• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın hatunalrım :))
haftasonu eşimin yanına gittim :))
huzurlu bi haftasonu yaşadım elhamdülillah :))
amaaaa harcamalarımız oldu ; ihtiyaçlardan dolayı

eşime bikaç parça kıyafet aldık kışlık: ve de hediye almamız gerekiyordu iki yakınımıza ;; toplamda 300tl ödedik kk taksitle
kırtsaiye ürünleri aldık :90 tl tuttu kk taksitle
yol ücretim 110 tl kk tek çekim...

haftasonunun harcamasını haftaiçi telafi edecem inşaallah

Günaydın hanımlar
Güzel bereketli bol ve hayırlı kazançlı bir hafta olmasını dilerim.
Sahihuban Sahihuban ben usandım taksitlerden. Bu bizim iyi halimiz. Bir ara kartımızda 2200 tl taksidimiz vardı. Bu at 770 var. Bayağı düşürdük. Inşallah bitireceği de. Başka taksit yapmamak hedefimiz.
Alınanları da güle güle kullanın inşallah

Günaydın hanımlar
Güzel bereketli bol ve hayırlı kazançlı bir hafta olmasını dilerim.
Sahihuban Sahihuban ben usandım taksitlerden. Bu bizim iyi halimiz. Bir ara kartımızda 2200 tl taksidimiz vardı. Bu at 770 var. Bayağı düşürdük. Inşallah bitireceği de. Başka taksit yapmamak hedefimiz.
Alınanları da güle güle kullanın inşallah
Benimde var bi kredi kartim ama kullanmıyorum hergün ariyolar kullanin diye zorla kapattiracaklar kartı bana :p:p

Kızlar inşallah güzel bir hafta olur, güzel başlarız.

Neler yaptınız bakalım hafta sonu.

İyi ki gelmişim buraya. Ctsi Migros’a gitmedim. Akşama doğru kızımın suyu bitmiş pet şişeden içiyor damacanadan içmiyor su almaya gittim Dia’ya. Gerçi ıvır zıvır 30 TL tuttu ama eskisi kadar bol keseden almadım.

Pazar günü de AVM alış verişi yapacaktık, bir engel çıktı gidemedik. Orada harcayacağım paradan da kurtulmuş oldum bu sayede.

Yupiii:KK73::KK6:

Benimde var bi kredi kartim ama kullanmıyorum hergün ariyolar kullanin diye zorla kapattiracaklar kartı bana :p:p

günaydınlar. ben çok kullanıyorum kredi kartı maalesef. 2 aylık hedefim sıfırlamak bakalım
Keşke biz de kullanmasak. Aslında biz sıfırlamayı Yada kapatmayı düşünmüyoruz. Daha doğrusu düşünemiyoruz. Sıfırlamak için karttan hiç harcama yapmamak gerek. Bunun için de en azından bşr ay hem kartı Ödeyecek paraya hem de market mazot için nakit paraya ihtiyaç var. Bir ara Karttaki taksit 2200 tl idi. Bu ay kart harcamasını 2250 tl ile sınırladık. Bu bile gelişmedir bizim için. Şu anda 1000 tl hakkımız kaldı. Onu da mümkün olduğunca kullanmayacağız

merhaba kızlar

@ mutluluk hoş geldin aramıza bol bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle :KK66:
@ papatyacım aldığın kitabını güle güle kullan ,huzurla oku :KK66:
delimideli delimideli halı konusundaki tavrın hiç bana göre değil onlara halı almak zorunda değilsin zaten almayacağın halde alırız demen insanlar arasında senin açından prestij kaybına yol açar canım
bence işine gelmediği ve senin sorunun olmadığını düşündüğün durumlarda sessiz kalmak en güzeli
illaki ses vermeni beklerlerse zaten durumum belli dersin olur biter :KK66:
BenIpek BenIpek güzel gelişmeler bunlar :KK66: tebrik ederim

ben kredi kullanıyorum
bir tane kredi kartım var
kartımın hesap kesim tarihinden sonra alışveriş yapar ve her ayın 15 inden sonra zaten otomatik ödemede olduğu için ödenir

bana kartı kullanmanın artısı şu aldığım ürünün parasını 40 gün sonra ödüyorum
ve de alışverişlerimden aldığım puanları arada markette kullanıp geçiyorum o kadar ;)

ben kredi kullanıyorum
bir tane kredi kartım var
kartımın hesap kesim tarihinden sonra alışveriş yapar ve her ayın 15 inden sonra zaten otomatik ödemede olduğu için ödenir

bana kartı kullanmanın artısı şu aldığım ürünün parasını 40 gün sonra ödüyorum
ve de alışverişlerimden aldığım puanları arada markette kullanıp geçiyorum o kadar :KK66:
işte burada otokontrol çok önemli.
o an ödeme yapmıyorsun diye daha rahat olıyor insan. yani almayacakları varsa da alıyor.
Ya da kampanya tuzaklarına düşüyor benim en büyük hatam mesela.

Aslında aynı cepten çıkıyor. Otokontrol yoksa nakit harcamak en güzeli en azından cebindeki kadar harcarsın.

Valla topik baya hareketlendi hızına yetisilmiyor, ben de öyle halsizim ki hiç çalışasim sahaya çıkasim yok. Kim çıkar o kadar merdiveni öf
çık çık ne güzel kilo verirsin. spor olur, hareket olur.
ne sahası şantiye falan mı?

dün kartımın hesap kesimiydi
şimdi baktım kredi kartı borcum 388.05 tl gelmiş
içerisinde cep telefonu , market , benzin, 94 küsur tl kışlık aldığım giysilerin taksiti var
bugünden itibaren
markete gidebilirim ama evde alınacak bir şey yok şimdilik ;)

Back
X