye. İstemediğim halde. Her ay 1000 tl olarak veririz dedi. Onlar da hiç gerek yok kasmayın bizim paramiz var kenarda falan dediler.
dün eşimi aramislar paranın tamamını istemisler. Arabayı yukselteceklermiz. Kızımın altınlardan bozacak eşim bugün. Nasıl içim sizladi anlatamam
Alırsınız yeniden canım. Böyle olmasa iyiydi ama borcunuz kapanmış olacak. Bardagın dolu tarafını gör.

Ben destek olurum Farmasi şimdilik 1000 ya latif okuyabilirim. Allah şifa versin minik kuzuya küçük bedeni büyük dertler görmesin inşallah.

Amin , Allah razı olsun canım
Rabbim senin de gönlünün muradını versin tez zamanda inşaallah

Amin Farmasi, cümlemizden inşallah.
1000 ya latif i okudum ben. Allah kabul etsin. Allah şifa versin.

Bu ayki birikimimiz 900 tl Farmasi, Allah bereket versin; hayırlı yerlerde kullanmak nasip olsun.

Herkese mutlu haftasonları :) İyi akşamlar.

Nasıl bir tutum izlemem gerekiyor bilmiyorum.
20 günlük izin hakkım var. parça parça kullanıp 16 günüm kaldı.
şimdide aöf sınavlarım var. 5 gün almak istedim haliyle. oda arkadaşım oda istiyor. ona verecekler bna vermeyecekler diye gözüküyor. ne demem lazım ne yapmam lazım. çünkü ağzımı açarsam şefimlede o memur arkadaşında kalbini kırarım. ona bi kaç gün banada bir kaç gün versinler ozaman. tek tek tane tane anlatıcam. bu haksızlıktır. bu izin benim hakkım. ben yazın bile çıkmadım izine..
çok sinirliyim..

öncelikle sakin yumuşak üsluplu ama kararlı konşmalısın bence..
kesinlikle benim de çalışmam gerekiyor ve izin hakkım varken bunu kullanmak istiyorum 5 gün olmasada yarrı yarııya izin alalım de:)
inşaaallah güzelce verirler izin...

en nefret ettiğim olaydır izin almak...hakkın varken bile sıkıntı çıkarabiliyorlar maalesef :(

Sahihuban Sahihuban
cidden almadım ama aklım kalmadı değil özellikle bir tanesini çok beğenmiştim :) sonradan indirimde görürsem içim acıyo ama bulamazsamda nie almadım diye kendime kızıyorum nasıl bir tezatlıktır bu :)
kumbaramın biriktiğini görünce mutlu oluyorum ordan harcama yapmak istemiyorum kartıma yüklenmek istemiyorum şuan çok kararsızım bak kafam karıştı kendime temel soruyu sorimmm buna gerçekte ihtiyacım var mııı
mantık: yookkk
kalp: al al al al al alllllllll :) :) :) ben biraz düşünmeye çekilim bu topiği ve amacımı unutmimmm
kızımı da senin için kocaman öperim :)

ah ah bazen kalbi değil aklı dinlemek gerkiyor..
cidden orijinal bir şey ise veya cidden çok istediğin bir şey iseee al derim amaaa ödeme planını da ona göre ayarla...

changelife changelife Rabbim şifa versin cnm minik kuzuna inşaallah hayırlısıyla normale döner
S sutlukawe başta öyle söyleyip sonradan hepsini bir istemeleri çok sinir bozucu,sizi zor durumda bırakmışlar,hiç mi düşünmez bu insanlar anlamıyorum.
K kalemero hadi bakalım hayırlısı olsun canım
bugün 3,25 attım kumbaraya,bakalım ne kadar çıkacak sayınca 50 falan birikmiş olsa bari bu ay :KK53:

Varyemez Varyemez canım çok teşekkür ederim. Yani ben bundan sonra 498 ya fettah okumak yerine 95 adet okusam olur diyorsun.
Bunlar benim hiç bilmediğim şeyler. Allah razı olsun.
Gercekten sessiz sakin insandan korkmak gerekiyormuş. Bunu bir kez daha anladım.
canım ya aziz ismi celilini senin isminin ebced değerine en yakın ismi celil ve onu günlük 94 adet okursun
o ayrı

489 ya Fettah ayrı bir ismi celil tatlım onu da okursun

mesela benim gerçek ismimin ebced değerine en yakın ismi celil ya vasi esmasıymış ben bunu okuyorum
ama bunun dışında değişik amaçlarla

belki hergün düzenli ebced değerlerine göre okuduğum 20 taneden fazla esma var ;)

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:)

Önce güzel haber bu ay toplam 2412 tl altın hesabına aktardık:)

Sonra kötü haberler
elektrik 114
su 42

Eşimin öğrenim kredisi borcunu yapılandırdık 2 aya bir 1344 ödeyeceğiz

Ayrıca 3 aya bir de 590 ödeyeceğiz ve bazı aylar bunlar çakışacak:(

Umarım herkes iyidir, papatya, banusultan, delimideli, karamera, math, doubleanne, cutemom ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlar..

