• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok altın alıp satarım sanır duyan da...
Sabah netten oğluma battaniye aldım. İnşallsh iyi çıkar. Bu ay için yaptığım listemi gözden geçirdim. Yağlar dışında diğerini a101 den alacağım. Yağları da Migros Yada kipadan alırım bir ara.
Kartı bu ay 2250 ile sınırlamak istiyoruz. Tabi başarabilirsek.
Aybaşında elimizde pek para kalmıyor. Şu görevi bırakmasam böyle sıkışmadık. Allahtan eşim birşey demiyor. Aylık gelirimiz bayağı azaldı.

Kızlar ne guzl çoğunuz iki kisi çalışıyorsunuz biz de tek maas var dugun borcu vs ödemekten artik iligimiz kurudu..nasil yapacagimizi bilmiyorum simdi hamileyimde aileye bi uye daha katiliyor elimizde ayda toplamda 700kaliyor ne birikim ne bise hak getire..

Kızlar ne guzl çoğunuz iki kisi çalışıyorsunuz biz de tek maas var dugun borcu vs ödemekten artik iligimiz kurudu..nasil yapacagimizi bilmiyorum simdi hamileyimde aileye bi uye daha katiliyor elimizde ayda toplamda 700kaliyor ne birikim ne bise hak getire..
selam.
paranın miktarı değil bereketi önemli arkadaşım.
buradaki bir çok arkadaş ta aynı şeyi söyleyecektir.
şükür bereketi artırır,farkındalığımızı çoğaltır.
yetmiyor demek allahın takdirine karşı gelmek demektir.[rızık konusunu araştırırırsak daha iyi anlarız]
aman yanlış anlama,amacım ders vermek değil.
rabbim sağlığımızı,evimizin huzurunu arttırsın,yavrunuza sıhhatle kavuşun inşallah.

Rabbim kolaylık versin canım

Y
selam.
paranın miktarı değil bereketi önemli arkadaşım.
buradaki bir çok arkadaş ta aynı şeyi söyleyecektir.
şükür bereketi artırır,farkındalığımızı çoğaltır.
yetmiyor demek allahın takdirine karşı gelmek demektir.[rızık konusunu araştırırırsak daha iyi anlarız]
aman yanlış anlama,amacım ders vermek değil.
rabbim sağlığımızı,evimizin huzurunu arttırsın,yavrunuza sıhhatle kavuşun inşallah.
Yoo asla yanlis anlamam bende sukrun rizki arttirtigina cok inanrim cunku. Allaha da heo sukrederim sadece burada birikim yapamayan arkadaslari gorunce bizim durumumuzu anlatip aslinda yapabileceklerini vurgulamak istedim ben. Benim evime iki maas girse emin ol vakit kaybetmeden evimizi alirdim ama iste henuz atama bekliyorum ben bu hayallerime var biraz daha zaman :)

Aynen böyle yapıcam 500 tl ayirdim sadece nakit alicam herseyi bakalim yetecek mi
çok mantıklı cnm
Hava burada çok güzel bugün. Biz de hazırladık kahvaltılıklarımızı. Çimlerin üstünde bruncha gidiyoruZ....
oyyyyy ne güzel
dışarıda kahvaltı yapmayı ben de çok severim

Günaydın kızlar...

Ben sanırım 3-4 aydır zeytin yağı, ayçiçek yağı, kuru bakliyat almıyorum. Yağlar uzun bir süre daha da gidecek gibi... Nasıl stokladıysak artık :) Makarna, salçalar annelerden kendileri yapıyorlar. Kurban bayramından beri et için de harcama yapılmıyor. Sadece sebze ve meyve alınıyor. Gözlerimde dolar işareti çıkacak yakında :confused::confused:

Fırın sürekli kullanılıyor, makinalar öyle, ütü vs. elektrik gelmiş 24 TL :) Apartmandakiler bizi taşlayacakkk :) Hiçbir şeyden kısma yok ama bu şekilde gidiyor yani bizde.

Parayı bankadan çekmiyoruz, en fazla 100-200 alıyoruz. Bütün alışverişlerimizi bankamatik kartı ile yapıyoruz. 'Ay nereye gitti bu para' olayımız yok. Nakit kartla alışverişi tavsiye ederim. Bu şekilde yapmadan önce evdeki paranın nereye gittiğini bilmiyorduk. :oops:
maşallah cnm
bize 50 den aşağı gelmez elektrik
biz de bankamatik kullanıyoruz,ama biz biraz müsrif miyiz ne,çok mutfak masrafımız
bu ay kendimize bir çeki düzen verelim artık

canım dün seni de farkettim papatyayı da kafayı yemişiz biz altınla :) dün bende anneme metal mi diye soracağıma altın mı diye soruyorum annem tuhaf tuhaf bakıyor bana :KK57:
ayyy kalemora akşam akşam güldürdün beni
ALLAH ta seni güldürsün
bi ara ben de senin gibiydim
şimdi çok birikimimiz yok,sarı kıza uazaktaaan uzağa bakıyorum

