- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmuş canım. Ara sıra değişiklik iyidir. Güle güle kullan aldıklarını.Tunaydinlar
Dun sinemaya gittik 30 tl..
Pentiden termal tayt aldim 2 tane 30 tl
Oje aldim watsons 15 tl
Kahve ictik 8 tl
Disari cikmanin zararlari
Ama iyi oldu. Bugun de evdeyiz. Gun bitti zaten .
Evet uzun zamandir sinemaya gitmemistik.. evde harddiskten izliyorduk..iyi olmuş canım. Ara sıra değişiklik iyidir. Güle güle kullan aldıklarını.
kalemerocum dün hiç vaktim olmadı okumayaİnna Fetahna Leke Fethan MübinaVaryemez cim başladım sende okurum demiştin müsait olursan okuyabilirin çarşambaya kadar bitirmem gerekiyor :)
Aynen kuzum benimEvet ya gün hiçbirşeye benzemiyor. Bitiveriyor hemen.
Ama olsun. Ben de evden çıkmıyorum. Hem para harcamıyorum bem de dinleniyorum.
hangi filme gittiniz. güzel bi gün olmuş :)Tunaydinlar
Dun sinemaya gittik 30 tl..
Pentiden termal tayt aldim 2 tane 30 tl
Oje aldim watsons 15 tl
Kahve ictik 8 tl
Disari cikmanin zararlari
Ama iyi oldu. Bugun de evdeyiz. Gun bitti zaten .
Bu sadece bu ay mı
bunlar toplamda olanlar :)Bu sadece bu ay mı
Yoksa toplamda olan var mı ?
kızlar yanlış yazmışım. 242 değil 442 tl. Keşke yazdığım doğru olsa idi.Ayın onbeşinden beri eşimle beraber el harçlığını olarak 242 tl harcamışız. Bunun içinde 70 tl pazar 40 tl oğlumun kurs parası var. Onun dışında kumbaraya attığım paralarda bunun içinde. Bu durumda bize aylık 1000 tl harçlık lazım.
Bizim Ödemeleri yapınca o kadar paramız kalmayınca ek hesaba geçiyoruz işte.
John Wick filmine gittik..hangi filme gittiniz. güzel bi gün olmuş :)
Yok yanılmıyorsun malesef öyle ve bu iş çok büyük bi kavgayla sonuçlanacakgeçmiş olsun canım
canım 489 ya Fettah
308 ya Rezzak çekebilirsin
ya da sayısız ya Fettah ya Rezzak şeklinde birlikte çekebilirsin mesela günlük 100 tane 1000 tane gibi alışkanlık haline getirebilirsin
kesinlikle dalgasını basıyor yüzsüzlüğün böylesine gene pessssssssssssss diyorum
eşin işin farkında olup da ama olayı müdahil olmayan tiplerden
biri de benim başımda çünkü kötü gelini oynamak zorunda bırakırlar adamı
azıcık zorlasan eşini ne olur biliyor musun kabak senin başına patlatılmaya çalışılır belki herkes aynı değildir lakin işin sonunu buradan hissedebiliyorum az çok umarım yanılıyorumdur
Merhaba kizlar bende bugun guzel bir gun gecirdim lisedeki arkadaslarla bulustuk ordan anneme gectm balik yedik cqy kahve derken evime geldim yarinda esim izinli evin son rutuslarini yapip carsiya hali bakmaya gidcez
Bugin 2turk kahvesi arkadasta bi nescafe annemde icince bu saate uyku tutmadi :)
leylegi havada gordum :)bugunlwrde sali gunude mahalledki eltimn komsularina oturma var :) ii oldu ya kafam dagiliyor en azindan :) bu gezmeler sayesinde
@donuk pudra aldiklarini gule gule kullan cnm