Özellikle doubleanne bebekler çok iyidir inşallah:)

canım ya aziz ismi celilini senin isminin ebced değerine en yakın ismi celil ve onu günlük 94 adet okursun
o ayrı

489 ya Fettah ayrı bir ismi celil tatlım onu da okursun

mesela benim gerçek ismimin ebced değerine en yakın ismi celil ya vasi esmasıymış ben bunu okuyorum
ama bunun dışında değişik amaçlarla

belki hergün düzenli ebced değerlerine göre okuduğum 20 taneden fazla esma var :KK66:
Teşekkür ederim canım.
Ben de esmaların Kaçar adet ne için okunmalarını gerektiğini buldum. Kendime göre bir liste çıkardım. Mesela oğlum için 400 adet ya hadi okuyorum. Yani bunu 400 değil de 94 adet mi okumalıyım diye kafam karışmıştı. Anladığıma göre 400 e devam.
Kayak sezonumuz açıldı. Yarın abonman Alınacak 300 tl ye. Çok pahalı bir spor.

Şimdi gorumcem arıyor hiç açmak istemiyorum valla
cnm ya,ben olsam hayatta açmazdım,umarım akılları başlarına gelmiştir
yaptıkları çok çok ayıp
Sahihuban Sahihuban
cidden almadım ama aklım kalmadı değil özellikle bir tanesini çok beğenmiştim :) sonradan indirimde görürsem içim acıyo ama bulamazsamda nie almadım diye kendime kızıyorum nasıl bir tezatlıktır bu :)
kumbaramın biriktiğini görünce mutlu oluyorum ordan harcama yapmak istemiyorum kartıma yüklenmek istemiyorum şuan çok kararsızım bak kafam karıştı kendime temel soruyu sorimmm buna gerçekte ihtiyacım var mııı
mantık: yookkk
kalp: al al al al al alllllllll :) :) :) ben biraz düşünmeye çekilim bu topiği ve amacımı unutmimmm
kızımı da senin için kocaman öperim :)
aynen cnm
en iyisi mantığın sesini dinlemek

Teşekkür ederim canım.
Ben de esmaların Kaçar adet ne için okunmalarını gerektiğini buldum. Kendime göre bir liste çıkardım. Mesela oğlum için 400 adet ya hadi okuyorum. Yani bunu 400 değil de 94 adet mi okumalıyım diye kafam karışmıştı. Anladığıma göre 400 e devam.
Kayak sezonumuz açıldı. Yarın abonman Alınacak 300 tl ye. Çok pahalı bir spor.

canım 400 ya hadi ismi celiline itaat için devam :KK66:

gökçecim benim doğumda açılma falan her şey vardı,bulunduğumuz ilçede benim doğum başlayınca dr a gittik,siz diyarbakır a gidinceye kadar ölür dedi dr,o moral bozukluğuyla gittiğim için korkudan hemen sezeryana alın dedim,kesinlikle normal doğum yap cnm ALLAH nasip ederse,benim sezeryan sonrası zor oldu,ama sezeryandan da memnun olan var arkadaşlardan
cnm kafasını son haftalar tam ölçemiyorlar,bizim ki normaldi ama kafası küçük doğdu,o belli olmuyor cnm
bol dua et
doğum çantanı kapnın kenarına koy cnm
biz apar topar çıktık,bayağı zorlandık

RABBİM mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün vesin,dualarımızı kabul etsin
çok sağol bacım hem verdiğin bilgi için hemde samimice anlattığın için ;) allah razı olsunnn allah iyi dr lara düşürsün her daim... dua ediyorummm bu arada... rabbim yardımcısı olsun;) gönlünü ferah tut inşallah dualarımız kabul olurda sende rahat bi ohhhhhhh dersinnn 6 aralıkta ;)

BU ARADA GİREMEDİMMM SABAHTANNN GECİKTİM AMA HAYIRLI CUMALAR.. SON DAKİKALARI OLSADA GÜNÜN ;)

Back
X