Su sigara ne para yiyor ya keske birakabilseniz gunde sekizbliradan hesaplasan dunya para ediyor
Sormayın ya eşimde içiyor bende ayda 400 Tl sadece sigaraya gidiyor hem sağlık hem bütçe bile bile Allahın verdiği cana kastediyoruz resmen tövbe tövbe

Iyi akşamlar kızlar hayırlı kazançlar bol birikimler .. Bugün uzun zamandır gormedigim bi arkadaşlar görüştüm eşi çalışıyo tek maaşla borcsuz ev almışlar iki de çocukları var maşallah dedim çok tasarruflu bi kadın tabakta kalan üç tane makarnayi strecleyip dolaba koyar mutfağından hic bişey çöpe gitmez benim diyo takdir ettim valla :KK9:

[QUO"cimcim16, post: 38169038, member: 464516"]Sormayın ya eşimde içiyor bende ayda 400 Tl sadece sigaraya gidiyor hem sağlık hem bütçe bile bile Allahın verdiği cana kastediyoruz resmen tövbe tövbe[/QUOTE]
Cok para hqkikaten ya.. biz cogu ay 400 lirqyla geciniyoruz dusun artik paraniz nasil havaya gidiyor insqllah kisa zamanda birakirsiniz

kızlar merhaba bu gün 1 gibi evden çıktım daha yeni geldim çıkmak gibi bir niyetim yoktu arkadaşlar gel bi kahve içelim dediler kıramadım gitttim ama bu kahve bana 2.000 tl civarına patladı :KK17:kredi kartına fena abandım ne güzel kullanmıyorum 1 buçk aydır aldıklarım ;
desadan beğendiğim bir mont vardı 999 tl
desadan leopar spor ayakkabısı 169 tl
pentiden 3 sütyen 4 çorap 146 tl
lancome göz altı bakım kremi 230 tl (öneririm çok güzel üstünde kapağında kapatıcısı da var ikisi bir arada )
1 kazak 1 pantolon 97 tl
toplam : 1641 tl :KK12:

çok mantıklı cnm

oyyyyy ne güzel
dışarıda kahvaltı yapmayı ben de çok severim

maşallah cnm
bize 50 den aşağı gelmez elektrik
biz de bankamatik kullanıyoruz,ama biz biraz müsrif miyiz ne,çok mutfak masrafımız
bu ay kendimize bir çeki düzen verelim artık

ayyy kalemora akşam akşam güldürdün beni
ALLAH ta seni güldürsün
bi ara ben de senin gibiydim
şimdi çok birikimimiz yok,sarı kıza uazaktaaan uzağa bakıyorum
vallahi canm bende son durum bu kafayı bozdum altınla :KK76:

Merhaba kızlar
K kalemero güle güle kullan aldıklarını.
Biz de markete gittik. Ben hep liste yapıp gidiyordum. Migros'a Yada kipaya giderdik. Ama liste dışında mutlaka birşeyler alıyor 300 tl den aşağı çıkmıyorduk. Hatta 2 ay önce 400 tl tutmuştu.
Bugün a101 e gittik listedeki tereyağı dışında herşeyi aldım. 175 tl ile kurtuldum. Evdeki Tereyağı bu ay yeterse gelecek ay alırımo zaman.

Merhaba kızlar
Biz de markete gittik. Ben hep liste yapıp gidiyordum. Migros'a Yada kipaya giderdik. Ama liste dışında mutlaka birşeyler alıyor 300 tl den aşağı çıkmıyorduk. Hatta 2 ay önce 400 tl tutmuştu.
Bugün a101 e gittik listedeki tereyağı dışında herşeyi aldım. 175 tl ile kurtuldum. Evdeki Tereyağı bu ay yeterse gelecek ay alırımo zaman.
teşekkürler canım çıkarken içim cızladı ama ne yapayım aldım....
senn alışverişte baya düşüş var o zaman süperr...
afiyetle yiyin

kızlar merhaba bu gün 1 gibi evden çıktım daha yeni geldim çıkmak gibi bir niyetim yoktu arkadaşlar gel bi kahve içelim dediler kıramadım gitttim ama bu kahve bana 2.000 tl civarına patladı :KK17:kredi kartına fena abandım ne güzel kullanmıyorum 1 buçk aydır aldıklarım ;
desadan beğendiğim bir mont vardı 999 tl
desadan leopar spor ayakkabısı 169 tl
pentiden 3 sütyen 4 çorap 146 tl
lancome göz altı bakım kremi 230 tl (öneririm çok güzel üstünde kapağında kapatıcısı da var ikisi bir arada )
1 kazak 1 pantolon 97 tl
toplam : 1641 tl :KK12:
güle güle kullan,almışsın bir kere.
kardeşim ya da kızım olsan o montu paşa paşa iade ettirirdim ama neyse.:KK4:

Merhaba kızlar
maşallah papatyacım,zararın neresinden dönülse kardır.
bu arada face deki o atarlı yazının sebebini merak ettim,gelişme mi var o kızla ilgili.

Back
X